Kim daha yalanci?

Cansu888

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2020
135
107
18
36
Bir arkadasimin derdini yaziyorum yorumlarinizi bekliyorum.kendisi bosanma asamasinda 1 oglu var.
Kocasi aldattigi için bosanacak araya korona girdi.
Kocasinin aldattigini yakaladi belgeleri var.
Ayrilik kararlari var.
Bu esnada kocasinin ayrilik esnasinda kadin bastan kanitlayamadigi 2 sevgilisi olmus.
Aldattigi kadindan sonra 2 kizi olan birini bulmuş ona kredi çekecek olmuş.o kadin terkedince vazgeçmiş.
Bunu son eski sevgilisinden öğreniyor.
Ona da para vermis.sozde evlenecek gozuyle bakmis fakat kadin annesi ile oturmayi reddedip uzak bi yerde ev tutmak.isteyince arkadasin bu kocasi caymış.
simdi kadindan parasini istiyormus karim biliyor ben karima döneceğim diyormus.borcunu tanistirdigi kardeslerine soyleyecegini soylemis.
Bunu facebookta mesaj olarak gomdermis arkadaşa sonra silmiş.
Simdi arkadasin kafasi karisik.
bu kocasi boşansın diye mi bu kadini bunun onune attılar.
yoksa bunlari anlatan kadin yani kocasinin son eski sevgilisi.kadinin kocasinin yalanlarinin peşinde mi?

neyse ne..
arkadaşına ne?
boşansın gitsin işte.
adamın kırdığı cevizin delili varmış.
son sevgilisinin peşine mi düştü.
Son sevgilisi arkadas ile konusma pesine düşmüş.kadinin bahanesi magdur edilmek.bu son sevgiliyi kocasinin amcasinin gelini tanıştırmış. Ve amcasinin gelini iletisime gecmek istemis bi ara arkadas kötü bi söz soylememis hic cevap yazmamış.ustune kocasinin amcasinin gelini trip atiyor arkadas cevap yazmadi diye.bu kadin da bu olaydan bi ay sonra bu kadin konuşmaya calisiyor.

Son sevgilisi arkadas ile konusma pesine düşmüş.kadinin bahanesi magdur edilmek.bu son sevgiliyi kocasinin amcasinin gelini tanıştırmış. Ve amcasinin gelini iletisime gecmek istemis bi ara arkadas kötü bi söz soylememis hic cevap yazmamış.ustune kocasinin amcasinin gelini trip atiyor arkadas cevap yazmadi diye.bu kadin da bu olaydan bi ay sonra bu kadin konuşmaya calisiyor.
Beynim yandı 🔥

Kim daha yalancı bilemedim de güzel bir karışıklık var ortada kim kimin peşinde oda belli degil :halay:

Hiç kafa yormasın. Tüm enerjisini ; bu adamdan, kendisinin ve çocuklarının maddi, manevi menfaatlerini koruyarak nasıl kurtulacağını düşünmeye harcasın. Kimseyle muhatap olmasın. Amcasının gelini , adamın eski sevgilileri vs. Kendi pisliklerinde boğulsun. Onların olmadığı bir dünyaya geçsin.Yeni bir hayat kursun.

[/QUOTE]
Kim daha yalancı bilemedim de güzel bir karışıklık var ortada kim kimin peşinde oda belli degil :halay:
arkadasin eski kocasindan ayrildiktan sonra adam gizli olarak aldattığı kadının üstine 2 sevgili daha yapmis.bu konuşan sozde adamdan mağdur.ama bu son sevgili es Arkadasimla iletisim kurup sözde vicdanini temizlicek.

arkadasin eski kocasindan ayrildiktan sonra adam gizli olarak aldattığı kadının üstine 2 sevgili daha yapmis.bu konuşan sozde adamdan mağdur.ama bu son sevgili es Arkadasimla iletisim kurup sözde vicdanini temizlicek.
[/QUOTE]
Hepsini engellesin, hepsinden uzak dursun.
Başkaları hangi hareketi neden yapıyor diye düşünüp enerjisini harcamasın.

son sevgiliyi kocasinin amcasinin gelini tanıştırmış.
Ve amcasinin gelini iletisime gecmek istemis bi ara arkadas kötü bi söz soylememis hic cevap yazmamış.ustune kocasinin amcasinin gelini trip atiyor arkadas cevap yazmadi diye.bu kadin da bu olaydan bi ay sonra bu kadin konuşmaya calisiyor.

Kocasının amcasını, yengesini, kadının kocasını arayıp cümle alem rezil etmesi gerekirdi. Dertleri ne? Bilmiyorlar mıydı evli olduğunu? Mümkün mü adamın akrabası olup bilmemek? Kadını tanıştırma amacı neymiş?
Konu sahibi kendini böyle ilişkilerden kurtarıp umarım parasını, pulunu alır hayatına devam eder.

Bir arkadasimin derdini yaziyorum yorumlarinizi bekliyorum.kendisi bosanma asamasinda 1 oglu var.
Kocasi aldattigi için bosanacak araya korona girdi.
Kocasinin aldattigini yakaladi belgeleri var.
Ayrilik kararlari var.
Bu esnada kocasinin ayrilik esnasinda kadin bastan kanitlayamadigi 2 sevgilisi olmus.
Aldattigi kadindan sonra 2 kizi olan birini bulmuş ona kredi çekecek olmuş.o kadin terkedince vazgeçmiş.
Bunu son eski sevgilisinden öğreniyor.
Ona da para vermis.sozde evlenecek gozuyle bakmis fakat kadin annesi ile oturmayi reddedip uzak bi yerde ev tutmak.isteyince arkadasin bu kocasi caymış.
simdi kadindan parasini istiyormus karim biliyor ben karima döneceğim diyormus.borcunu tanistirdigi kardeslerine soyleyecegini soylemis.
Bunu facebookta mesaj olarak gomdermis arkadaşa sonra silmiş.
Simdi arkadasin kafasi karisik.
bu kocasi boşansın diye mi bu kadini bunun onune attılar.
yoksa bunlari anlatan kadin yani kocasinin son eski sevgilisi.kadinin kocasinin yalanlarinin peşinde mi?
Arkadaşınıza takılan boynuzlar telefonumdan dışarı çıktı konuyu okurken. Hala neyin derdinde. Boşasın geçsin. Niye saçma şeyleri dert ediyor

Hicbir şey anlamadım desem
Normal hayatınızda hızlı konuşur musunuz
Çünkü konu bir solukta yazılmış gibi geldi bana
Bitince de alık gibi ekrana baktığımı fark ettim

Özetle fok cinayetlerinin spor sayılmasına karşıyız. Bu vahşet normalleştirilemez!

Hicbir şey anlamadım desem
Normal hayatınızda hızlı konuşur musunuz
Çünkü konu bir solukta yazılmış gibi geldi bana
Bitince de alık gibi ekrana baktığımı fark ettim

Özetle fok cinayetlerinin spor sayılmasına karşıyız. Bu vahşet normalleştirilemez!
Evet hizli konusurum arkadasimin durumunun daha ayrintisi var da bu kadar özet olabiliyor.

Cevap veriyorum..Bence arkadaşınızın AYRILMAYIA KARAR VERDIGI kocasinin son eski sevgilisi ,arkadasinizin kocasinin yalanlarini ortaya cikarma pesinde...

Uyarı:Bu yazimda buyuk harfle yazilanlar disindakilerin onemi yoktur

Back
X