- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok sevgilim sıkıntı değil ben alicam sadece ilk.kez duydum ona şaşırdım bunlar küçük şeyler dedi. Ben alım desem de kabul etmedi. Kendi beğendiğini al beb sana parasını gönderirim dedi ben alicam ama istemeyeceğim tabiki. Çok şükür bu konu uzamadı. Ama annemden korkmaya başladım. Diğer işlere çok karışmıyor ama altın konusunda kimseye laf düşmüyor diyip beni susturacak gibi. Büyük kavgalar etmeyiz inşallah. Bohça gibi şeylere girmeyeceğim annem de ısrarcı değil o noktadaErkek arkadaşın nasıl olsa biliyor konuyu onunla ağız birliği yapın bu seferlik, bir tepsi al ama erkek arkadasın almış gibi yapın, gerçekten bu adet örf gelenek işleri bazen çok büyük sıkıntılara sebep olabiliyor kuzenimin nişanında bohça yüzünden kavga çıkmıştı resmen annesi alınması gerekenleri almadılar diye olay çıkarmıştı ahhhh analarımız![]()
Sanırım benim üslubum yüzünden oldu. Çünkü benim de çekindiğini görünce niyetimi anlayınca sen üzülme bunlar sıkıntı değil alırım ne olacak ilk kez duydum ona şaşırdım dedi.Kız tarafı alir ancak sevgilin sinir bozucu.
Alt tarafı bir tepsi, " tabi aşkım sen seç alalım " dese kafi.
Ancak çok önemli bir nokta ; eğer " annem sen almayacaksin dedi, adet böyle , ablamda da böyleydi tarzında sinir bozucu konuştuysaniz , adam haklı.
Altın takı olayı bu işlerin hiroşiması zatenYok sevgilim sıkıntı değil ben alicam sadece ilk.kez duydum ona şaşırdım bunlar küçük şeyler dedi. Ben alım desem de kabul etmedi. Kendi beğendiğini al beb sana parasını gönderirim dedi ben alicam ama istemeyeceğim tabiki. Çok şükür bu konu uzamadı. Ama annemden korkmaya başladım. Diğer işlere çok karışmıyor ama altın konusunda kimseye laf düşmüyor diyip beni susturacak gibi. Büyük kavgalar etmeyiz inşallah. Bohça gibi şeylere girmeyeceğim annem de ısrarcı değil o noktada
Canim benden sana tavsiye. Soz,nisan,nikah,dugun mevzularinda cok cok buyuk bir durum olmadikca adettir gelenektir vs diye sebeplerden erkek arkadsnla pek yuzgoz olmaArkadaşlar merhaba inşallah yakında.sozum olacak. Bu işler gerçekten çok yorucuymus. Daha başından böyle demeye başladım.
SOz tepsisi bakiyordum ki kendime annem sen neden bakıyorsun tepsiyi onlar getirecek usul budur dedi. Ablamda böyle olmuş. Bizim burada da tepsiyi erkek tarafı alır diyorlar. Ben baya çekinerek sevgilime durumu anlattım. Ben öyle bir şey duymadım allah allah bakalım daha neler çıkacak dedi. Sorun değil ben de alırım dedim. Sıkıntı alması değil zaten dedi ben hiç böyle duymadım da neyse hayırlısı olsun dedi. Gerildim dedim o da ben de gerildim dedi.
Yani bu konular çok utandırıcı benim için sevgilim de gerildi. Istemekle ayıp mi ettim ama annem sen almayacaksın diyor. Nedir bunun doğrusu? Sevgilimin tepkisi de moralimi çok bozdu. Nasıl yapsam davransam bilemiyorum..
Annem hemen tepki veriyor iyi o zaman ben de vermem gelmesinler yapıyor gibi.. zaten çok istekli değil sözlenmeme. Oysa yaşım 26 isim var karşımdaki de aynı şekilde.. oldukça can sıkıcı. Annem de çok karışmaz aslında bohça şu bu diyip sıkmaz ama altın konusunda yüz-göz olmasak iyi. Inşallah annemi ikna edebilirim.. istekleri olan biri çünkü. Arada çok kalmam inşallah. Karşıya yansıtmadan nasıl halledicem bi bilsem. Yine de cabalayacagim tabi. Inşallah hayırlısı olurCanim benden sana tavsiye. Soz,nisan,nikah,dugun mevzularinda cok cok buyuk bir durum olmadikca adettir gelenektir vs diye sebeplerden erkek arkadsnla pek yuzgoz olmabunlar ufak mevzular ama birikince can sıkar... Bazi seyleri aileleri de kirmadan sen hallet,erkek ark halletsn,brlkte halledn. Bu konularda daha neler var neler Her isin icine aileler dahil olunca her kafadan bir ses cikar,sebepsiz kalbiniz kirilir. Ben tavsiye edeyim de sen bilirsin
![]()
Ben tepsimi kendim aldım o konuyu geçtim de. Eşim arayıp bir ihtiyacın var mı diye sordu adet şu bu önemli değil biz beraber hallederiz dedi.Arkadaşlar merhaba inşallah yakında.sozum olacak. Bu işler gerçekten çok yorucuymus. Daha başından böyle demeye başladım.
SOz tepsisi bakiyordum ki kendime annem sen neden bakıyorsun tepsiyi onlar getirecek usul budur dedi. Ablamda böyle olmuş. Bizim burada da tepsiyi erkek tarafı alır diyorlar. Ben baya çekinerek sevgilime durumu anlattım. Ben öyle bir şey duymadım allah allah bakalım daha neler çıkacak dedi. Sorun değil ben de alırım dedim. Sıkıntı alması değil zaten dedi ben hiç böyle duymadım da neyse hayırlısı olsun dedi. Gerildim dedim o da ben de gerildim dedi.
Yani bu konular çok utandırıcı benim için sevgilim de gerildi. Istemekle ayıp mi ettim ama annem sen almayacaksın diyor. Nedir bunun doğrusu? Sevgilimin tepkisi de moralimi çok bozdu. Nasıl yapsam davransam bilemiyorum..
Cok iyi anliyirm seniAnnem hemen tepki veriyor iyi o zaman ben de vermem gelmesinler yapıyor gibi.. zaten çok istekli değil sözlenmeme. Oysa yaşım 26 isim var karşımdaki de aynı şekilde.. oldukça can sıkıcı. Annem de çok karışmaz aslında bohça şu bu diyip sıkmaz ama altın konusunda yüz-göz olmasak iyi. Inşallah annemi ikna edebilirim.. istekleri olan biri çünkü. Arada çok kalmam inşallah. Karşıya yansıtmadan nasıl halledicem bi bilsem. Yine de cabalayacagim tabi. Inşallah hayırlısı olur
Kız tarafı mı alır erkek tarafı mı alır bilmiyorum ama bir tepsi için bu kadar laf eden erkekten soğurum.Tamam hayatım madem sizde adet böyle ben alırım demek bu kadar mı zor
Bazı adetler güzeldir. Mesela karşı tarafa dayatılmayan adetler.Arkadaşlar merhaba inşallah yakında.sozum olacak. Bu işler gerçekten çok yorucuymus. Daha başından böyle demeye başladım.