sevgili püsküüt arada bünye öyle yapıyo bende afrikadayken aldığım 700-800 gr yapıştı gitmedi ama gidecek durmak yok yola devam senin takipçilerin olarak peşindeyiz
insallah bi an önce gelenleri yollarsin.Merhaba günlük,
Cumartesi akşamı nasıl delirdiysem hala 58 kiloya geri dönemedim.. :18:
"Geç buldum, çabuk kaybettim" şarkısını kendime hediye ediyorum..
Artık vücut ne kadar yoksun hale geldiyse yediğime yapıştı demek ki..Kararımdan geri dönüş yok. Yeniden 58 olmadan cıs yok. Tabii diyet zamanı kadar katı beslenme yapmıyorum.. Ama bu aldığım gramlar bu hafta sonuna kadar gitmezse %100 diyet moduna dönmek lazım demek ki kısa süreliğine de olsa..
Bir sonraki mesajımda güzel şeyler konuşmak üzere günlükcüğüm..
Ellerin dert görmesin cnm,mis gibi olmus valla.Bi misafir gelse bu ne toz dicektiÖzlemişim seni..
Az önce de paylaşımda aynı anda aynı işi yaptık..
Afrika da yemek yiyebildin yani?
Aynen öyle.. Kilo verirken de kiloyu korurken de "durmak yok, yola devam" tek slogan bence..
Bekliyorum en kısa sürede.. Bak bugün girdim buraya şöyle bir çekip çevirdim.. Tozlanmış, temizledim..
insallah bi an önce gelenleri yollarsin.
benimde durum vahim,55 e dogru yol almis bulunmaktayim,en son 53 ,8 dim :18:
Neyseki çok gelen giden yok..Ellerin dert görmesin cnm,mis gibi olmus valla.Bi misafir gelse bu ne toz dicekti
regl sonrası 900 gram gitmiş benden
kırıldı artık o şeytanın bacağı,
sabah itibari ile 59.5 kiloyum
58 olunca gelicem buraya......
notüsküütüm
tesekkür ederim cnm,habire cnm biseyler isteyip duruyo bu siralar,geliyo kilocuklar
Aşkolsun pegasuscum!
Ama sen de haklısın düşündüm de.. Yani Allah bir yetenek vermiş..Yaptığın Barbie pastanın görüntüsü hala gözlerimden gitmiyor..
Sen kim bilir bütün yemekleri ne kadar güzel yapıyorsundur.. Yapınca da tutmak zor haliyle..
Yine de frenlemen gerekiyor..
Bak şaka maka 1,2 kilo almışsın..
Benden fena durumdasın.. Benim bu sabahki kilom 58,7
Buyrun 700 gr!
Ha'di zaman belirleyelim kendimize..
Güzel kilomuza dönmek için son bir tarihimiz olsun.. Beceremeyen topiğin tozunu alsın..
Neyseki çok gelen giden yok..
Hala diyet yapıyorlar yahu!
tesekkür ederim cnm,habire cnm biseyler isteyip duruyo bu siralar,geliyo kilocuklar
belirleyelim valla,yoksa benim ipin ucu kactikca kaciyor,bi yere baglamam lazim bunu:26:
toz cezasina bayildim yanliz
Özlemişim seni..
Az önce de paylaşımda aynı anda aynı işi yaptık..
Afrika da yemek yiyebildin yani?
Aynen öyle.. Kilo verirken de kiloyu korurken de "durmak yok, yola devam" tek slogan bence..
Bekliyorum en kısa sürede.. Bak bugün girdim buraya şöyle bir çekip çevirdim.. Tozlanmış, temizledim..
Haklısın.. kalori olarak çok yüksek olmasa da düzensiz yediğimiz anda kilo alıyoruz..burası çok boş kalmış
tabii okuyan olmazsa boş kalır bana yazılan cevabı bile ben anca gördüm
sevgili püsküüt afrikada evet yemek yiyebildim ama ne yedim sabahları kruvasanla 1 kaşık reçel (otelin kahvaltısı) daha sonra da allah ne verdiyse tr den götürdüğümüz büskivi, konserve vs. bi de mango meyve olarak salata 10 gün boyunca hiç yiyemedim kabızlık basura dönüştü maalesef bünyeye doğru dürüst yeşillik vs girmeyince 1-2 defa oranın yöresel yemeklerini yedik temizliğine güvenebildiğimiz çünkü çok sefil durumdalar içecek suları bile yok yediğimiz meyveyi bile pet şişedeki suyla yıkayıp ancak yiyebiliyorduk düzensiz beslenme sonucu maalesef kilo alarak döndüm dönüşte de onu özledim bunu özledim diye biraz abarttım üstüne bir de düşüp afedersin kıçımı kırdım o yüzden spor da yapamadım ancak yürüyüşlere ve düzenli beslenmeye döndüm en kısa sürede bende buraya gelecem hedefim en geç temmuz sonu bakalım nasıl olacak bu arada 1-2 tane cibuti resmi ekledim bakmak istersen kolay gelsin umarım sen de 12 temmuz itibari ile isediğin kilona dönersin
bırde nacızane bır dusuncemı sızınle paylasayım gıtmeden.koruma donemınde lutfen kulagınızı dısardakı seslere tıkayın.ben amelıyat hamılelık dogum vs........derken aldıgım kılonun cogunu verdım yaklasık 20 kılo ve cok kısa bır surede takım dısıplınınde.sonrasında gorenlerın aaaaaaaa ne kadar zayıflammıssın
ayyyyy nasıl verdın cok guzel olmussun
hıc 3 cocuk annesı degılsın vs.gıbı sozlerı ve eskı elbıselere gırmemın rehafetıyle ıstah kumandamın tusu cık hızlı yukseldı.sakın bu sozlere kanmayın.tartıyla ırtıbatı koparmayın.
MERHABALAR
püsküütüm tebrikler canım . yine sözünü tuttun. bu konuda hiç şüpem yoktu zaten
hedefine gelmiş ,koruma topiginide açmışsın
bayadır k.k dan uzagım . yogunluk içinde kayboldum sanırım
kilo konusuna hiç girmeyim , sayfayı kızaran suratla doldurmak istememşu sıralar hayatımda diyetden ve kilodan öncelikli bir çok şey var . onları halledeyim inşallah yine buralardayım .
seni görmek iyi geldi
Rabbim hayırlı evlatlar versin mumum.selam güzeller,
püsküütüm ne güze kiloyu vermis korumaya baslamissin cok sevindim senin adina ,bi daha hic kilo almassin ins..darisi basima diyemiyorum malesef,kilo vermeyi birak yavas yavas almaya basliycam neden mi? cünkü hamileyim :) süpriz bi hamilelik oldu hala inanamiyorum yarin doktora gidicem Allah izin verirde görebilirsem anca ozaman inanicam sanirim,tr den dün döndüm güzel bir izin gecirdim her ne kadar bu soku yasasamda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?