• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim bu kim

Bence eşin seni deniyor ,değilse neden baska biyere geç desin ki ailenin yanında ??? misal benim başıma gelse böyle birsey,bütün ailesinin yanında sorarım hayırdır ne ayak falan?? gercekten polise verdi mi eşin arayan kişiyi .gördün mu duydun mu ihbar ettiğini ?? eğer dediği gibiyse gercekten korkunc,ne kötü insanlar var yaa
Ben görmedim annemdeyim bu gece gidecem eve arandigi yere gidip sormuş of bilmiyorum :(

E
Bir kaç kişinin daha başına gelmiş konu içinde yazmışlar..
Ne kötü insanlar var ya yuva bozmaya çalışan...
Umarım eşiniz güveniyordur size.
Ayrıca eşinizle de ilgili olabilir, biri demiş isim söylemiş mi yanlış da aramış olabilirler diye o da olabilir...
Evet eşimin ismini vererek soylemis o yüzden çok huzursuz olduk

Yanlis olamaz mi.
Yanlis numara yani.
Cok caninizi sıktiysa bu durum mobese felan yok demeyin.sikayette bulunun sonucta yer belli belki bi kamera felan cikar sonucta gelen kisilerde belli en azindan kac kisi geldigi.

Esinin ismini vermis orayi sonra gordum.
Yanlis numara degil.

Sen niye korkuyorsun eger boyle birini tanimiyorsan?
Mobese yokmus ne biliyomus eşin arastirmis mi yani okadar ?
Valla karisik bi hikaye sacma bisey.

Beraber gidin madem o arayan kisiyle gorusmeye apacik herseyi ortaya koyun dogrumu yalanmi?

düğünden 2-3 hafta önce benim eşimi de kontörlü telefondan sürekli birileri aramış o kızla evlenme yok şöyle kötü biri yok böyle terbiyesiz biri falan diye elimde fotolar var kanıtlarım var düğün yapma vs diye bir sürü saçma salak şeyler tabi moral bozucu ama ben istedim araştırmasını tabi bişey çıkmadı sonuç elde edemedik eşim de dedi o zaman seni sevmeyenler vardır benim düşmanlarım vardır kötü niyetli insan çok etrafımızda dikkat edelim diye ama en güzel günlerimiz bir sinir harbiyle geçmişti inşallah sizin öyle olmaz..

Bu olay benim fobim resmen..Zamanında erkek arkadaşım oldu ama evlenmek niyetiyle değildi tabiki..Gençlık aşkı işte..Sürekli face ten evlenmişsin hayırlı olsun,,gzdy nasılsın diye msjlar atıyor bana..Ben de haliyle geriliyorum tabi ki..Eşime söylesem arıcak laf söyleyecek adama ama adam ya başka şeyler uydurursa yalan söylerse diye korkuyorum..Yani aşırı rahatsız edici bir durum..Taa lisedeki sevgilim bile evlendikten sonra yazdı bana nerden bulduysa beni..Şehir değiştirdim soy ismim değişti adamlar deli gibi arayıp buluyor resmen..Hayır evlenen kadından ne bekliyosun 15 sene olmuş nerdeyse ne bekliyosun..Sinekte küçük ama mide bulandırıyor işte böyle..

Eşin sana güveniyor .. Yoksa daha farklı reaksiyon gösterir ya da konuşmaz zarflar atarak anlamaya çalışırdı. Ben problem olacağını sanmıyorum. Sen kendinden eminsen, eşin de gayet olgun bi yol izlemiş zaten. Çıkar yakında kokusu merak etme

Siz tanımıorsanız eşinize takıntılı biri olabilir mi bunu yapan sizi ayırmak aranızı açmak için?! Benim eşime takıntı yapan bi kadın vardı. O dönem tuhaf 2 adam aramıştı farklı zamanlarda daha bisürü şey yaptılar. Yaşadım ondan diyorum böyle bişey olabilir mi
Aklıma herşey geliyor bütün ihtimaller olabilir ps
Sen niye korkuyorsun eger boyle birini tanimiyorsan?
Mobese yokmus ne biliyomus eşin arastirmis mi yani okadar ?
Valla karisik bi hikaye sacma bisey.

Beraber gidin madem o arayan kisiyle gorusmeye apacik herseyi ortaya koyun dogrumu yalanmi?
Tabi ki gitmiş bakmış kimin ne derdi var diye korku değil ama tedirgin oldum üzüldüm neresi saçma geldi anlamadim

Yanlis olamaz mi.
Yanlis numara yani.
Cok caninizi sıktiysa bu durum mobese felan yok demeyin.sikayette bulunun sonucta yer belli belki bi kamera felan cikar sonucta gelen kisilerde belli en azindan kac kisi geldigi.

Esinin ismini vermis orayi sonra gordum.
Yanlis numara degil.
Dayim polis eşimin de benim de telefonlarimizi dinlemeye aldılar mobeseye yok araştırdık

Bi numara kime ait diye sorgulamak icin uygulama mi arayip ogrenebilcen numarami vardi ne? Onu denedinizmi..kime aitmis o numara.

Cnm tedirgin olma tanimiyosan uydurma biseydir..adamlar sizden para fln istememis yani dolandirici degil. Sizi kiskanan biridir fln.

Belkide kocanin eskilerinden biri dir ?? Hani ortaligi karistirmak icin bilerek yapilmistir ???

Neden bu kadar şok oldun, beynin dondu, neden bu kadar büyütüyorsun?
Korkacağın bişey yoksa ve eşinin sana olan güveninden eminsen hiçç sallama
Kim ne istiyosa söylesin, sıkıyosa ispatlasın

Bi numara kime ait diye sorgulamak icin uygulama mi arayip ogrenebilcen numarami vardi ne? Onu denedinizmi..kime aitmis o numara.

Cnm tedirgin olma tanimiyosan uydurma biseydir..adamlar sizden para fln istememis yani dolandirici degil. Sizi kiskanan biridir fln.
Canım kontorluden aradi esim tekrar o numarayı arayıp yerine gitti ama bişey bulamadik

Sinek küçük olsa bile mide bulandırır arkadaşım...biri seni arayıp böyle deseydi bi çok kişi ateş olmayan felan filan diyecekti dost görünen düşman çok dünya da

Ben olsam kaile almam
Eşimede açıklamayacağım bir şey olmazdı geçmişim temiz ve rahatım neticede
Eşinizde size zaten güveniyorsa bunu laf edip konuşmaz bile
Üstünde durmanıza hatta büyütmenize değmez
OLaki bu israrlı telefonun arkası kesilmezse ozaman polis aracılığı ile bulunur adamda herkimse derdi neyse anlaşılır..

Back
X