Kilolu hamile kalanlar

Merhaba kizlar bende 78.8 le hamile kalmis tombis hamilerdenim ne yazik ki ikinci cocugum olucak nasipse oglumda 68 le hamile kalip 100 doguma girdim insallh bu bebegim ole olmaz bir haftada 77.5 dustum bulantilardan bakalim hakkimizda hayırlısı

ve kg verıyormusun canım bunda benım arkadasımda uyguladı bırsey cocuguda cok saglıklı oldu kendıne 12 kg verdı

merhaba canım ılkınde cok fazla kg almıssın anamm bende mı alıcam zaten şişkoyum

kızlar bende tüp bebek tedavi si gördüm kilom var diye 2 embriyo tutmadı. zaten progestan iğne vermedi. tutmadı haliyle bana 70 kg olmadan gelme dedi.ancak 80 oldum.iradem becerim olsa kimseden akıl alacak değilim kilom hakkında.işte irade 0 80 kg da gizli şeker ve troid hapımla oldum.hala boynum terlemekte ilaçlarımı içmeme rağmen.d vitaminim eksikti iğne ampullerini içtim ama yine d vitaminimin azaldığını düşünüyorum.boyun terlemem geçmiyor. 90-100-120 kilolarda hamile kalanları duydum.napiim yani 90-60-90 ölçülerinde mi olmak lazım hamile kalmak için. annem bile o ölçülerde değildi.

Şuan resmen umut ışığı oldun. Teşekkürler

sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun beişlerimizi nasıl bi yöntem düşünüyosunuz diyetisyene falan gidecemisiniz hamilelik döneminde kg veren hatta almayanlara gıpta ediyorum doğrusu bende artık almasam çok iyi olur inşallah

evet diyetisyene gideceğim.23 ünde kontrolüm var dr uma diyetisyene sevk etmesini söylicem.birde benim hamilelikte yatma durumum var.diyetisyen eminim ona göre güzel bi program verecektir

102 kg yum 1 aylık hamıleyım.... kg umrumda degıl acıkcası... bebegım saglıklı olsunda dogsun gerısı kolay... sitrese giremem ne kendımı ne bebegı riske atamam diyetısyen olur hafıf spor olur az az sık olur herseyın cagresı var üzülmeyın uzulmuyorum

Selamlar bayanlar bende 5gun önce aşılama yaptirdim. 93kiloyum inşallah tutar. Doktorum hiç olumsuz bisey söylemedi olmaz tutmaz yada başka herhangi olumsuz birsey. Daha önce bi doktora girmiştim 20 kilo ver gel dedi normal ultrasondan goremedim vajinal ultrasonla kontrol etmisti. Ama bu doktorum normal ultrasondan gayet guEl şekilde yumurta takibi yapti. ben bile gordum anladım nerde oldugunu. Yani kiliklisin diyenlerin kendi makinaları dandik bencede. İnşallah tutar. Dua edin. Hepimiz saglicakla alalım bebislerimizi kucagimiza

Şimdi çok iyi diyetisyenler var bende hamile olduğumu öğrenir öğrenmez diyetisyen gitmeyi dusunuyorum hayırlısı olsun inşallah hakkimizda

evet tombiş arkadaşlarım 135le başladıgım hamilelğim 128 ile devam ediyo gerçekten klomu yazmak istemezdim ama size biraz umut olsun ümdinizi kaybetmeyin diye yazıyorum. 14.haftamdayım ve yaptıgım diyet fln yok kusma mide bulantısı gibi belirtilerde yok sadece şekerden ekmekten aburcuburdan uzak duruyoum normalde asitli içeçeklere dayanamayan ben bebeğim için 1 ydum bile içmiedim şimdye kadar bu kilo vermelere doktorumda memnun oluyo tahlilerimde çok şükür iyi çıktı bu kiloyla şekerden şüpheleniyodu hergun ölçüm yapıyorum şekerim şu an normal gidiyo umarım boyle devam eder..

aynen katılıyorum valla devlet hastanesinde 11 haftalığa kadar göremediler bebeğimi bide üstüne laf göbek yağ dolu falan psikolojimi bozdular ultrason kesinlikle çok önemli.

canım hiç takma ilk 3 ay almıyosun zaten metobolizma acayip hızlı çalışıyo.

Bişey sorucam 90 kilo olan arkadaşlar ultrasonla karninizdan nasıl goremedi bebeği anlamadım yağlı. Ne demek yani ben 94 kiloyum ilk defa duydum bunu ve cok net gozukuyo bebiş cihazla alakali olabilirmi

kesinlikle cihazla alakalı benim özeldeki doktorumda 7 haftadan beri görünüyo ama geçen acile gittim devlete 11 haftada görünmüyo hiçbişey dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…