Hamile kalmayı beklemek için 10 yıl çok uzun bir zaman, kadın haklı
O yaptiginda cocugu yokmus senin var.. yani zorunda degilsin baba gore. ohf kimseye borclu kalmayi sevmem. Sanirim o yaptigi icin cekerdim 9 ay boyu ben : (
Ya iste seni borclu gibi hissettiriyo bu durum.. anliorum seniBen ondan istemiyordum o zorla cagirirdi 10 kere cagirir anca ok derdim.
Ben yemk yapmkdan aciz degilim firsat buldukxa yaparim.
Canimi skan yuzsuzlugu.
Ben yeri geldi peynur ekmek yedim yinese onun gibi dawranmadim.
Hayır tabi ki araya acilen mesafe koymanız lazım ama nasıl olacak bilemedim şimdiKendi arzusu ile degil olmadi ve sonunda benim tavsiyemle gittigi dr da hmile kaldi.
Gerckten haklimi?
Cok zor olmayanlari yapin sizde ne olcak :) madem bebegin mamalarini yemek istiyo fazla yapin yesin :) sevaptir
Hakli oldugu taraflar var.
Mesela sadece cocuga ozel seyleri hic bir hamilenin yaninda cikarmayin icim sizladi yahu cani istediyse cocugunuza da zararli
Bence o tatli neyse yapip goturun gecen gun azdi her zamanda yapamiyorum aklimda kaldi diyin ama mesguliyetleride soyleyin anlar bence. Oda kiriliyordur boyle davranmaniza herkes farkli yasar oda istahli olabilir.
Ya bu ılımlı yorumlar nereden çıkıyor anlamadım
Hamile diye insanların başına çöreklenmek diye bir dünya yok
Ne demek sabah gelip akşam gitmek, yemek varsa getir imalı mesajlar atmak
Bu ne terbiyesizlik
Sizinle oturup anlaşmış mı sen hamileyken ben getireyim, ben hamileyken sen bana hazırla diye? Yok. O zaman kendi kafasında yarattığı bir anlaşmaya uymak zorunda değilsiniz. Tavrınızı koyun.
Ya yaparim ama zorlaniyorum.
Bebeggim var .
Ben karnim burnumdayken bile kendi ewimde yapmadigimi onda yapardim ona beni rahatsz eden tavri.
Cok yuzsuz dusuncesiz catkapi davraniyor.
Arkadaşlar da hamile galibadimi ama ya yorumlardan sonra acaba hata bndemi diye dusunmeye baslamistim
Onun size yaptığı kadar siz de karşılık verin. Örneğin size yaklaşık 30 kez yemek verdiyse, siz de yaklaşık o kadar kez verin.
Sonra “Canım, sen benim hamileliğimde çok ısrar ederek bana yemekler yapmıştım. Ben de çok şükür senin bana yaptığın kadar yapabildim. Çocuğum olmasa daha fazlasını da yapardım. Ama ben çoğu kez kendimiz için bile yapamıyorum canım. Neyse ki sen kendin yapabiliyorsun. Komşulardan haberini de alıyorum. X, Y, Z yemeklerini yapıp onlara da götürüyormuşsun. Çok sevindim. Ben artık çocuktan gücüm ve enerjim kalmadığı için yapamayacağım ama neyse ki sen kendin yapabiliyorsun. Ben ev için fazladan yemek yapabildiğim zaman getiririm zaten” deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?