"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

günaydın hanımlar

bugün davul gibi uyandım sonuç berbat vücudum aşırı su tutmuş ayaklarım şiş yüzük bile parmağımı sıkıyo dün sabah 110,5 tim bu sabah 112,1 yani geçen haftaya göre artı 700 üm :18: düne göre artı 1600 hayret bişey yaa
dün alt komşum çağırdı kısır yedik ve tabi yanındada turşu akşam ekmek yemeyerek dengeledim ama olmadı işte öff yaaa kaçamak affetmiyor ..:50::50::50:hiç bi yere gitmiycen yada acayip iradeli olacaksın eee oda bende yok maalesef :50:

günaydın hanımlar

bugün davul gibi uyandım sonuç berbat vücudum aşırı su tutmuş ayaklarım şiş yüzük bile parmağımı sıkıyo dün sabah 110,5 tim bu sabah 112,1 yani geçen haftaya göre artı 700 üm :18: düne göre artı 1600 hayret bişey yaa
dün alt komşum çağırdı kısır yedik ve tabi yanındada turşu akşam ekmek yemeyerek dengeledim ama olmadı işte öff yaaa kaçamak affetmiyor ..:50::50::50:hiç bi yere gitmiycen yada acayip iradeli olacaksın eee oda bende yok maalesef :50:

Canım senin şu anda yazdıgın 112.. olan kilon tursudan dolayı.Tuzlu tuzlu...
Dün 110 bugun 112 olmaz kg.Adı üstünde şişkinlik.Moral bozmak yok.Kacamak yapmazsan olmaz zaten.İstedigin herseyi yiyceksin.Dengelemişsin zaten Sonra pes edersin arada kacamak olmazsa.

kızlaaaaarrrrrrrrr benim tartıma bişey oldu çalışmıyor pilinde sorun var sanırım tartılamadım..

sabah yürüyüş yaptım geldim ama moralim bozuldu

Gülcan süpersin canım.Tebrik ediyorum.Kızın annecigine yardım etmiş bilmeden....Devamını bekliyoruz.:13:

Ilk bildirim benden olsun
Gecen hafta 66.7
Bu hafta 64.8
Sukurler olsun
tebrikler canım çookk güzel kilo vermişsin:46::46::46::46::nazar:
günaydın hanımlar

canım canını sıkma turşu ödem yapmış bir iki güe toparlarsın ödem olunca fena oluyor merak etme birdahaki hafta bundan daha fazla verirsin çünki ödem gider hemen yeşilçay içiyorsun değilmi

Gecen hafta :71 kg
Bu hafta:70.7 kg
regl 2. Günü.Şişlikte olabilir kg da....Giden 300 gr.

tebrikler canım haftaya asıl kilon belli olur çünki bu hafta herkes baya dikkat etti..

Tesekkür ederim canım.6'lı rakamları kalıcı görmek istiyorum.Bugun adacayı,zencefil cayımı içtim şişkinlik için.
Senin tartı düzeldi mi?

Back
X