Kim alır?

Ben de kiz tarafi alir diye biliyorum ama cok gereksiz bir tartisma. Kim aliyorsa alsin yani bunun lafini yapmak gereksiz.

Siz alırsınız ya da o alır sorun değil bence ama ben açıkçası yaklaşımını sevmedim. Siz sorun değil ben de alırım ayıp mı ettim diye kendinizi kötü hissederken o rahat rahat ben duymadım diyor. Sorun alması değil diyip duymadım diyor ve sizi de rahatsız hissettiriyor. Tamam sorun yok alırız ne olacak ki demesi gerekiyor orada bence.

Benim bildiğim söz /nişan kiz tarafına ait o yuzden tepsiyi de kız alır.
Bir sürü arkadaşım nisanlandi sozlendi hepsi kendi almisti hatta bir arkadasim kendine nisan tepsisi almis ama daha önce nişan yapan bir arkadasi kendi kullandigi tepsiyi verince, arkadasin aldığı hala yeni duruyordu. Hic de takilmadi bunlara hani arkadasim kullanmis ben yeni aldığımı kullanmalıyım gibisinden. Ne var yani alt tarafi bir tepsi, insan kendi bile evdeki gümüş bir tepsiyi süsler yine kullanir 5 dk bile kullanilmayacak bir sey icin bu kadar abartmaya ne gerek var anlamadim

düz mantık bakın,nişan töreni kız tarafınındır, dolayısıyla tepsi de kız tarafına aittir bu kadar basit. evde hiç mi tepsiniz yok. anneler genelde böyle gümüş tepsilere, süslü ev eşyalarına vs. meraklı olur. mevzu olması bile saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…