Başkası mı var dedim sen ne değişik birisin dedi suçladı ki ben başkası olduğunu düşünüyorumIlgi vermek isteyen zaten sen istemeden verir çok üstüne düşme boşver sen bi arama mesaj atma bakalım ne yapicak mesaj atarsa cevap verme ilgi ilgi diye etrafında bence gezmemelisin o ilişki seni çok yıpratır düzelir mi bilmem ama burdan söylemek ne kadar kolay gelsede belki seni çok üzer ama bence uzak durmalısın ilgi veremiyor sna hayatının odağında başka biri vardır diye düşünüyorum
Kız adam seni kaç kere arıyor soruyor da özleyecek? Ayrıldığını bile 5 ay sonra anlar bu, o kadar ilgisiz.Bilmiyorum belki ara vermek bu sürede belki özler anlar
okurken ben bile sıkılıp darlandım ablacım be. Yapmadığın şeyin lafını ne yaparsın ki. Yok hediye alacaktım yok şunu yapacaktım. Yapmamışsın, niye dillendiriyosun. Daral geldi banaEki Görüntüle 3265030 4 aylık ilişkim var daha önce de konusunu açmıştım ilgisizliğinden şikayetçiydim. Gün içinde hiç arama yok mesela. Mesaj desen 2-3 tane. O kadar doldum ki artık dün ses kaydıyla her şeyi anlattım yaptıklarından rahatsız olduğumu. Şimdi buraya mesajlaşmamızı atıyorum. Sizce kim haklı benim hatalarım neler daha objektif yorumlarsınız diye konu açmak istedim.
Asil degisik olan o insan sevdigi insana ilgi verir önemser Yanı eğer sana ilgi vermiyorsa illaki ilgi verdiği biri vardır diye düşünüyorum seni üzmek istemem hayla senin onu sevdiğin belli düzelsin istiyorsun istemesen sevmesen ilgi istediğini soylemezdin ama sana tavsiyem bi kaç gün mesaj atma arama sana nasıl davranıyorsa sende ona oyle davran eger baska biri oldugunu öğrendiğinde yada sevgisini bittigini gordugunde iliskiyi sonladirmalisin kendini yipratma bi iliski yüzündenBaşkası mı var dedim sen ne değişik birisin dedi suçladı ki ben başkası olduğunu düşünüyorum
Ben de evlen demedimAyrıl demiş herkes
senin hafızana hayranımsiz bir kere ne istediğiniz bilmiyorsunuz. Zaten ortada bir ilişki bile yok. Başından beri olmamış ilişkiyi oldurmaya çalışıyorsunuz. Sevgilinizle birlikteyken eski sevgilinize aklınız kalmış hatta görüşmüştünüz. Sahi o ne oldu
Ha sen sıkılmadın yani.
Sallama işte ayrılık msjı bile atma.Ayrılmalı mıyım
Arap olan değil bu başka. Arap dönsün diye kullandığı çocuk buBu Arap olan çocuk dimi
Sizin ciddi anlamda terapi almanız gerekiyor. Değişik bir psikolojik durum sizle zerre alakası olmayan insanların peşinden ısrarla kosuyorsunuz
Okurken ben darlandım yeter diye kaçasım geldi
Bu da Arap değil miydi ya, büssürü Arapı var bu kızın dndjdkArap olan değil bu başka. Arap dönsün diye kullandığı çocuk bu
Bu da Arap değil miydi ya, büssürü Arapı var bu kızın dndjdk
Arap olan değil bu başka. Arap dönsün diye kullandığı çocuk bu
Elini atsan Arap'a çarpıyor.Buda Arapti 2. Arap var o nerede
Bende onu diyorum zaten ama siz bilirsiniz tabii kiAdam sevmiyor. Ayrılsın o zaman. Zorla mı ilgi göstertecek kendine?
Akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor mesela o arada 5 dakikalık beni arayamaz mıÖğrencilik hayatında bol bol boş vaktimiz oluyor ve sürekli yazışıp daha mıçmıç bir ilişki yaşayabiliyoruz bence iş hayatı olan insanlardan bunu beklemek çok saçma zaten bizde de o toyluk olmuyor ki açıkçası bende çalışırken bi yandan aşkım bebeğimm diye yazışmak istemem iş konsantrasyonum bozulsun diye de araşmak istemem. Eşim de çalışıyor bi sabah günaydın yazar bir de akşam eve gelirken haber verir gayet de romantiktir bu biraz iki tarafın da aynı görüşte olması ile ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?