- 18 Ağustos 2016
- 4.145
- 6.822
- 158
- Konu Sahibi Esraaaaa2011
-
Ayy kuzum benim benimki gibi oda minicik 6. Haftadan sonra basliyo kusmalar umarım senin olmaz çünkü çok zor 5. Haftada benim mide taş gibiydi sanki taş varmış gibi yanıyo dumedgic26
eee ne güzel iste sevindim yaaa ye ye
Bebeğe zarar olmasında dr ne diyo bu durumaEvet hala kilo veriyorum çünkü yiyemiyorum 5 kilo verdimmedgic26
En güzeli kraker canım. Benimde şükür mide bulantılarım olmadı oğlum hiç kusturmadı beni
Sağol cnm cevap için bnce çatal genişliğine bağlı normal doğum ama bi kaç şey okudum kilolulr için korku bastı sağlıklı doğsun da normal sezeryan farketmez aslında bn bi kaç yıl önce kıl dönmesinden 3 defa ameliyat oldum en son flap kaydrma yaptılar 40 dikiş var popomda dha fazla kilo alma demişti o zmn doktor açılabilir. Annem de hep dyo söylicksn doktora normal zor olur ztn snn filan özelde mesela normal istemyrm deyince doktor kndi tmm dyo mu devlette yasak dye duymuştum bi sorun olmadn sezeryan ypmakELBETTEKİ KİLOLU OLMAK DEZAVANTAJLI ZAYIFLAR KADAR RAHAT OLMUYOSUN HAREKET AÇISINDAN KİLO ALDIKÇA AMA BEN HAMİLELİĞİ TAMAMEN KİLOYADA BAĞLAMIYORUM 89 KG İLE HAMİLE KALDIM VE 12 KG ALDIM VERENLERDEN OLAMADIM MALESEF ŞAFAK YETMİŞ DR DOĞUMLA İLGİLİ SEZARYEN DEMEDİ İKİ KONTROL ÖNCE NORMAL GÖZÜKÜYO DEDİ DOĞUM İÇİN EN SON KONTROLDE BEBİŞ TERS POZİSYONDAYDI ŞU AN NE DURUMDA BİLMİYORUM SON HAFTALAR SON GÜNLER BELİRLİYO ASLINDA
Ben de 90 kiloyum.ilk aylar gozukmuyordu tamam. iki hafta once kontrolde bebek netti bugun kontrolde sikisip gitmedim goremedik cok net.kilolusun yaglisin vaginadan baksak daha iyi olur dedi.her seferinde dem vuruyor.5 sene oncede kiloluydum cocuk.gozukuyordu.bi gun diyecegim belki de sizin alet dandik diyecem
Kızlar bnde 76 kiloyum korkarak gittim doktora kilolusun önce ver snra hamile kal dck dye ama hiç bşy demedi kilom hakkında aslında kalsam zorlanırm dye korkuyorum bebek zor gözüküyomş fln ama bi arkdşm dedi 90 kiloyla hamile kalmış ilk 4 ay 12 kilo vermiş sürekli istifra ediyomuş bu tarz şeylerde var bide merak ediyorum normal doğum zor mu oluyo acaba kiloluyken yani sezeryan mi der doktor nasıl oluyo o işler
İnş sağsalim kucağına da alırsın canım bebeğini kucağına :) kilo vermn çok güzel bnce böyle gderse doğumdn snra çok iyi oluck snn için :)Ay bence de aletleri dandik.. Ben 90 kilo ile hamile kaldım. 6. haftada alttan muayene ile keseyi ve kalp atışını duymuştuk. 10. haftaydı sanırım karnımdan gördük.
Ben de 90 kg ile hamile kaldım. Şuan 3 ay geride kaldı. 4 kg verdim. 85-86 gidip geliyorum. Benimde kusmalarım oldu. Biraz halsiz düştüm sadece, onun dışında maşallah bende de bebekte de sıkıntı yok.
Normal doğum destekcisi doktorum. Bana ilk 3 ay kg alma sonrasında da kontrollu git normal doğum yapalım demişti başlarda, hala o düşüncedeyiz.. Bence fazla kg tansiyonu ve beraberinde başka hastalıkları da tetiklediği için sıkıntı yaratıyor. Doğumu direkt olarak etkiler mi bilmiyorum..
Kraker beni hiç etkilemedi hiç bastırmadi midemi sabah leblebi iyi geldi sandım ama yine kustumdeleverge
İnş sağsalim kucağına da alırsın canım bebeğini kucağına :) kilo vermn çok güzel bnce böyle gderse doğumdn snra çok iyi oluck snn için :)
Geçer geçer merak etme bide harekete alıştrmak lazım vucudu bn öğrensem heralde hamileym dye korkudn yerimdn kalkamam dyodum ama annm dyo aksine dha çok hareketlencksin kndini yormadn bnde bide sigarada var şimdidn tıkanıyorum napcm bilmyrm o zmnlar gelince :/Amin canım teşekkür ederim. Kilo vermek güzelde resmen yürürken bile yorulur oldum. :) Umarım sağsalim geçer gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?