- Konu Sahibi Esraaaaa2011
-
Kızlar bir şey soracağım size.. Ben de kiloluyum ve hamile kalamıyorum maalesef.. Tüp bebek denememizin ilki de negatif oldu maalesefpcosluyum her şeyde önüme kiloyu sunuyorlar artık gerçekten bıktım! Size sormak istediğim de şu; kilolu olmanıza rağmen hormon yanda yumurtalıklarla alakalı bir probleminiz var mıydı? Hamile kalmak zor oldu mu sizin için?
Benim bir tanidigim pcosluydu. Kilo verdi hamile kaldi. Diyetisyene gitti. Eger doktorlar kilo verin diyorsa verin.
Kizlar ben cok kilolu degildim ama zayif da degildim. Yani dogama seksen kilonun üstünde girdim :/ Hamile iken kolay veriliyor kilo diyorlar ama.
Emzirirken daha cok aciliyorCanım hamileyken nasil kili vericezistahim cooook acik!... Anca emzirirken belki...
Kac kiloyla hamile kaldın canimBende kilolu hamile kaldim kizlar... Diyet yaptim verdim binbir zorlukla dahada vereyim dedim ve hoooooop geri aldim ve sonra hamile kaldim tabikide ustune kilo aldim ..... Daha cooook var insallah daha cok almam....
Canim 78 yada 80 dim canim...Kac kiloyla hamile kaldın canim
Ben hamile kalmak istiyorum birkac ayım var sımdıden stres yaptım olabıldıgınca kilo vermek istiyorum napmalıyım sizce2016 kilolu hamile kalanlarrr,dertleselim paylaşalım.
canım en son 1 aralıkta yazmışım hamile kalmıştım 95 kiloyla sonra düşük oldu ve ben zayıflamaya karar verdim ve diyetle 2 ayda 8 kilo verdim çok şükür hala hamile kalamadım ama kilo vermeye devam ediyorum diyetine sadık kalıp evdede olsa spor yapınca gidiyor kilolar sakın moralini bozmaBen hamile kalmak istiyorum birkac ayım var sımdıden stres yaptım olabıldıgınca kilo vermek istiyorum napmalıyım sizce
merhaba kızlar;
psikolojim bozulmak üzereydi ki bu konuyu buldum fikre ihtiyacım var benim de..
pcoluydum 102 kilodan 96 kiloya düştüm 6 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum evlenmeden bir ay önce hapı bıraktım ve haftasnda 98 kilo ile hamile kalmışım. diyetisyene de gidiyorum aslında ama 24. hafta bitti sanırım bugün ben 102,4 kiloyum bugün. Doktorumdan çok memnunun ama kilo takıntısı var ve moralimi çok bozuyor strese giriyorum bu stres bebeğe yansıyacak diye de ödüm kopuyor. 6. aydan sonra kilo vermek zor onu da biliyorum ama 110 120 kiloyla gayet normal doğum yapanlar da var duyuyorum etrfımdan. Bu doktorla devam etmeli miyim yoksa beni daha az strese sokacak ve rahat hamilelik geçirecek bir doktor mu bulmalıyım kendime? Fikirlerinizi bekliyorum
merhaba kızlar;
psikolojim bozulmak üzereydi ki bu konuyu buldum fikre ihtiyacım var benim de..
pcoluydum 102 kilodan 96 kiloya düştüm 6 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum evlenmeden bir ay önce hapı bıraktım ve haftasnda 98 kilo ile hamile kalmışım. diyetisyene de gidiyorum aslında ama 24. hafta bitti sanırım bugün ben 102,4 kiloyum bugün. Doktorumdan çok memnunun ama kilo takıntısı var ve moralimi çok bozuyor strese giriyorum bu stres bebeğe yansıyacak diye de ödüm kopuyor. 6. aydan sonra kilo vermek zor onu da biliyorum ama 110 120 kiloyla gayet normal doğum yapanlar da var duyuyorum etrfımdan. Bu doktorla devam etmeli miyim yoksa beni daha az strese sokacak ve rahat hamilelik geçirecek bir doktor mu bulmalıyım kendime? Fikirlerinizi bekliyorum
Slm kizlar bende geldim 95 kiloyum doktorum her gittiğimde kilo ver hamile kal diyor çok uzluyorum veremiyorum 102 kiloyum 95 oldum daha fazla olmuyor ama çok üzülüyorum hiç olmucak gibi geliyor bebegim ne yapcam dusunmeyim diyorum olmuyor 1 yıl 3 ay oldu korunması o muyor pkoluyum bu arada
Çok şükür iyi durumumuz kolaylıkla verdiriyormu kilo o diyet canim çok saol bu arada
Arastircam canim insallah 95 kilo ile hamile kalanda var ama doktora zorlatiyor ışte umutsuz olmak istemiyorum ama hayırlısı insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?