kiloluyum bu elbise modellerinden hangısını tercih etmeliyim

anasonn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
631
238
73
selam güzeller ... ben 80 kg 1.62 boyunda 22 yaşında bir bayanım . bulunduğum yerde giyim mağazası yok ve arkadaşımın düğünü için mecburen internetten elbıse alacağım ama hangı model gıder bana bılmıyorum. elma tipinde bir vücudum var . ben karar veremedim ne olur bi bakın. $FB,10718,66,zumrut-yesili-uzun-abiye-o7453-buyuk-beden-abiye.webp $FO,7914,57,siyah-agir-abiye-f1217b-hanim-hanimcik.webp $FB,10718,66,zumrut-yesili-uzun-abiye-o7453-buyuk-beden-abiye.webp $FO,7914,57,siyah-agir-abiye-f1217b-hanim-hanimcik.webp

bnce yesıl olanı terch etmelısın..dger elbse gzl fakat elma seklındekı vucutta cok orantsz durabılıırr

bnce yesıl olanı terch etmelısın..dger elbse gzl fakat elma seklındekı vucutta cok orantsz durabılıırr

dimi benım göğsüm karnım ve basenım var özellıkle karnım yenı amelıyat oldum ve şişkinlik var

Kesinlkle yesil ne kdar siyah olrsa olsjn her zman braz dha bol elbse dha zayf gösterir 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesinlkle yesil ne kdar siyah olrsa olsjn her zman braz dha bol elbse dha zayf gösterir 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkürler canım öyle yazptım yeşili aldım pekı buna hangı renk ayakkabı alayım??????

Bence yeşil elbise senin için ideal gözüküyor canım güzel de bir elbise :34:

selam güzeller ... ben 80 kg 1.62 boyunda 22 yaşında bir bayanım . bulunduğum yerde giyim mağazası yok ve arkadaşımın düğünü için mecburen internetten elbıse alacağım ama hangı model gıder bana bılmıyorum. elma tipinde bir vücudum var . ben karar veremedim ne olur bi bakın

22 yaşında bir genç kız için çok Kadınsı görünüyor bu elbiseler bence biraz daha araştırsan çok şık bir elbise bulabilirsin tabi senin seçimin ama netten ne kadar güvenebileceksin?

Back
X