- 10 Kasım 2016
- 73
- 52
- 3
- 35
- Konu Sahibi Esraaaaa2011
-
Bişey sorucam 90 kilo olan arkadaşlar ultrasonla karninizdan nasıl goremedi bebeği anlamadım yağlı. Ne demek yani ben 94 kiloyum ilk defa duydum bunu ve cok net gozukuyo bebiş cihazla alakali olabilirmi
bayıldım sana bende takıntılı değilim ama daha fazlada almak istemiyorum gerçi hamileyiz kilo almak serbest bunun tadını cikaricam medgic26
Zaten midem çok bulaniyo artık bittim diyebilirim dayanamiyorummedgic26
Merhba kızlar ben de kiloluyum boyum 155 geçen yıl 96 kilo ile bi düşük yaptım snra yine bir bararisiz aşılama denedik. Tabiki gittigim butun doktorlar kilo mu sorun etti. Hic bi sorununuz yok kilo yuzjnden olmuyo dedilrr..geçen ay 85 kilo ile tüp bebisim tuttu çok şükür. haftaya kesesini görmeye gitcez.
Hepsini denedim hiç biri kâr etmedi çok zor durumdayım artık kusmak tan başıma ağrılar girdi dayanamiyorum metpamit içiyorum hap oda etkilemiyo başka ne yapabilirimmedgic26
Doktor yazdi zaten metpamiti mide yanmasida ayrı bi dert kaçıncı haftamedgic26
Çok yemek yemek istiyorum artık yavrum bi dogaydi
Bizim 8. Hafta senin 5 haftalik yoksa 5 aylık mifokurtuyla birlikte benim midr tasiyo ve kusuyorum medgic26 [/QUOT
5 haftalik henüz
Ayy kuzum benim benimki gibi oda minicik 6. Haftadan sonra basliyo kusmalar umarım senin olmaz çünkü çok zor 5. Haftada benim mide taş gibiydi sanki taş varmış gibi yanıyo dumedgic26
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?