Kilolu hamile kalanlar

Bende sigara kullaniyodum ama şimdi acayip tiksindim içen birinin yanında bile duramıyorum chagiless
Hadi ya bnde öyle ümit edyrm ztn bi kaç gündr mide bulantım var yemk dahi yiyemiyorum ama hamile fln değilim dha bata 1 hafta var sigara bu durumda bile en son düşündğm şey bi de herşeyi denedm nerdeyse bırakamyrm aslında skntıdn brakmak istemyrm galiba :/

Inan ben günde iki paket içiyodum içmeyin sinir stres tavan birini Diğeri yle yakanlardandim ama bi hamile kaldım aman aman yok böyle bi tiksinme canım çok istedi ilk bi Kaç gün kendim çabaladim ıcmiyim diye annem al iç bitane zaten tiksiniceksin aklında kalmasın dedi bi yaktım duman geri çıkmadı resmen sonrasi malum ve bi daha kokusuna bile gelemiyorum aklima gelmiyo bile emin ol tiksiniceksin chagiless

Artık dayanamiyorum diye agliyorum o derece yemek yiyemiyorum şu bile icemez oldum gece bulantilari sabah bulantilari artık bittim Çöktum diyebilirim çok zormuş cidden inşaallah bian önce geçer bugünler northkid

İnş valla canım biraz içim rahatladı kndimize kıyıyorz işte söz konusu bebiş olunca aklımız başımıza geliyo :/

doktora gitsene, ben 5 gün boyunca ne yesem kustuğumda çok halsiz kalmıştım. doktoru aradım gel serum verelim dedi. içinde mide bulantısı önleyici ilaç ve vitaminler vardı. 4-5 saat hastanede kaldım serum verdiler. baya iyi gelmişti sonrasında 1 hafta hiç kusmadm. Yine o derece olursam yine gidip serum alcam

Aynen öyle tüm hayatın zevklerin değişiyor çok zor cidden ben çok zor geçiriyorum bu dönemleri mide bulantisi nin dibine dibine vuruyorum resmen inşaallah sen zor geçirmezsin chagiless

Aynen öyle tüm hayatın zevklerin değişiyor çok zor cidden ben çok zor geçiriyorum bu dönemleri mide bulantisi nin dibine dibine vuruyorum resmen inşaallah sen zor geçirmezsin chagiless
İnş canım çok teşekkr edrm :) bi kalsam razıyım herşeye de zamanı var demekki

Benim Korunmasız 4 ay sonra oldu ablamin 5 sene sonra oldu stres yapma kendine inan hiç olmayacak diye dusunuyodum o derece hiç beklemediğim zamanda oldu inşaallah seninde bian önce gelir minik mucizen chagiless

Benim Korunmasız 4 ay sonra oldu ablamin 5 sene sonra oldu stres yapma kendine inan hiç olmayacak diye dusunuyodum o derece hiç beklemediğim zamanda oldu inşaallah seninde bian önce gelir minik mucizen chagiless
Ağzın bal yesin :) ztn testlerimz çok gzl olmaması için engel yok ama dyrm ya demkki zamanı var bebişin daha :) bi kaç aydr takmıyodum bu ay yne fena taktım bklyrm batı :)

Aynen öyle bak ne güzel testler temiz sorun yok bide bende polikistik over vardi bazen yumurtlama günümü bile bilemiyodum adetime 1 hafta kala hamile kalmisim ben dusunebiliyomusun tamamen nasip ve adetim gecikti ben bu ayda olmamış diye üzüldüm çünkü adetim 4 gun geçtiğinde negatifti bende sogan kuru yaptım bir hafta adet olayım klomen kullanırım diye bu arada antibiyotik kullandim kulağından kaplicalara gittim sıcak su havuzlarına girdim oturdum hani sıcaktan olurum diye limonlar Aspirin ler neler neler meğer hamileymisim eşim gel kan verelim dedi verdik ben bi paket sigara içtim stresten 1saat iiçinde artık negatif duymaya yüreğim el vermez git sen al dedim sonucu eşim gitti geldihamilesin dedi ama eeşim hep şaka yapan biri olduğundan inanmadim bu sefer ben gittim doktora eşim bişey dedi ama inanmadim dedim 3 haftalik hamilesin dedi doktor ve bende film koptu o derece beklemiyodum yani chagiless

Ayy çok güzel maşallh eşindn duymkta çok iyi olmş bnce :) soğan kürünü ne zmnlar içmk gerekiyo bnde dha lisedykn ypmştım akıntı için çocuk için zamanlrı neler? Bide bnm doktor hiç bşy demedi kız gbsn hala tertemz dedi insan der arttırıcı bşy verelm fln hiç bşy sormadı bşka bi doktora dha mı çıksam acaba battan sonra bilemedim

Allah yardımcın olsun. Bir an önce geçer inşallah bu belirtiler. Şu hamileliğin en rahat dönemi dedikleri dönemi artık bi yaşasak :S
öyle bi dönem mi varmış canım ilk zamanlar bulantıdan bişey anlamıyosun o geçiyo hopp bi bakıyosun kendini taşıyamıyosun hareketler ağırlamış çabucak yorulmalar başlamış sabah yataktan kalkıcam eşim diyo dur dur ben kaldırırım

2. trimester kendinizi cok daha iyi hissedeceksiniz diyor..... :) hanii neden olmuyorr :)

Bence kullanman gereken bişey yok ama sogan kuru yapabilirsin adetin bittikten iki gün sonra basliyo sun ve 15 gun sabah akşam bir soğanı kaynatıp suyunu iciyo sun sabah aç akşam aç karna sadece 15 gun sonra bırakıyorsun 15 gun sonra bi daha ay böyle ayin yarısını kur yapıp yarısını yapmiyosun internetten araştır uygula çok sağlıklı gerçekten ben hamileyken bile bilmeden icmisim chagiless

Canim bendede pcos var dr ne kdr kilo verirsen o kdr rahat hamile kalirsin dedi ve tabiki insulin direnci var... Bunlari yenmek lazim... Seker ilaci kullandim herkes kilo verdi ben aldim... Ilaci yutamadigimdan kirarak ictigim icin...
Canim muhakkak iyi bir endokrin dr una git hormon tahlillerini yaptir allaha birak stress yapma allah en guzel zamanda nasip eder yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…