- Konu Sahibi BlackSwann
Merhaba arkadaşlar ben 158 boyunda 20 yaşındayım. Diyetisyenim zor kilo verdiğim ve kilom da çok fazla olmadığı için bana biraz az bir liste verdi. İlk bir hafta denememizi istedi. Yarın başlıyorum inşallah. Bugün tok karnıan gittiğim için kilomdan çok da emin olamadım ama bir defter tutmamı istedi zaten ben de buraya da yazıcam her gün ne yediğimi kilomu da ama her gün tartılmicam. Bu arada şu an reglim 54 kilo çıktım ama sabah aç karnına tekrar tartılıcam yarın sabah yazarım.Özellikle 50-60 kilo civarında takılanlar bana katılın derim :)
Öncelikle listemiz gün aşırı yapılıyor bir gün birini diğer gün diğerini yapıyoruz.
1.,3.,5. ve 7.Gün
Sabah:1 kase nesfit/kfeks , 1 su bardağı sütle
Ara:yarım paket diyet bisküvi
Öğlen : Izgara veya haşlama tavuk/balık/et ve salata(1 kaşık zeytin yağı,limon,sirke koyabilirsiniz)
Ara: yarım paket diyet bisküvi
Akşam :1 dilim kepek ekmeği,1 porsiyon meyve (artık herkes biliyordur 3 kayısı,1 elma, 1/8 karpuz veya kavun gibi), 1 kk peynir
Ara: yeşil çay
2.4. ve 6.Gün
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği,1 kk peynir,3 zeytin domates,salatalık
Ara: 1 porsiyon meyve
Öğlen : 1 porsiyon sebze yemeği,1 kase yoğurt , 1 dilim kepek ekmeği
Ara : 1 porsiyon meyve
Akşam : ızgara tavuk/et/balık ve salata
Ara : yeşil çay
Ben buna ek olarak her öğünden önce 2 kaşık elma sirkesi içicem evde olduğum zaman.
işte böylee,benle birlikte başlamak isteyenler gelin yamacıma pazartesiyi beklemyin çok kolay bir liste zaten
Öncelikle listemiz gün aşırı yapılıyor bir gün birini diğer gün diğerini yapıyoruz.
1.,3.,5. ve 7.Gün
Sabah:1 kase nesfit/kfeks , 1 su bardağı sütle
Ara:yarım paket diyet bisküvi
Öğlen : Izgara veya haşlama tavuk/balık/et ve salata(1 kaşık zeytin yağı,limon,sirke koyabilirsiniz)
Ara: yarım paket diyet bisküvi
Akşam :1 dilim kepek ekmeği,1 porsiyon meyve (artık herkes biliyordur 3 kayısı,1 elma, 1/8 karpuz veya kavun gibi), 1 kk peynir
Ara: yeşil çay
2.4. ve 6.Gün
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği,1 kk peynir,3 zeytin domates,salatalık
Ara: 1 porsiyon meyve
Öğlen : 1 porsiyon sebze yemeği,1 kase yoğurt , 1 dilim kepek ekmeği
Ara : 1 porsiyon meyve
Akşam : ızgara tavuk/et/balık ve salata
Ara : yeşil çay
Ben buna ek olarak her öğünden önce 2 kaşık elma sirkesi içicem evde olduğum zaman.
işte böylee,benle birlikte başlamak isteyenler gelin yamacıma pazartesiyi beklemyin çok kolay bir liste zaten