Kilolu hamile kalanlar

Aynen canlar cihazla alakalı goremedim diyodu bi önceki doktor bu doktorum gayet net yumurta takibi yaptı diyorum ya ben bile çok net gordum yumurtaları resmini verdi. Ultrasonlari fii tarihinden kalma bizim kilolara kabahat bulup laf söylüyorlar bakmayı bilmiyorlar. bu doktorum hafif göbeğini kaldırıp baktı ve cok nette gordu herseyi. İnşallah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin Allah. hasta psikolojisinden anlayan doktor çok az.

Hiç karşılaşmadım böyle bişeyler gerçi kilomu göre pek göbeğim yok bacaklarım a gitmiş tümyyağlar

evet bak onu bende fark ettım tatlım ben wc problemı yaşardım hafta 1-2 hamıle kaldım gunde 2 oldu nerdeyse ben şok :)

Bişey sorucam 90 kilo olan arkadaşlar ultrasonla karninizdan nasıl goremedi bebeği anlamadım yağlı. Ne demek yani ben 94 kiloyum ilk defa duydum bunu ve cok net gozukuyo bebiş cihazla alakali olabilirmi

saçmalamasınlar yaaaa anlamıyorum bu ınsanların kg saplantısını heryerde dıyet lıstesı herkesde zayıflama gunluğu gruplar felan aman allahım.... kg lu olmak gunahkar olmak gıbı bır saplantı mı oluşturuyo anlamıyorum kı... ınstegram da felan 100 den 70 e yok zayıfkal yok ot bok :) ben tontişimm drm da hıc takma dedı

Merhba kızlar ben de kiloluyum boyum 155 geçen yıl 96 kilo ile bi düşük yaptım snra yine bir bararisiz aşılama denedik. Tabiki gittigim butun doktorlar kilo mu sorun etti. Hic bi sorununuz yok kilo yuzjnden olmuyo dedilrr..geçen ay 85 kilo ile tüp bebisim tuttu çok şükür. haftaya kesesini görmeye gitcez.

10kg mu fark ettırmıs... takılma bunlara yaaa ben bu gebelık ıcın bırsuru doktora gıttım hepsı bı çeşitti... bır sonrakı dr hep bır oncekıne bok attı :) sen moralını yuksek tut gerısı yalan bırde paket urun yeme... aşılama iç sorunu olmayan ınsana yapılmıyor canım... ayrıca kg varsa madem tüp de yapmasalardı para tuzagı hep bunlar...

Hepsini denedim hiç biri kâr etmedi çok zor durumdayım artık kusmak tan başıma ağrılar girdi dayanamiyorum metpamit içiyorum hap oda etkilemiyo başka ne yapabilirim medgic26

Hepsini denedim hiç biri kâr etmedi çok zor durumdayım artık kusmak tan başıma ağrılar girdi dayanamiyorum metpamit içiyorum hap oda etkilemiyo başka ne yapabilirim medgic26

kuzum doktor bırsey demıyo mu metpamide?? çok da yuklenme ıstersen... benımde mıgde bulantım yok ama mıgdem yanıoo felan hıyar yıye yıye bı hal oldum :) :) salatalık tarlasına döndum hahahahaha

Doktor yazdi zaten metpamiti mide yanmasida ayrı bi dert kaçıncı hafta medgic26

5 tatlım fokurtuyla guna başlıyorum olsun ya ben mutluyum... valla fokurdasın kusayım felan ama deger yanı... en azından vucut baska canın varlıgına alısıyor ne kadar mukemmel bır duygudur kı rabbım bızede nasıp ettı ... fokurdamalarım ıle mutluyum ben :)

Ayy kuzum benim benimki gibi oda minicik 6. Haftadan sonra basliyo kusmalar umarım senin olmaz çünkü çok zor 5. Haftada benim mide taş gibiydi sanki taş varmış gibi yanıyo du medgic26

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…