Kilolu hamile kalanlar

Bende kilolu hamile kaldim kizlar ... Diyet yaptim verdim binbir zorlukla dahada vereyim dedim ve hoooooop geri aldim ve sonra hamile kaldim tabikide ustune kilo aldim ..... Daha cooook var insallah daha cok almam....

Benim bir tanidigim pcosluydu. Kilo verdi hamile kaldi. Diyetisyene gitti. Eger doktorlar kilo verin diyorsa verin.
Kizlar ben cok kilolu degildim ama zayif da degildim. Yani dogama seksen kilonun üstünde girdim :/ Hamile iken kolay veriliyor kilo diyorlar ama.

Canım hamileyken nasil kili vericez istahim cooook acik!... Anca emzirirken belki...

Bende kilolu hamile kaldim kizlar ... Diyet yaptim verdim binbir zorlukla dahada vereyim dedim ve hoooooop geri aldim ve sonra hamile kaldim tabikide ustune kilo aldim ..... Daha cooook var insallah daha cok almam....
Kac kiloyla hamile kaldın canim

of bende diyet yaptım 14 kilo verdim sonra birden bir aldım hepsini birde üstüne 1 kilo daha ve bu ay hamile kaldım 95 kiloyla varmı benim gibi daha ilk ayım almak istemiyorum ama yemeyi tamamen kesmekte istemiyorum ne yapcam ben yaaa

Ben hamile kalmak istiyorum birkac ayım var sımdıden stres yaptım olabıldıgınca kilo vermek istiyorum napmalıyım sizce
canım en son 1 aralıkta yazmışım hamile kalmıştım 95 kiloyla sonra düşük oldu ve ben zayıflamaya karar verdim ve diyetle 2 ayda 8 kilo verdim çok şükür hala hamile kalamadım ama kilo vermeye devam ediyorum diyetine sadık kalıp evdede olsa spor yapınca gidiyor kilolar sakın moralini bozma

merhaba,

105.5 kg ıle hamıle kaldımm... suan 6. ay ve ben 111 kg yum her ay 1 kg aldım kontrollu gidiyorum yuruyus yapıyorum he gordugume saldırmıyorum... sorunsuz bır gebelık yasıyorum... korkmayın kızlar ınanın Allahım buyuk dr da her ay 1 kg sorun olmaz dedı olması gereken dedı

enemmm kendıme göre yer buldum :) merhaba kızlar 105.5 kg ıle başladım gebeliğe 6 ayımdayız oğulcuğum ile... 111 kg mutlu mesut gidiyoruzz mutlu sona doğru :) her ay 1 kg alıyorum gıbı suan durum :) sizde durumlar nedir?

merhaba kızlar;
psikolojim bozulmak üzereydi ki bu konuyu buldum fikre ihtiyacım var benim de..
pcoluydum 102 kilodan 96 kiloya düştüm 6 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum evlenmeden bir ay önce hapı bıraktım ve haftasnda 98 kilo ile hamile kalmışım. diyetisyene de gidiyorum aslında ama 24. hafta bitti sanırım bugün ben 102,4 kiloyum bugün. Doktorumdan çok memnunun ama kilo takıntısı var ve moralimi çok bozuyor strese giriyorum bu stres bebeğe yansıyacak diye de ödüm kopuyor. 6. aydan sonra kilo vermek zor onu da biliyorum ama 110 120 kiloyla gayet normal doğum yapanlar da var duyuyorum etrfımdan. Bu doktorla devam etmeli miyim yoksa beni daha az strese sokacak ve rahat hamilelik geçirecek bir doktor mu bulmalıyım kendime? Fikirlerinizi bekliyorum

Canım bencede bişey olmaz doktorun moralini bozuyorsa değiştir bende 97 kiloya hamile kaldım suan 26 haftalik hamileyim ve 103 kilo oldum bugün tartida doktorum hiç bi şekilde kilon var söyle böyle demedi hiç bi zaman bende pko olduğum için kiloluyum tabi boyumda var doktorum bana sen mi yüz kilosu diye şaşırdı hatta hiç gostermiyorum bence üzme kendini ve bebeğine sağlığına odaklan bebek saglikliysa gerisi boş nice tombul lar doguruyo onun kiloyla hiç bi alakası yok

merhaba,
4.5 kılo almıssın zaten 6 ayda normal kı bu kilolu bayanlar dA 7-9 kilo diyorlar normali... bence dr değiştirme iyiyse duymayaya çalış elımden gelenı yapıyorum de... stres yerıne takmamaya çalış... bence gayet normal yanı bunlar olağan seyler 30 kilo alan ınsanlar var... uzulme sitreste yapma ben senden daha kıloluyum dr dıkkat edelım dıyo azarlamıyo yanı... 22 haftadayım bende... 111 kg yum. ekmek yeme dedı bana mkarna pilav tatlı bunları yeme zaten cok almayacaksın dedı kg... aldığın karbonatın bebege hıc faydası yok dedı... bebekk gelısımı onemlı canım uzme kendını

Slm kizlar bende geldim 95 kiloyum doktorum her gittiğimde kilo ver hamile kal diyor çok uzluyorum veremiyorum 102 kiloyum 95 oldum daha fazla olmuyor ama çok üzülüyorum hiç olmucak gibi geliyor bebegim ne yapcam dusunmeyim diyorum olmuyor 1 yıl 3 ay oldu korunması o muyor pkoluyum bu arada

merhaba,

hızlı kilo vermek istiyorsan ve maddı durumunda ıyıyse dukan dıyetını yap canım... hamıle kalamamanın en buyuk etkenı sıtres uzuntu ve odaklanamama

Çok şükür iyi durumumuz kolaylıkla verdiriyormu kilo o diyet canim çok saol bu arada

Arastircam canim insallah 95 kilo ile hamile kalanda var ama doktora zorlatiyor ışte umutsuz olmak istemiyorum ama hayırlısı insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…