Kilolu hamile kalanlar

Bebeğe zararı yok dedi bebek suan depolardan besleniyomus ama 4 hafta sonra artık yediklerimden alicakmis yemeye çalış dedi medgic26

80 le başladım şuan 92 yim ve doğuma kaldı 10 hafta Doktorum 100ü geçme dedi. Diyetisyene gidebilirsin dedi aama gitmedm giden arkadaşlarımdan biliyorum neleri yasaklıyor

Hanımlar merhaba
4 ekimde transferim yapıldı çok şükür sonuç pozitif çıktı hamileyim yoğun kanamam olduğu için doktorum vajinal muayene değil karından kontrol yapıyor. 76 kiloyum Bugün kalp atışı için gittik kilolusun ondan duyulmuyor dedi cuma günü tekrar gel karından bakıcaz olmadı vajinal kontrol yapıcaz dedi çok üzüldüm moralim bozuldu kötü bir durum yok değil mi diye sordum bence yok gibi dedi ama içim içimi yiyor ya kötü bişey varsa diye sizce normal mi?

Kızlar bnde 76 kiloyum korkarak gittim doktora kilolusun önce ver snra hamile kal dck dye ama hiç bşy demedi kilom hakkında aslında kalsam zorlanırm dye korkuyorum bebek zor gözüküyomş fln ama bi arkdşm dedi 90 kiloyla hamile kalmış ilk 4 ay 12 kilo vermiş sürekli istifra ediyomuş bu tarz şeylerde var bide merak ediyorum normal doğum zor mu oluyo acaba kiloluyken yani sezeryan mi der doktor nasıl oluyo o işler

ELBETTEKİ KİLOLU OLMAK DEZAVANTAJLI ZAYIFLAR KADAR RAHAT OLMUYOSUN HAREKET AÇISINDAN KİLO ALDIKÇA AMA BEN HAMİLELİĞİ TAMAMEN KİLOYADA BAĞLAMIYORUM 89 KG İLE HAMİLE KALDIM VE 12 KG ALDIM VERENLERDEN OLAMADIM MALESEF ŞAFAK YETMİŞ DR DOĞUMLA İLGİLİ SEZARYEN DEMEDİ İKİ KONTROL ÖNCE NORMAL GÖZÜKÜYO DEDİ DOĞUM İÇİN EN SON KONTROLDE BEBİŞ TERS POZİSYONDAYDI ŞU AN NE DURUMDA BİLMİYORUM SON HAFTALAR SON GÜNLER BELİRLİYO ASLINDA

Sağol cnm cevap için bnce çatal genişliğine bağlı normal doğum ama bi kaç şey okudum kilolulr için korku bastı sağlıklı doğsun da normal sezeryan farketmez aslında bn bi kaç yıl önce kıl dönmesinden 3 defa ameliyat oldum en son flap kaydrma yaptılar 40 dikiş var popomda dha fazla kilo alma demişti o zmn doktor açılabilir. Annem de hep dyo söylicksn doktora normal zor olur ztn snn filan özelde mesela normal istemyrm deyince doktor kndi tmm dyo mu devlette yasak dye duymuştum bi sorun olmadn sezeryan ypmak

Ay bence de aletleri dandik.. Ben 90 kilo ile hamile kaldım. 6. haftada alttan muayene ile keseyi ve kalp atışını duymuştuk. 10. haftaydı sanırım karnımdan gördük.

Ben de 90 kg ile hamile kaldım. Şuan 3 ay geride kaldı. 4 kg verdim. 85-86 gidip geliyorum. Benimde kusmalarım oldu. Biraz halsiz düştüm sadece, onun dışında maşallah bende de bebekte de sıkıntı yok.
Normal doğum destekcisi doktorum. Bana ilk 3 ay kg alma sonrasında da kontrollu git normal doğum yapalım demişti başlarda, hala o düşüncedeyiz.. Bence fazla kg tansiyonu ve beraberinde başka hastalıkları da tetiklediği için sıkıntı yaratıyor. Doğumu direkt olarak etkiler mi bilmiyorum..

İnş sağsalim kucağına da alırsın canım bebeğini kucağına :) kilo vermn çok güzel bnce böyle gderse doğumdn snra çok iyi oluck snn için :)

İnş sağsalim kucağına da alırsın canım bebeğini kucağına :) kilo vermn çok güzel bnce böyle gderse doğumdn snra çok iyi oluck snn için :)

Amin canım teşekkür ederim. Kilo vermek güzelde resmen yürürken bile yorulur oldum. :) Umarım sağsalim geçer gider.

Amin canım teşekkür ederim. Kilo vermek güzelde resmen yürürken bile yorulur oldum. :) Umarım sağsalim geçer gider.
Geçer geçer merak etme bide harekete alıştrmak lazım vucudu bn öğrensem heralde hamileym dye korkudn yerimdn kalkamam dyodum ama annm dyo aksine dha çok hareketlencksin kndini yormadn bnde bide sigarada var şimdidn tıkanıyorum napcm bilmyrm o zmnlar gelince :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…