"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

bilmiyorumki tartıda hiç değişiklik olmayınca motive olamıyo insan. evet çok kaçamak yapmadım hafta sonu spor yapamadım ama diğer günler ya yurudum ya leslie 3 mile yaptım bakalım yarın ne olacak
Vermissindir canım motivasyonunu düşürme sakın bazen tartida hemen sonuç alamayabiliyoruz.cok geçmiş olsun.dikkat et canım kendine

Bende de aynı vucutta siskinlik göğüs ağrısı baş ağrısı sırt ağrısı hepsi bi arada oluyo bende bir hafta çekiyorum bi de asabiyet çok sinirli oluyorum ki normalde sakin bir insanimdir

senindemi regelin yaklaştı canım.. benim normalde göğüslerim ağrırdı ama bu sefer ağrımıyorlar sadece o boşluk hareket ettiğim zamanlar ağrı yapıyor..

sabah kalkınca yürüyüşe gitmeden önce tartıl canım yürürken şişiyorsundur :32:

Kalktıgımda dün tartıldım 73 kg cıktım.Tartı 75 kg-70 kg arasında degişiklik gösteriyor.İlacı yarıma düşürdügümden beri 75 göstermiyor ama 69.9 da göstermiyor...

bilmiyorumki tartıda hiç değişiklik olmayınca motive olamıyo insan. evet çok kaçamak yapmadım hafta sonu spor yapamadım ama diğer günler ya yurudum ya leslie 3 mile yaptım bakalım yarın ne olacak

Öyle düşünme canım her hafta verilmiyor zaten.Herkesin bünyesi farklı.Azmini kaybetme yeni kg eklenmesin.Sen sporda yaptın cünkü.
Gecmiş olsun sanada.

senindemi regelin yaklaştı canım.. benim normalde göğüslerim ağrırdı ama bu sefer ağrımıyorlar sadece o boşluk hareket ettiğim zamanlar ağrı yapıyor..

Yaklasti herkesin canina okuyorum evde engel olamıyorum gecen ayda normal adet göremedim lekelenme gibiydi

Yaklasti herkesin canina okuyorum evde engel olamıyorum gecen ayda normal adet göremedim lekelenme gibiydi

benimde cumartesi benimde geçen ay bi tuhaf oldu az oldu baya.. stress dende oluyor öyle bazen.. hahaha çok komik yaa nedense hastalanma vakti bi strese giriyoruz..

Bende de aynı vucutta siskinlik göğüs ağrısı baş ağrısı sırt ağrısı hepsi bi arada oluyo bende bir hafta çekiyorum bi de asabiyet çok sinirli oluyorum ki normalde sakin bir insanimdir

Kac gün önceden baslıyor sizde regl sıkıntıları kızlar?Bende cok sinirli oluyorum ve cok şişiyorum.Tatlı krizlerim tutardı ama eskisi gibi degilim artık.

Kalktıgımda dün tartıldım 73 kg cıktım.Tartı 75 kg-70 kg arasında degişiklik gösteriyor.İlacı yarıma düşürdügümden beri 75 göstermiyor ama 69.9 da göstermiyor...

ozaman kilo verdiğini nerden anlayacaksın canım senin durumunda zor ödem olunca heryerin şişermiş kıyafet bedenin değişmezmiş öyle yazıyodu biyerde acaba yağ kas su oranını ölçen bi tartımı alsan onda belli olurmuki:44:

benimde cumartesi benimde geçen ay bi tuhaf oldu az oldu baya.. stress dende oluyor öyle bazen.. hahaha çok komik yaa nedense hastalanma vakti bi strese giriyoruz..

bi ay az olurmuş öbür ay çok olurmuş canım yumurtalıklar her ay ikiside çatlamıyomuş :52:

Kac gün önceden baslıyor sizde regl sıkıntıları kızlar?Bende cok sinirli oluyorum ve cok şişiyorum.Tatlı krizlerim tutardı ama eskisi gibi degilim artık.

genelde 1 hafta önceden başlar ğöğüsüm acımaya başlar canım aşırı derecede tatlı ister çikolata lokum falan bide çok üşürüm özellikle sırtım üşür ondan sonra bir kaç güne olur gecikmediği sürece pek strese girmem gecikince asabi oluyorum durduk yere:27:

Dogru diyorsun canım...Gelmiş yazmış bodoslama dalmış bide trip yapıyor....
Geldi kendini anlattı da biz karsı cıktık sanki!!!
Gelen var topige,işi ciddiye alcak olanlar gerekli bize!!!!

Bayanlar kelimelerinize dikkat edin !!! Bilemedim topiğinize izin alınarak girildiğini benim sinirlendiğim nokta her topiğe yazıyorsunuz sanırım kelimesi oldu tabiki ne yediğimi bilerek nasıl zayıfladığımı bilemezsin.... Size bol şans gerekli kişilerinizle bundan sonra açılan topiklere dikkat eder eğer yazmamaya özen gösteririm

ozaman kilo verdiğini nerden anlayacaksın canım senin durumunda zor ödem olunca heryerin şişermiş kıyafet bedenin değişmezmiş öyle yazıyodu biyerde acaba yağ kas su oranını ölçen bi tartımı alsan onda belli olurmuki:44:

Tartı alamam tekrar.
Benimde bedenim degişmiyor el,ayak,yüz şişiyor.Karnım regl döneminde şişiyor.
2 gün gitmicem yürüyüşe.6 lı haneleri ucundan gördüm cok kısa oldu :26:

geçen ay taşınma sıkıntın vardıya ondandır canım benimde 80 kiloyken hiç olmuyodu nerdeyse kilodanmış zayıfladıkça anladım çoğaldı kilo ne kadar kötü bişey ya:47:

Back
X