• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim bu kim

Bence eşin seni deniyor ,değilse neden baska biyere geç desin ki ailenin yanında ??? misal benim başıma gelse böyle birsey,bütün ailesinin yanında sorarım hayırdır ne ayak falan?? gercekten polise verdi mi eşin arayan kişiyi .gördün mu duydun mu ihbar ettiğini ?? eğer dediği gibiyse gercekten korkunc,ne kötü insanlar var yaa

Siz tanımıorsanız eşinize takıntılı biri olabilir mi bunu yapan sizi ayırmak aranızı açmak için?! Benim eşime takıntı yapan bi kadın vardı. O dönem tuhaf 2 adam aramıştı farklı zamanlarda daha bisürü şey yaptılar. Yaşadım ondan diyorum böyle bişey olabilir mi

Illa senin gecmisinle alakasi olacak diye birsey yok esinin gecmisinde onu unutamayan biri de yapabilir.. Kötü niyetli biri belli çünkü..

Bu ne sacmalik ya.
Biri esinizi ariyor karina sor su kisiyi taniyor arayan bir dost deyip kapatiyor eainizde bunu kale mi aliyor.
hic sinirlenmeyin arayan kisi tekrar aryacaktir.muhtemelen tanidik belki eve girip cikan fesatin biri.
Esinizle konuaun sizi taniyorsa zaten ihtimal vermez

Eşin'le aranızda ki güven bağı kuvvetliyse, merak etmeyin herşey düzelecektir İNŞALLAH :(

huzur bozmak isteyen birisi yapmıştır eşiniz böyle birşeye inanmamıştır inşallah

Bir kaç kişinin daha başına gelmiş konu içinde yazmışlar..
Ne kötü insanlar var ya yuva bozmaya çalışan...
Umarım eşiniz güveniyordur size.
Ayrıca eşinizle de ilgili olabilir, biri demiş isim söylemiş mi yanlış da aramış olabilirler diye o da olabilir...

Eşinizde sorun olabilir mi?
Ürkütücü geldi bana bu olaylar
Paronayaklık var bu İşte
Telefon sizin yanınızda mı geldi

Herkes nekadar guvensede mide bulandırır bir konu Allha yardımcın olsun. İnş.esinle arana soğukluk girmez canım .bu nasıl bir olay

Eşinizle aranızı bozmak isteyen size huzursuzluk vermek isteyen kötü niyetli biri. Eşiniz size güveniyorsa çokta takılacak bir durum değil.

Kızlar kafayı yiyecem elim ayağım titriyor hala kendime gelemedim anneme bıraktı eşim beni bugün akşam üzeri oldu aradi dedi müsait bi yere geç kimse yanında olmasın tamam dedim geçtim eşim dedi ki biri beni aradı eşimin ismini söyleyerek demiş ki karina sor x kisisini tanıyor sana açıklama yapsın yani sallıyorum ahmet kisisini taniyor ben dondum kaldim dedim nasıl yani aklım durdu resmen kim bu adam eşimi niye arıyor geçmişim de bişey yok kimseyle bi dusmanligim yok annemlere söyledim hepimizin morali alt üst oldu bi kontorluden aramis eşim kontorluyu arayıp yerini öğreniyor gidiyor oraya adam diyor bi kadın geldi öğlen sonra iki genç geldi sonra da bi kır saçlı adam geldi adam ne bilsin hangisı kızlar çok kotuyum annemdeyim şimdi yarın eve gidecem eşim eve gelince konusacaz diyor etrafta mobesede yok yoksa polise bildirirdik kim niye yapmış olabilir benim aklım durdu dusunemiyorum cunku
ailenize soyleuıp neden onları tedırgın ettınız kı
sizi sevmeyen bırı yapmıs aranızı bozmak ısteyen bırı bariz belli
ben olsam ciddeiye dahı almazdım

Kızlar kafayı yiyecem elim ayağım titriyor hala kendime gelemedim anneme bıraktı eşim beni bugün akşam üzeri oldu aradi dedi müsait bi yere geç kimse yanında olmasın tamam dedim geçtim eşim dedi ki biri beni aradı eşimin ismini söyleyerek demiş ki karina sor x kisisini tanıyor sana açıklama yapsın yani sallıyorum ahmet kisisini taniyor ben dondum kaldim dedim nasıl yani aklım durdu resmen kim bu adam eşimi niye arıyor geçmişim de bişey yok kimseyle bi dusmanligim yok annemlere söyledim hepimizin morali alt üst oldu bi kontorluden aramis eşim kontorluyu arayıp yerini öğreniyor gidiyor oraya adam diyor bi kadın geldi öğlen sonra iki genç geldi sonra da bi kır saçlı adam geldi adam ne bilsin hangisı kızlar çok kotuyum annemdeyim şimdi yarın eve gidecem eşim eve gelince konusacaz diyor etrafta mobesede yok yoksa polise bildirirdik kim niye yapmış olabilir benim aklım durdu dusunemiyorum cunku
Ortada dikkate alınacak bir şey yok.Her arayanın her lafına bakacaksak kimse kimseyle evli kalmasın.

eşiniz öylece dinlemiş mi ne demiş arayana?
büfe gibi bi yerden aradı sanırım illa ki kamera vardır ya da arayan numarayı anında aradıysa büfeci adam görmüştür eşinizin başının altından çıkacak bence
Eşim kontorluyu tekrar arayıp yerini öğrenmiş gitmis etrafta mobese falan yokmuş eşim diyo kimsin ne diyorsun dedim kapattı yuzume

Eşinizin tavrı bana biraz tuhaf geldi ayrıca evde konuşucaz demeside çok gıcık bir durum size hiç mi güveni yok bu adamın umarım çok fazla sorun olmaz zira eşiniz sorunlu biri gibi

Allah islah etsin boyle insanları.siz kendinizden eminseniz eşinizin eski takıntılarından olabilir rahatsizlik vermek icin. benimde basika bu tarz bi olay gelmisti yeni evliyken ama eşimde yanimda oldu sagolsun tartistik tabi biraz ama gecti cok sukur. sizinde gecer ins. tekrarlanmazsa ama siz yinede polise gidin

Back
X