Arkadaşlar da hamile galiba
Kimseye yemek yapma zorunluluğunuz yok, sürekli bir beklenti olması çok can sıkar bilirim. İçinizden gelerek yapsanız neyse de onun içinden gelmiş ki yapmış diyeceğim ama içinden gelen iyilik olsun diye yapan insan da karşılığını beklemez böyle. Gerekirse kapınızı açmayın sizin ve bebişinizin huzurundan önemli mi
İnanin yapiyorum..
Buraya kinu actiracak kadar canimi sikan yuzsuzlugu.
O boyke yuzsuz olunca bir mecvuriyet havasina burundurunce hevesim kaciyor yapmaktan.
Aslinda soyledim yapamiyorum tostla gecistiriorum esim isyanlarda yazik yapamiyorum cok fazla yoksa getirirdim falan diye ama yuzsuzluk yapio hala o canimi sikiyor
Ne demek “benim tavsiye ettiğim doktorda hamile kaldı”Kendi arzusu ile degil olmadi ve sonunda benim tavsiyemle gittigi dr da hmile kaldi.
Gerckten haklimi?
Benim merak ettigim bebege ne tatlisi yapiosunuz gerci o kadar ozeniyorum dikkat ediyorum diosaniz seker vernemeniz gerektigini de biliyosunuzdur
Pekmez de glukoz içeriyor. Fazlası zararMerak etmeyin yavrum suan kadar seker ve tuz kullnmadi pekmezli yapiyorum tatlisuni dogal pekmez
İkinizde haksızsınız,
Sen o sana yaptıgı zamanlar minnet etmeyecektin,
1 yaptı 2 yaptı 3.de dur diyecektin,
Şimdi aynı şeyleri senden bekliyor sende oralı degilsin,
Onunda şimdi sana nazlanmasıda saçma..
E bi yandanda beklenti içinde olmasıda normal zamanında cok yapmış sana..
Bilemedim
Pekmez de glukoz içeriyor. Fazlası zarar
Benim annemden gördüğüm "komşu hakkı" denen bir tabirle bir kap fazladan yemek yapilır bizde. Tabiki mecbur degilsin ama iki kap fazladan yapıp komsuluk hakkı adı altında versen nolucak hamile kadına. Üzülüyorum cünkü o her cuma akşamı herkesin birbirine yemek yolladığı zamanlar eskide kalmış. Annemin tepsiyle kapı kapı dolaşıp komşulara çorba/dolma Allah o gün ne verdiyse evimizde ne piştiyse beraber dağıttığımız zamanları bilirim.
Hâlâ sevdiğim bir adettir. Fırına ekmek almaya gittiğimde ekmek sıcaksa 5 tanede sıcak ekmek fazladan alıp her daireye bir tane veririm. Eksilmedim çoğaldım emin olun
Anlıyorum sizi ama boşverin siz yinede yaptığınız yemeklerden çocuğunuzun hayrı için verin fazlada samimi olmayın. Sizin için demiyorum ama komşuluk diye birşey maalesef kalmadı yok. Karşılık bekleyerek yapacağına hic yapmasın daha iyi. Ama siz o karşılık beklediği için değil Allah rızası için verin gitsin. Yapamayacağınız bir yemek isterse de ben onu yapmayı bilmiyorum yada eşim şu yemegi istedi onu yemez deyin.Ne kadar guzel.
Ben aman vermiyeyim eksilirimdiye kacinip rahatsiz olmuyorumki bilakis elimin acikliğini gonlumun bollugunu herkes bilir sadece tavri rahatsz ediyor ve icimden yapmak gelmiyor.
Yani ona kalsa bebegimden once o geliyor cok yuzsuz dawraniyor
Merak etmeyin yavrum suan kadar seker ve tuz kullnmadi pekmezli yapiyorum tatlisuni dogal pekmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?