"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

kızlar merhaba.
2 sene önce bir dizi ameliyat geçirdim... o konuyu başka bir zaman detaylı anlatacağım.
ameliyatın ardından bi 9 10 kilo kadar aldım. aşırı durdu anlayacağınız.
1,5 ay önce http://liposhotturkiye.com sitesine denk geldim.
neyse inceledim. ilk orjinal olup olmadığına baktım. sitenin ve ürünün orjinal olduğunu anlayınca aldım.
işte olumlu olumsuz bir çok yorum vardı haliyle. neyse alıp kullandım. iki günde bir sabahları mis gibi içtim :))
tabi yarayacak mı yaramayacak mı derken şu an 7 kilo vermiş bulunuyorum. yeni siparişimi bekliyorum.
tabi bunların yanında öyle abur cubur yemeyeceksin :P yine normal beslenmenin yanında içiyorsun.
bakalım bir 4 kilo daha verirsem benden mutlusu olamaz sanırım :)

Canım yönetim tarafından banlancaksın dikkat et!!!!Reklam yapmak yasak.Muneyi konuya getirtme reklamda yapma lütfen...

Kızlar akşam yemeğinde bir tabak bulgur pilavı ve üstüne kuru fasulye yedim tabak dolusu degil tabi.yanina bir bardak ayran içtim evdeki yemekler hala bitmedi yarinda yicez sanırım. Bi catalda pasta aldım. Ogle yemeğinden sonra ara olarak bir kase puding ve bir Türk Kahvesi içtim

Kızlar akşam yemeğinde bir tabak bulgur pilavı ve üstüne kuru fasulye yedim tabak dolusu degil tabi.yanina bir bardak ayran içtim evdeki yemekler hala bitmedi yarinda yicez sanırım. Bi catalda pasta aldım. Ogle yemeğinden sonra ara olarak bir kase puding ve bir Türk Kahvesi içtim

Bendede nohut bitmedi,yarın eşime veririm götürsün.Nohut görmek istemiyorum :(
Ayranı seviyorsun herhalde.

hayırlı akşamlar kızlar..

menüm geç yedik bundan dolayı iki öğün yaptım bilginize

sabah
yeşilçay 3 kaysı

kahvaltı
3 mini dilim çavdar ekmeği tost makinasında kızarmış
1 haşlama yumurta
salam
beyaz peynir
zeytin
azıcık çökelek tavada

ara
bir kase yoğurda yarım elma ve üzerine tarçın

akşam
ıspanak kavurması üzerine yoğurt
1 sosis

3 litre su 3 yeşilçay

Diyet Yaparken Kaçırdınız mı? Toparlanması Çok Kolay Bütün bir hafta sonunu çikolata
yediniz ya da hiç durmadan yiyeceklere saldırdığınız bir günü yatmadan önce bir paket patates cipsiyle tamamladınız. Evet, yine bir aşırı yeme krizi geçirdiniz ve şimdi kendinizi berbat hissediyorsunuz. Üzülmeyin, bunu en zararsız şekilde atlatmanızı sağlayacak 4 farklı önerim olacak. Bütün bir hafta sonunu çikolata
yediniz ya da hiç durmadan yiyeceklere saldırdığınız bir günü yatmadan önce bir paket patates cipsiyle tamamladınız. Evet, yine bir aşırı yeme krizi geçirdiniz ve şimdi kendinizi berbat hissediyorsunuz. Üzülmeyin, bunu en zararsız şekilde atlatmanızı sağlayacak 4 farklı önerim olacak.
Hiç kendinizi dondurma kaşıklamaktan komaya girecek ya da çekirdek, çerez cips yemekten dudaklarınız uyumuş bir şekilde buldunuz mu? Öyleyse, bu aşırı yemek yeme krizlerinin dönem dönem sizi pençesine aldığını ve sonrasında da ne kadar büyük bir pişmanlık yaşandığını iyi biliyorsunuz. Beslenme Uzmanı olarak size, böyle aşırı yeme krizlerinin aslında çok basit bir içgüdüden, kendimizi kıtlıktan koruma içgüdüsünden kaynaklandığını söyleyebilirim. Özellikle, sürekli sıkı bir şekilde diyet yapanların vücutları bir süre sonra yiyecek bulduğunda aşırı yiyerek, besin depolamak için sinyaller verebiliyor. İşte bu sinyaller nedeniyle bu kişiler kendilerini birden bire aşırı yemek yer bir halde bulabiliyorlar, yani tam anlamıyla “kıtlıktan çıkmış gibi” yiyorlar. Bu dönem bazen bir gün bazen daha fazla, birkaç gün sürebiliyor. Ancak işin en kötü tarafı sadece bir iki günün sonunda, aylarca büyük emek harcanarak verilen kiloların bir kısmı geri alınması. Tabii, bu yediklerini içtiklerine dikkat eden kilosunu korumaya çalışan birisi için korkunç bir durum. Peki, bu durumla baş etmek için ne yapmalı? En önemli önerim, böyle aşırı yeme krizinden sonra tekrar ölüm orucuna girmenin yeni bir krizi tetiklemekten başka bir işe yaramayacağıdır.
1. Bir öğünlük kaçamak
Bütün güzel güzel diyet yaptınız ama gece tam yatmadan önce dayanamayıp dolapta duran ama aklınızdan hiç çıkmayan bir kutu çikolatalı dondurmayı yiyiverdiniz. Kısa süreli zevk yerini uzun sürecek bir pişmanlığa bırakırken yatağınıza döndünüz.
Öneri:
500 gr kilo almak için yaklaşık, yaktığınızın 3.500 kalori üzerinde yemek yemeniz gerekiyor. Bu da öyle, ortalama 200- 300 kalorilik bir kase dondurma ya da 400-500 kalorilik birkaç parça çikolatayla olacak iş değil. Bu nedenle eğer söz konusu sadece bir öğünlük bir kaçamaksa bir sonraki öğününüzde 1 kase hazır veya ev yapımı çorba ve 1 dilim ekmek, salata yiyerek dengeleyebilirsiniz.
2. Hafta sonu çılgınlığı
Hafta sonu, her şey kahvaltıyla başladı. Arkadaşlarınızla katıldığınız brunchta önce her şey yolunda başladı ama turtalar başınızı döndürünce bir tatlı bir tuzlu derken iş çığırından çıktı. Akşamsa sinemada, karnınızın tok olmasına ve kendinizi son derece kötü hissetmenize rağmen hala şeker yiyordunuz.
Öneri:
Eğer birkaç öğün ardı ardına normalin çok üzerinde yerseniz bir ya da iki kilo almanız olası. Ancak kesinlikle, hemen ölüm orucuna girerek bu kiloları vermeye çalışmayın. Kendinize biraz zaman tanıyın ve önemli olanın tekrar bir krize girmemek olduğunu hatırlayın. Pazartesi günü tartıda gördüğünüz rakamın moralinizi çok bozmasına izin vermeyin. Çünkü hafta sonu tükettiğiniz tuzlu ve sodyum oranı yüksek besinler, kilonun yanı sıra büyük miktarda su tutmanıza da neden olmuş olabilir. Vücudunuz fazla suyu atmak için bol bol su için ve ertesi günü hem öğle hem de akşam öğününde biraz sebze, biraz yoğurt, 1 dilim ekmek ve salata ile kolayca toparlayabilirsiniz.
Bunu biliyor muydunuz? Bazen yediğimiz yiyeceklerin vücudumuza olumsuz etkilerinden korkarız. Buna en güzel örnek yumurtanın her zaman kan kolesterolümüzü aşırı yükselteceği düşüncesi ile günlük beslenmemizden çıkarmamız olabilir. Sağlıklı bireyler, çocuklar her gün 1 adet yumurtayı rahatlıkla yiyebilirler. Ancak size prtaik bir öneri daha eğer yumurtayı sebze ve tahıllarla beraber tüketirseniz kan kolesterol üzerindeki olumsuz etkisi daha da azalacaktır.
Alıntıdır.

Kızlar hepimiz bayanız ve hepimizin evinde caydanlık var.Dün tv de gördügüm pratik bir bilgiyi ve denedigim bir yöntemide sizle paylaşmak istiyorum.
Caydanlıkların içinin kirecinin ve üst caydanlıgın siyahlıklarına cözüm;biraz patates kabugu ve sirke koyun biraz kaynatın.Pırıl pırıl oluyor.Siyah cay lekesi,karartı geciyor.
:)))) :)))) diyetten baska güncel konuda lazım demi ama???
Kız gülcan nerdesin?Hic sesin cıkmadı.

Bendede nohut bitmedi,yarın eşime veririm götürsün.Nohut görmek istemiyorum :(
Ayranı seviyorsun herhalde.

Severim canım ayran süt yoğurt sever.hem ayran tokluk hissi de veriyo.evde sulu yoğurt kalmış kalmasın diye de ayran yaptım hemen
Senden kıskandım bende olmayan pantalonlarimi denedim.cok güzel oldular bi pantalon biraz sıktı ama yarım kilo falan versem o da çok rahat olucak.

Kızlar hepimiz bayanız ve hepimizin evinde caydanlık var.Dün tv de gördügüm pratik bir bilgiyi ve denedigim bir yöntemide sizle paylaşmak istiyorum.
Caydanlıkların içinin kirecinin ve üst caydanlıgın siyahlıklarına cözüm;biraz patates kabugu ve sirke koyun biraz kaynatın.Pırıl pırıl oluyor.Siyah cay lekesi,karartı geciyor.

Ben limin tuzuyla ve biraz su koyup kaynatiyorum parlatiyo o da

Kizlarr r sukur gelebildim,sabahtan beri ayaktayim sadece yemek vakti oturabilddim ,bugun evi supurdum sildim,sonra 2.30gibi pazara gittim 5gibi geldim yemek yap ye kaldir kizi besle ...bi odada kalmisti orayi supurdum ,yeni oturdum daha kocise cay koyacam ay ay ne dolu gundu,hemen yediklerim,
SABAH.1dlm ekmek,3kasik karisik kizartma,1yumurta,1dlm peynir,1bqdk cay
ARA.6badem
ARA.1fincan sut,1incir,1salatalik
AKSAM.yarim kase tarhana,7kasik mantar,koca tabak yogurtlu semiz otu,1dlm ekmek
Neyazikki cok az su .spor yok

günaydın canım bende pazara gitmek istiyorum taze taze yeşillikler alıp salata yemek istiyorum:50: ama yarın cuma pazarı var gitsemmiki yoksa çok beklemek zorunda kalcam eşim alıyor onun bi yeri var ama gece çalışıyorya ondan olmuyor bu hafta akşam bol salataya peynir le birlikte güzel bir öğün olurdu aslında canım çekti:27::27:

Git canim yarin iyi geliyor hava almak ben bugun bolbol yedim otlarimi cok severim

bende bu akşam leslie yapıcam benim fıstıkla şu aralar çıkmıcam dışarı belki sadece haftasonları çıkarım çok üşüyorum..

Canim menu guzel ama tek ara ogunde 2meyve vede sut fazla

Canim ara ogunde 3u fazla olur

TEŞEKKÜR EDERİM. BEN DİYETİSYENİN VERDİĞİ LİSTEYE HARFİYEN UYUYORUM 2 MEYVE +SÜTÜ O YAZDI SANIRIM DİYABET ADAYI OLDUĞUMDAN MEYVE ŞEKERİ YÜKSELTMESİN DİYE YANINDA SÜT VE YOĞURT YEMELİYİM VE AÇ KALMAMALIYIM

Anladim canim ozaman sorun yok

canım bence hem çok ödem yaptı senin vücudun geçe hafta hemde hamur işleri bir araya gelince almadın ama veremedinde hamur işlerini kes yeme dikkat et birdahaki haftaya inşallah vericeksin kilo.. birde eskiden uzun süre 70 kiloda kaldıysan ondanda bir süre bedenin 70 kiloda kendini korur öyle bişeyde var.. birde akşamları çok karbonhidratlı yiyecekler tüketme bakalım ne olacak sebze yemekleri yersin veya balık tavuk ama ızgara yanında salata ayran şeklinde birde böyle dene bakalım.. akşamları ekmek yeme sabahları ye..

Canim oylemiymis demek bende uzun bi donem 64dum 3haftadir kaldim bu kiloda

evet canım öyleymiş ben bilmeden tam dozunda yemişim

çikolata olayı dipsiz kuyu gibi yedikçe yiyesi geliyor insanın hele birde bitterseee hiç bişeyi gözüm görmüyo:36::36::36:

günaydın hanımlar kaynanamlara rağmen düzenim şimdilik çok iyi gidiyo :nazar:sabah 10 da kalktılar kahvaltı bittiğinde saat 11 di onlara uyarsam vay halime ,kaynanam sen niye yemiyosun dedi bende saatle yiyorum dedim güldü 6 kilo verdim deyince iyi hadi falancanın gelinide çok verdi dedi .iyidir hoştur çok severim ama kıyaslamasa olmas bizimkininde en kötü huyu yaaa herkesi herkesle kıyaslamak :47:

sabah :yarım yufka ekmeğe peynir domates salatalık dürüp yedim he birde portakal yedim

ara : 2ceviz 1 portakal

ögle : 4-5 kaşık nohut yemeği (sonunda bitti)yarım yufka ,yeşillik ,1 bardak ayran

Guzel canim menu en iyisi cikolataya hic yajaqgpmamak demi,kiyaslamak tan hic hoslanmam bende

Ekmek Grubu Değişimi 1 Dilim Ekmek yerine
neyi ne kadar
yiyebiliriz. Ekmek (buğday,
çavdar, mısır) 1 ince dilim (25 gr) Hamburger ekmeği 1/2 adet (25gr) Sandviç ekmeği 1/3 adet (25 gr) Yufka 1/4 adet (25 gr) Un 3 yk silme (20 gr) Etimek 2 dilim (20 gr) Etimek (kepekli) 3 dilim (25 gr) Çorba 1 küçük kase (160-200
gr) Pirinç/Bulgur Pilavı
(yağlı)2 yk (45-50gr) Haşlanmış pirinç/
bulgur 3 yk (50 gr) Haşlanmış makarna
(yağsız) 3 yk (50 gr) Erişte-Makarna
(pişmiş) 2 yk (45-50 gr) Haşlanmış patates 1 orta boy (90 gr) Patates yemeği 4 yk (80 gr) Patates püresi 4 yk (80 gr) Haşlanmış mısır
(koçan) 1/2 orta boy (80 gr) haşlanmış mısır
(tane) 4 yk (20 gr) Cornflakes 2 yk tepeleme (20 gr) Yağsız patlamış mısır 1 su bardağı (20 gr) Galeta (sade büyük) 1 adet (20 gr) Sokak simidi 1/4 adet (25 gr) Kestane 2-3 orta boy (40-50
gr) Leblebi 1/2 su bardağı (20 gr) Petibör bisküvi 2 adet (16 gr) Kepekli tatlı bisküvi 2 adet (16 gr) bebe bisküvi 4 adet (16 gr) Tuzlu kare bisküvi 3 adet (16 gr) Çizi bisküvi 6 adet (16 gr) Yulaf ezmesi 2 yk (20 gr) Grisini 2 adet (20 gr)
Alıntıdır

Bende listemi kaybetmirtim sagol canim ya, cok motive sin cabalarin hn karsiligini almani cok isterim

Anladim canim ozaman sorun yok

Canim oylemiymis demek bende uzun bi donem 64dum 3haftadir kaldim bu kiloda

Guzel canim menu en iyisi cikolataya hic yajaqgpmamak demi,kiyaslamak tan hic hoslanmam bende

Bende listemi kaybetmirtim sagol canim ya, cok motive sin cabalarin hn karsiligini almani cok isterim

evet canım bunu bir dietisyen söylemişti eskiden atıyorum 64 kiloydun ve diet yapıp gene aynı kiloya geldiğinde vücut bir dönem o kiloyu koruyormuş sonra gene veriyorsun ama sabırlı olmalısın..

Kizlarr r sukur gelebildim,sabahtan beri ayaktayim sadece yemek vakti oturabilddim ,bugun evi supurdum sildim,sonra 2.30gibi pazara gittim 5gibi geldim yemek yap ye kaldir kizi besle ...bi odada kalmisti orayi supurdum ,yeni oturdum daha kocise cay koyacam ay ay ne dolu gundu,hemen yediklerim,
SABAH.1dlm ekmek,3kasik karisik kizartma,1yumurta,1dlm peynir,1bqdk cay
ARA.6badem
ARA.1fincan sut,1incir,1salatalik
AKSAM.yarim kase tarhana,7kasik mantar,koca tabak yogurtlu semiz otu,1dlm ekmek
Neyazikki cok az su .spor yok

bugün baya bi yorulmuşsundur canım menünde gayet güze olmuş..

bende şimdi attım beyazlar vardı onlar yıkanıyor.. bıraz bekleyimde belki yarım saat kestiririm tabi benim cadı uyutursa birtek kızım uyandırır diye yatmak istemiyorum tam uykuya geçiş zamanı kafamda anneeeeeeee diye bi çığlık atıyor neye uğradığımı şaşırıyorum cadııı..:31:

Ay sen bak cadiya bende uykusuz kalinca hayata sicak bakamiyorumm

Selam kizlar 4.66km yürüdüm geldim öğle yemeğimi yedim menum bir kase bulgur pilavı üstüne kuru fasulye yarım bardak ayran bir köfte.
Kızlar eşim evde fazla giremiyorum girsemde okuyup çıkıyorum yazamıyorum
Guzelimm iyi dayanmissin baklavalara tatlilara:46:
Gulcancim yürüyüş parkuru var evin yakınında orda yürüyorum daha keyifli geliyo simdilik.bir sürü insan yürüyor sende gaza geliyosun daha çok yürümek için
Ilknurcum nasıl oldun kendine gelebildin mi bi kahve iyi gelir belki kendini toplamana
Hayalimsi sana bi önerim olucak.burdaki kızlarbaya bilgili neyle ne yenicegi konusunda.istersen yemeğini yemeen once menunu yaz yorumlayalim madem bi yola baş koyduk hepimiz birbirimize destek olalım:29:

Secil senin yuruyusler cok eglenceli desene oh ne guzel
HAYALIMSI canim sen en iyisi bir diyetisyene git guzel bir aciklama yapar bilgilenirsin

Secil banada lutfen

Telefona program indirdim hesabını yapıyo hatta gps i acarsan gezdiğin yerleri bile gosteriyo

Selam hepinize kizlar bugun evdeyim benim cocuklar hasta bugun pula abuk sabuk olduki yediklerim sabah sadece 1 haslanmis yumurta yiyebildim bu saate kadarda ayak üstü sürekli atistirdim bi parça muz 4 kaşık makarna bi kaşık yoğurt vw 3 tane lahana sarma bi küçük kare çikolata dün annemlerde de kaçırdım ölçüyü sabahta 300 gr artı çıktım bugun dahada yemem akşama ıspanak yaptım ekmeksiz onu yerim inşallah çocuklar hastayken stresliken gözüm bişey gormuyo sürekli yeme k istiyorum

Canim acil sifalaqg diliyorum cok stresli donem hemencik toparlanirlar insallah

Benimde bigun gidesim var hamama. Ozledim

:) bu arada ben o işi yaptım sauna hamam kese köpük masaj derken sırtımdaki ağrı dışında sabah süper kalktım. Iyi geliyor hamam tavsiye ederim. Kendimizi şımartmak arada iyi oluyor

Ara 1 havuc.Aksam bol sirke ve limonlu kırmızı,beyaz lahana salatası 1 dilim ekmek yiyecegim kızlar.

herkese merhabalar cuma gününden beri topic
e ugrayamıyorum ama inşallah yarını da atlatayım elimden geldiğince sık ugramaya çalışacagım.hem şirketin taşınması hemde benim işe başlamam aynı döneme geldiği için çok yogunum bir yandan da bebeğimi bakacak arkadaşa alıştırma ugraşlarımız var birde süt sagma işi var bugün diyetisyenle ilk randevum bakalım nasıl geçecek aklım sizlerde telefonuma kk yı yükler yüklemez aranızdayım kızlar öptümmm hepinizi

Halzac kolay gelsin canim

Guzelim aksam menun guzel,incelmek gibisi yok degilmi bende cogu kiyafetime kavustum

Kızlarrrrrr coooooooook mutluyum :)))))))
Tartı bana + gösterse 3 hafta önce içine giremedigim,zorla basenden gecirdigim ve önünde 1 karıs kapanması için payı gereken kotu denedim şimdi.Rahatcaa giyebildim ve kapandı.Evlenmeden 2 gün önce cok hosuma gittigi için eşimle almıştık.
Ayy nasıl.mutluyum.:38::38:Su tartıda bana niye oyun oynuyor ya 2-3 hafta öncede ben bu kg denemiştim,olmamıştı.Şimdi oldu.:26:

Kızlar ben bu gazla 1 saat eliptik yaparım.Şimdi spor vakti.Sporu yapıp dusumu alıp giyineyim,süsleneyim kocamı bekliyeyim.Kotu görünce sasıracak.İddiaya girmiştik.:16:BEN KAZANDIM.:8:

hayırlı akşamlar kızlar..

menüm geç yedik bundan dolayı iki öğün yaptım bilginize

sabah
yeşilçay 3 kaysı

kahvaltı
3 mini dilim çavdar ekmeği tost makinasında kızarmış
1 haşlama yumurta
salam
beyaz peynir
zeytin
azıcık çökelek tavada

ara
bir kase yoğurda yarım elma ve üzerine tarçın

akşam
ıspanak kavurması üzerine yoğurt
1 sosis

3 litre su 3 yeşilçay

Secil baya fazla yaptin galiba yeme4 istersen. Buzluga at haftaya cikarip yersin ben oyle yapiyorum
ILKNUR,tavada cokelek naril merak. Ettim
GUZELIM.harika bilgi tamda bana lazim

evet canım bunu bir dietisyen söylemişti eskiden atıyorum 64 kiloydun ve diet yapıp gene aynı kiloya geldiğinde vücut bir dönem o kiloyu koruyormuş sonra gene veriyorsun ama sabırlı olmalısın..

bugün baya bi yorulmuşsundur canım menünde gayet güze olmuş..

3kasikda kisir vardi,evet canim bende kara kara dusunuyordum kaldim diye yeni yeni basladi gitmeye,cok yoruldum bebeklede dahada yorucu

Back
X