- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
- Konu Sahibi Esraaaaa2011
-
siz kaç kg ile hamile kaldınız hayırlı olsu bu aradakizlarrrr bende ××obez bi hamileyim....kalp atışını da duyup diyetisyene gideceğim....allahım kolay bi hamilelik nasip etsin hepimize
Diyetisyenin verdiği liste yanımda olsa atardım sana.
6 öğün 3 ara, 3 ana öğün
Yıllık izindeyken yaptım ben evdeyken çok kolay, ama çalışmaya başlayınca ne mümkün uymak.
Aslında gerçekten çok basit tamamen yediklerimize dikkat etmek ve az az sık sık yemek olay
Merhaba kizlar bende 78.8 le hamile kalmis tombis hamilerdenim ne yazik ki ikinci cocugum olucak nasipse oglumda 68 le hamile kalip 100 doguma girdim insallh bu bebegim ole olmaz bir haftada 77.5 dustum bulantilardan bakalim hakkimizda hayırlısı
128 kilo ile hamile kaldım ...Dr kontrolunde...doğal yolla kaldım.siz kaç kg ile hamile kaldınız hayırlı olsu bu arada
Şuan resmen umut ışığı oldun. TeşekkürlerBeni mi cagırdınız kızlar geldimm :)) 80 kilo 90 kilo nedir 100+ hamile kaldım boyum 180 kilomu yazmaya bile utanıyom dusunun ve vajinusmusum ve insulin direncim var ve pco hastasıyım butun bu olumsuzlukların icinde rabbim ol dedi oldu cok dua ettım allaha yer gök dua ustune allah ısteyen herkese nasip etsin.
128 kilo ile hamile kaldım ...Dr kontrolunde...doğal yolla kaldım.[/QUOTEsağlıkla kucağımıza almak nasip olsun beişlerimizi nasıl bi yöntem düşünüyosunuz diyetisyene falan gidecemisiniz hamilelik döneminde kg veren hatta almayanlara gıpta ediyorum doğrusu bende artık almasam çok iyi olur inşallah
evet diyetisyene gideceğim.23 ünde kontrolüm var dr uma diyetisyene sevk etmesini söylicem.birde benim hamilelikte yatma durumum var.diyetisyen eminim ona göre güzel bi program verecektirsağlıkla kucağımıza almak nasip olsun beişlerimizi nasıl bi yöntem düşünüyosunuz diyetisyene falan gidecemisiniz hamilelik döneminde kg veren hatta almayanlara gıpta ediyorum doğrusu bende artık almasam çok iyi olur inşallah
Serumlarla geciyo cnm bnm hamilrligim anemi hastasiyim ondan dolayi yemek fazla yemiyodummerhaba canım ılkınde cok fazla kg almıssın anamm bende mı alıcam zaten şişkoyum
Selamlar bayanlar bende 5gun önce aşılama yaptirdim. 93kiloyum inşallah tutar. Doktorum hiç olumsuz bisey söylemedi olmaz tutmaz yada başka herhangi olumsuz birsey. Daha önce bi doktora girmiştim 20 kilo ver gel dedi normal ultrasondan goremedim vajinal ultrasonla kontrol etmisti. Ama bu doktorum normal ultrasondan gayet guEl şekilde yumurta takibi yapti. ben bile gordum anladım nerde oldugunu. Yani kiliklisin diyenlerin kendi makinaları dandik bencede. İnşallah tutar. Dua edin. Hepimiz saglicakla alalım bebislerimizi kucagimiza
canım hiç takma ilk 3 ay almıyosun zaten metobolizma acayip hızlı çalışıyo.102 kg yum 1 aylık hamıleyım.... kg umrumda degıl acıkcası... bebegım saglıklı olsunda dogsun gerısı kolay... sitrese giremem ne kendımı ne bebegı riske atamam diyetısyen olur hafıf spor olur az az sık olur herseyın cagresı var üzülmeyın uzulmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?