• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim bu kim

düğünden 2-3 hafta önce benim eşimi de kontörlü telefondan sürekli birileri aramış o kızla evlenme yok şöyle kötü biri yok böyle terbiyesiz biri falan diye elimde fotolar var kanıtlarım var düğün yapma vs diye bir sürü saçma salak şeyler tabi moral bozucu ama ben istedim araştırmasını tabi bişey çıkmadı sonuç elde edemedik eşim de dedi o zaman seni sevmeyenler vardır benim düşmanlarım vardır kötü niyetli insan çok etrafımızda dikkat edelim diye ama en güzel günlerimiz bir sinir harbiyle geçmişti inşallah sizin öyle olmaz..
Ne kadar kotu niyetli insanlar var ya. benim dusmanlarim da var bu sekilde beklerim yani. Aslinda en iyisi face kullanmamak. arayip bi sekilde bulup mesaj atiyorlar. hele ki kiminle evli ya da nisanli oldugun falan yaziyorsa yandın yani. Nisanlinin telefonunu buluyolar o zaman da. o yuzden ilerde nisan ya da soz oldugunda direkt face yi kapatmayi dusunuyorum. ben de universiteden sonra mezun olur olmaz ozel sektorde maasi iyi olan is bulmustum. bizim uni den arkadas bana facede yagdirmisti mesajlari. yok sen haketmiyorsun da orda olmayi, sen zaten kopye cektin de bitirdin universiteyi de kiz bana o...u aşifte bilmem ne doldurmus mesaj yollamis faceden :D kiskancliktan insanlar kuduz köpege donusuyo resmen :D

Back