Kim haklı şimdi ?

Başkası mı var dedim sen ne değişik birisin dedi suçladı ki ben başkası olduğunu düşünüyorum

okurken ben bile sıkılıp darlandım ablacım be. Yapmadığın şeyin lafını ne yaparsın ki. Yok hediye alacaktım yok şunu yapacaktım. Yapmamışsın, niye dillendiriyosun. Daral geldi bana

Başkası mı var dedim sen ne değişik birisin dedi suçladı ki ben başkası olduğunu düşünüyorum
Asil degisik olan o insan sevdigi insana ilgi verir önemser Yanı eğer sana ilgi vermiyorsa illaki ilgi verdiği biri vardır diye düşünüyorum seni üzmek istemem hayla senin onu sevdiğin belli düzelsin istiyorsun istemesen sevmesen ilgi istediğini soylemezdin ama sana tavsiyem bi kaç gün mesaj atma arama sana nasıl davranıyorsa sende ona oyle davran eger baska biri oldugunu öğrendiğinde yada sevgisini bittigini gordugunde iliskiyi sonladirmalisin kendini yipratma bi iliski yüzünden

Öğrencilik hayatında bol bol boş vaktimiz oluyor ve sürekli yazışıp daha mıçmıç bir ilişki yaşayabiliyoruz bence iş hayatı olan insanlardan bunu beklemek çok saçma zaten bizde de o toyluk olmuyor ki açıkçası bende çalışırken bi yandan aşkım bebeğimm diye yazışmak istemem iş konsantrasyonum bozulsun diye de araşmak istemem. Eşim de çalışıyor bi sabah günaydın yazar bir de akşam eve gelirken haber verir gayet de romantiktir bu biraz iki tarafın da aynı görüşte olması ile ilgili

senin hafızana hayranım

İlgi dilenme kimseden. İsteyerek dilenerek ilgi vermez kimse. Aksine hevesi kaçar. Kendini geri çekersin, aramaz sormazsın, kendin hakkında bilgi vermez sorularına misliyle cevap vermeyerek karşılık verirsin. O zaman belki kendine çeki düzen verir. Vermiyorsa yol verin gitsin. Zorla olmaz bu işler.

Adam ağır yoklukta diye yorumladım yoksa çekilecek gibi değilsiniz.
Aslinda fikir olarak haklısınız, gün içinde insan sevgilisini bir kere olsun arar sorar ama ama dramalariniza ve darlamalariniza baya katlanıyor. Ben olsam ağır konuşur, yolu verirdim sizin gibi yapan birine.

Bu Arap olan çocuk dimi
Sizin ciddi anlamda terapi almanız gerekiyor. Değişik bir psikolojik durum sizle zerre alakası olmayan insanların peşinden ısrarla kosuyorsunuz
Okurken ben darlandım yeter diye kaçasım geldi

Bu Arap olan çocuk dimi
Sizin ciddi anlamda terapi almanız gerekiyor. Değişik bir psikolojik durum sizle zerre alakası olmayan insanların peşinden ısrarla kosuyorsunuz
Okurken ben darlandım yeter diye kaçasım geldi
Arap olan değil bu başka. Arap dönsün diye kullandığı çocuk bu

Adamı çok darlamışsınız. Okurken ben boğuldum. İkişki böyle bir şey değil. Biriyle sevgili olup sonra onu hayalinizdeki insana, hayalinizdeki ilişki modelindeki karaktere dönüştüremezseniz. Beklentileriniz uyuşmuyorsa ayrılırsınız. Rahatsız olduğunu bir konuyu uzun uzun Watsapptan konuşmak da doğru gelmiyor bana. Hiç mi yüz yüze gelmiyorsunuz? Adam işteyim diyor hala uzun uzun yazıyorsunuz.

Akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor mesela o arada 5 dakikalık beni arayamaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…