Tövbe tövbeee
Müneccim mi kız nerden bilsin sizin maaile geleceğinizi? Sanki her yere babanizı mi götürüyorsunuz?
Bence sonuna kadar arkadaşın haklı. Ayrıca yaşamayan bilemez 4 çocuğun zorluğunu,kadın nasıl düşünsün sizin nasıl geleceğinizi? Her yere nasıl gidiyorsa öyle gelir buraya da diye düşünmüştür.
Konuşmanız da buram buram samimiyetsizlik kokuyor. Benim de var öyle bir arkadasim-belki yirmi yıllık. Her mesajın sonuna canım,aşkım falan diyor- çok uyuz oluyorum.
Ha arkadaşınız da aynı şekilde samimiyetsiz samimiyetsiz 'yavrularim, ciceklerim,teyzesi yesin' cümlelerini pelesenk etmiş ama bir kere görmeye gelmiş. Hem de en ihtiyacınız olacağı zamanda. Yemişim öyle teyzeyi yani. Hala samimiyetsiz samimiyetsiz konuşuyor, vallaha buradan uyuz oldum. Üstlerinde ne emeği geçmiş ki çocukların teyze ayakları yapıyor?
Bir pazarı var onda da nişanlısından ayrılamıyor . Sanki ona nişanı at diyen var. Bir gün yani nedir ki?
Yine de bu konuda o haklı -yuzde yüz :))
Ama konu dışında konuşmak gerekirse bekar haliyle sizi ziyaret etmeyen arkadaşa kimse 4 çocuğuyla sefil bir sekilde gitmezdi. O konuda da siz fedakarlık yapmışsınız.
Bu arada vaktiniz yoktur ama 'kalabalik aile-5 kardesler' belgeseli var YouTube'de. Bir abla ve 5iz çocuk sahibi olan bir ailenin gündelik yaşamı... dilerseniz onu izleyin, seveceginizi dusunuyorum