Günaydınlar herkese...
Sanırım bu topiğin faydalı olması için uzun zaman diyet takımda istikrarla kilo vermiş ve hala forumu kullanan arkadaşlara bildirmek gerek.
Ve burada da takımlarda olduğu kadar kurallar çerçevesinde olmasa da paylaşımda bulunmakta fayda var.
Ben geçen hafta 58.2 ile mezun olmuştum , bu hafta tartı 58.4
Demek ki salmaya başlamışım
Neden 200. gr geri geldi diye düşündüm .Planladığım spor olayını hayata geçirmedim mesela.
Şimdi kendime sürekli şunu hatırlatmam lazım .Evet 58.4 benim için ideal , 58. 8 de mesela ama ;
200*20 = 4000 yani en iyi senaryo ile korumaya çalışmazsan 5 ay sonra 62,5 olacağım ... Bir 5 ay sonra da 67
Zaman dediğin çabuk geçer , 1 yıl sonra başladığım yere geri döneceğim demektir bu .
Spor yapmak gerek , haftada en az 4 gün ve planlı.
yeni topiğimiz hayırlı olsun:118::119::124::124::124::119::118::118:
çok çok yakında bende aranızda olacağım900 gramcık kaldı
Bekle benide güzel topik... 3 yildir ugrasiyorum son 4 kilo gelcem bende
merhabalar
yeni topiğimiz hayırlı olsun
bende geçen hafta mezun oldum arkadaşlar
hedef kilom 55 kg idi ve şu anki hedefim 49 kg ye doğru gitmeye çalışıyorum
bu gün itibariyle 54.4 kg yim ve çok mutluyum....
gerçektende kiloları vermek ne kadar zorsa korumak ta bir o kadar zor.... hatta daha da zor en azından belirli bir zaman geçene kadar:44:diye düşünüyorum ....
bu bir haftada çok fazla bir değişiklik yok bende ....aynen diyete devam ediyorum....kendimi diyet modundan çıkarmadım henüzama son zamanlarda hedefe yaklaştıkça, içimdeki psikolojik baskıdan çıkardım kendimi....ve biraz da olsa rahatladım diyebilirim....
bu arada eski kilo çizelgemi yeniledimo 75 kg yok artık bana bu da iyi geldi
az kalorili ve keyifli bir günle sevgiler hepinize
49 az degilmi.Yani karismak gibi olmasinda kulaga cok az geliyo,50 olsa neyse
senin boyun kac acaba:44:
Bu topiğe kavuşmama an itibariyle 500 gram kaldı!
:118: :118: :118:
şeytanın bacağını kırdım bugün,regli dönemi olduğu halde - kiloyu gördüm 3 ay sonra
hissediyorum yakında gelicem buraya,
püsküüt kesin bugünden itibaren burada,ben halen ojeli tırnaklarımla bi foto çekemedim yanarımda ona yanarım...
O şeytanın bacağı düzelemesin inşallah!
Tebrikler Mevcancım..
Ben de öyle sanıyordum ama olmadı maalesef.. Ama 3-5 güne burada olurum herhalde.. Oysa ne güzel planlar yapmıştım..
bühü.. fırk..
Bir edit daha!
3-5 güne ne hacet!
An itibariyle işlem tamamdır! Ay heyecandan yerimde duramıyorum.. Fotoğrafı paylaşıp çıkayım.. Kendimi yollara falan atayım..
Dönüşte görüşürüz topik!
Eki Görüntüle 740917
:118:
tebrik ederim cnmBir edit daha!
3-5 güne ne hacet!
An itibariyle işlem tamamdır! Ay heyecandan yerimde duramıyorum.. Fotoğrafı paylaşıp çıkayım.. Kendimi yollara falan atayım..
Dönüşte görüşürüz topik!
Eki Görüntüle 740917
:118:
Merhaba günlük,
Cumartesi akşamı nasıl delirdiysem hala 58 kiloya geri dönemedim.. :18:
"Geç buldum, çabuk kaybettim" şarkısını kendime hediye ediyorum..
Artık vücut ne kadar yoksun hale geldiyse yediğime yapıştı demek ki..Kararımdan geri dönüş yok. Yeniden 58 olmadan cıs yok. Tabii diyet zamanı kadar katı beslenme yapmıyorum.. Ama bu aldığım gramlar bu hafta sonuna kadar gitmezse %100 diyet moduna dönmek lazım demek ki kısa süreliğine de olsa..
Bir sonraki mesajımda güzel şeyler konuşmak üzere günlükcüğüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?