Kim hakli ?? O mu ? Ben mi?

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kizlar benim bir komsum var.
Ben hamileyken kendi rozasi ve arzu su ile zaman zaman yemge cagirdi guzel yemekler yaptiginda getirdi.
Ben asla hic bir zaman ondan hiç bir zaman birsey istemedim.
Ve benim hamileliğim o kadar zor gecti ki ayyy düşman başına.
Aynadaki kendi silüetimden bile tiksiniyordum suz dusunun.
Neyse gel zaman git zaman çok şukur ben doğum yaptim.
Çocum yawrum şuan 10 aylik.
Ve çok sukur oda hamile simdi(10 yilin ardindan)
Bana cok emrivaki yapiyor gibi geliyor canimi sikiyor.
Bebegim kucuk hasta bu aralar birde canim sunu cekti diye geliyor sabah geliyor aksama kadar.
Çocuguma yaltigim yiyeceklerden tatlilardan yemek istedigini ima ediyor yani resmen yawrumun mamasinda gözü.Töbe töbe çoçuguma con ozeniyorum ondan heralde.
Gecen cay yaptim yaninada hazir kek biskuvi biraktim cocuguma da hemen ona yetecek kadar tatli yaltim.
Ben bu kekleri yiyemem saglikli seyler terim gibi sacma birsey soyledi.
Ve vunun gibi bir kac ornek daha var.
Onun hamileligi cok cok rahat geciyor hatta sey diyorum benimki boyle rahat gecae suan 2.ye hamileydim.(isin espirisi)
Ben yeri geldi kuru ekmek yedim ama kimseden birsey istemedim.
Ama onun ansizin agir yemekler istemesi yada msj atip yemek varsa getir demesi ustu kapali canimi sikiyor.

Ihtiyaci oldugundan veya yapamadigindan degil sanki karsilikli yapmis gibi herseyi.
Ben yeri geliyor hatta çogu zaman yorgunluktan yemk yapmiyorum ya disardan ya hafif birseyler atistiriyoruz.
Onun beklentisi heran her ogun yemek yapmam ona ozel
Yapar gotururum firsat buldukca sorun değilde emri vakileri hevesimi kiriyor.
Cok yuzsuz davraniyor oysa gezmesini tozmasini yapiyor.
Ayrica yemekde yapiyoř
En agir yemklerden hmde.
Ben bunu baksa komsulardan ogrendim.
Saolsun sunu yapmis getirmis .
Bunu yapmis getrmis diye.
Ama bana gelince bi somuru bilmiorum haksizmiyim haksizsam elestirin.
Bu arada ikimizde gurvetteyiz kimsemiz yok.

Ona yemek vermek gibi ne mecburiyetiniz varki anlamadım
Güzel bir yemek yaparsın kokar hamiledir kokmustur diye bir tabak koyar verirsin oda insafiniza kalmış ama hergün bişey beklemek bana çok saçma geldi
Bence komsunuz kolayını bulmuş

O yaptiginda cocugu yokmus senin var.. yani zorunda degilsin baba gore. ohf kimseye borclu kalmayi sevmem. Sanirim o yaptigi icin cekerdim 9 ay boyu ben : (

Ben ondan istemiyordum o zorla cagirirdi 10 kere cagirir anca ok derdim.
Ben yemk yapmkdan aciz degilim firsat buldukxa yaparim.
Canimi skan yuzsuzlugu.
Ben yeri geldi peynur ekmek yedim yinese onun gibi dawranmadim.

Ben ondan istemiyordum o zorla cagirirdi 10 kere cagirir anca ok derdim.
Ben yemk yapmkdan aciz degilim firsat buldukxa yaparim.
Canimi skan yuzsuzlugu.
Ben yeri geldi peynur ekmek yedim yinese onun gibi dawranmadim.
Ya iste seni borclu gibi hissettiriyo bu durum.. anliorum seni

Hakli oldugu taraflar var.
Mesela sadece cocuga ozel seyleri hic bir hamilenin yaninda cikarmayin icim sizladi yahu cani istediyse cocugunuza da zararli
Bence o tatli neyse yapip goturun gecen gun azdi her zamanda yapamiyorum aklimda kaldi diyin ama mesguliyetleride soyleyin anlar bence. Oda kiriliyordur boyle davranmaniza herkes farkli yasar oda istahli olabilir.

Cok zor olmayanlari yapin sizde ne olcak :) madem bebegin mamalarini yemek istiyo fazla yapin yesin :) sevaptir

Ya yaparim ama zorlaniyorum.
Bebeggim var .
Ben karnim burnumdayken bile kendi ewimde yapmadigimi onda yapardim ona beni rahatsz eden tavri.
Cok yuzsuz dusuncesiz catkapi davraniyor.

Ya anlatamiyorim aslinda konu tatlibdegil tawri.
Ozel muamele istiyor.
Gecen de onu yemege cagirdim kendi istegimle.
3 cesit yaptim bebebegimi aksatip ogleye yetistirdim yawrumada ona yetcek kadar corba yapmistim.
Gozu resmen corbadaydi saglikli fazla ozeniyorum cocuguma ondan yani onada oyle ozenmmi istiyor yani gerckten abartiyor

Ya bu ılımlı yorumlar nereden çıkıyor anlamadım
Hamile diye insanların başına çöreklenmek diye bir dünya yok
Ne demek sabah gelip akşam gitmek, yemek varsa getir imalı mesajlar atmak
Bu ne terbiyesizlik
Sizinle oturup anlaşmış mı sen hamileyken ben getireyim, ben hamileyken sen bana hazırla diye? Yok. O zaman kendi kafasında yarattığı bir anlaşmaya uymak zorunda değilsiniz. Tavrınızı koyun.

dimi ama ya yorumlardan sonra acaba hata bndemi diye dusunmeye baslamistim

Ya yaparim ama zorlaniyorum.
Bebeggim var .
Ben karnim burnumdayken bile kendi ewimde yapmadigimi onda yapardim ona beni rahatsz eden tavri.
Cok yuzsuz dusuncesiz catkapi davraniyor.

Onun size yaptığı kadar siz de karşılık verin. Örneğin size yaklaşık 30 kez yemek verdiyse, siz de yaklaşık o kadar kez verin.

Sonra “Canım, sen benim hamileliğimde çok ısrar ederek bana yemekler yapmıştım. Ben de çok şükür senin bana yaptığın kadar yapabildim. Çocuğum olmasa daha fazlasını da yapardım. Ama ben çoğu kez kendimiz için bile yapamıyorum canım. Neyse ki sen kendin yapabiliyorsun. Komşulardan haberini de alıyorum. X, Y, Z yemeklerini yapıp onlara da götürüyormuşsun. Çok sevindim. Ben artık çocuktan gücüm ve enerjim kalmadığı için yapamayacağım ama neyse ki sen kendin yapabiliyorsun. Ben ev için fazladan yemek yapabildiğim zaman getiririm zaten” deyin.

dimi ama ya yorumlardan sonra acaba hata bndemi diye dusunmeye baslamistim
Arkadaşlar da hamile galiba
Kimseye yemek yapma zorunluluğunuz yok, sürekli bir beklenti olması çok can sıkar bilirim. İçinizden gelerek yapsanız neyse de onun içinden gelmiş ki yapmış diyeceğim ama içinden gelen iyilik olsun diye yapan insan da karşılığını beklemez böyle. Gerekirse kapınızı açmayın sizin ve bebişinizin huzurundan önemli mi

İnanin yapiyorum..
Buraya kinu actiracak kadar canimi sikan yuzsuzlugu.
O boyke yuzsuz olunca bir mecvuriyet havasina burundurunce hevesim kaciyor yapmaktan.
Aslinda soyledim yapamiyorum tostla gecistiriorum esim isyanlarda yazik yapamiyorum cok fazla yoksa getirirdim falan diye ama yuzsuzluk yapio hala o canimi sikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…