Anlamadım ne demek istedin görüldü derkenGörüldü attı sonra değişik biri
Yani görmüş ama cevap atmamisAnlamadım ne demek istedin görüldü derken
Ayy gerçekten baydin yani durmadan mesajlarını görmek zorunda mıyız biz yaa memnun değilsen ayrıl Allah AllahEki Görüntüle 3265030 4 aylık ilişkim var daha önce de konusunu açmıştım ilgisizliğinden şikayetçiydim. Gün içinde hiç arama yok mesela. Mesaj desen 2-3 tane. O kadar doldum ki artık dün ses kaydıyla her şeyi anlattım yaptıklarından rahatsız olduğumu. Şimdi buraya mesajlaşmamızı atıyorum. Sizce kim haklı benim hatalarım neler daha objektif yorumlarsınız diye konu açmak istedim.
Bende benzer durumdaydım mesajınız iyi hissettirdiKarşınızdaki kişinin pek umurunda değilsiniz ama kim hatalı diyorsunuz ya.
Siz hatalısınız.
Saygısızlık gördüğünüz noktada, asil bir biçimde yol vermediğiniz için.
Onunla böyle bir polemiğe girdiğiniz için.
Kendinizi küçük düşürdüğünüz için.
Bu yazdığınız cümleler, sevgisiz bir erkeğin sadece bilinçaltındaki öfkeyi ortaya çıkarır ve karşınızda duyguları olmayan biri var.
Size yakışan, sessiz sedasız arkanızı dönüp yolunuza devam etmek olmalıydı.
Yıllarca evli olup her gün eşini arayan soran eşler var.
Cicim ayı diye bir şey yok, tatlı dilli bir insan için her mevsim cicim ayıdır.
Siz sürekli ilgi istediğinizi söylüyorsunuz ama gerçekten seven bir erkeğe bunları söylemek zorunda kalmazsınız. Bırakın ne hali varsa görsün. Yolunuza bakın. Siz baskı kurdukça, kendini bulunmaz Hint kumaşı sanmış. Çıkarmayın şunların poposunu arş-ı alâya.
Ne o öyle aciz gibi.
Ayrıldım ben bitirdikGözlemlerime ve hayat tecrübelerime dayanarak diyorum ki; sık görüşmeyen erkeğin ya kafası ya bedeni başka yerdedir. Duygusu yok sana karşı ayrılmazsan o ayrılır zaten.
Aman isabet olmuş şükret bitti bosverTakipten çıkartmış beni
Kimin haklı olduğunun ne önemi var ki tatlım . Dört aylık bir ilişki ve belli ki aynj frekansta ,beklentide , heveste degilsiniz . Ne o haklı ne sen bana kalırsa . Birbirinize uygun gorunmuyorsunuz su mesajlara bakınca . Yipratmayin kendinizi derim hayat çok güzelEki Görüntüle 3265030 4 aylık ilişkim var daha önce de konusunu açmıştım ilgisizliğinden şikayetçiydim. Gün içinde hiç arama yok mesela. Mesaj desen 2-3 tane. O kadar doldum ki artık dün ses kaydıyla her şeyi anlattım yaptıklarından rahatsız olduğumu. Şimdi buraya mesajlaşmamızı atıyorum. Sizce kim haklı benim hatalarım neler daha objektif yorumlarsınız diye konu açmak istedim.
Neden evlendinizBnm eşim de öyle idi sevgoliyken evlendik 5beter.icinde yok adamin.hergun mutsuz olur kahrolursunuz.
Herkesin bir huyu varevlennce ayni evde mutlaka konusacak çocuklar i merak edecek vs dyordum...Neden evlendiniz
Böyle negatif saçma sapan insanları görünce uzak dur ayrıl diyoruz. Sizler de daha iyisini mi bulucaz sizler için ne kadar kolay kesip atmak diyorsunuz ya var kardeşim var çok daha iyileri var bunlarla ömrünüzü hayatınızı siyan etmeyin. 4 yıllık ilişkim var nişanlıyım, aynı evde yaşıyorum ve ağustosta düğünüm var adam bana hala ilk günkü gibi yazar ve kavgalarımızın sebebi o evde yokken arayıp sormaman İlgisiz bıraktığımı düşünmesi Şu yazışmalara bak zorla değerini göstermeye çalışıyorsun ve üstüne yine görmüyorsun. Diyiceklerim bu kadar.Eki Görüntüle 3265030 4 aylık ilişkim var daha önce de konusunu açmıştım ilgisizliğinden şikayetçiydim. Gün içinde hiç arama yok mesela. Mesaj desen 2-3 tane. O kadar doldum ki artık dün ses kaydıyla her şeyi anlattım yaptıklarından rahatsız olduğumu. Şimdi buraya mesajlaşmamızı atıyorum. Sizce kim haklı benim hatalarım neler daha objektif yorumlarsınız diye konu açmak istedim.
Ayrıldık zaten takipten çıkıp her yerden silmiş beni dünden razıymışBöyle negatif saçma sapan insanları görünce uzak dur ayrıl diyoruz. Sizler de daha iyisini mi bulucaz sizler için ne kadar kolay kesip atmak diyorsunuz ya var kardeşim var çok daha iyileri var bunlarla ömrünüzü hayatınızı siyan etmeyin. 4 yıllık ilişkim var nişanlıyım, aynı evde yaşıyorum ve ağustosta düğünüm var adam bana hala ilk günkü gibi yazar ve kavgalarımızın sebebi o evde yokken arayıp sormaman İlgisiz bıraktığımı düşünmesi Şu yazışmalara bak zorla değerini göstermeye çalışıyorsun ve üstüne yine görmüyorsun. Diyiceklerim bu kadar.
Maşallah Allah bir ömür mutlu etsinBöyle negatif saçma sapan insanları görünce uzak dur ayrıl diyoruz. Sizler de daha iyisini mi bulucaz sizler için ne kadar kolay kesip atmak diyorsunuz ya var kardeşim var çok daha iyileri var bunlarla ömrünüzü hayatınızı siyan etmeyin. 4 yıllık ilişkim var nişanlıyım, aynı evde yaşıyorum ve ağustosta düğünüm var adam bana hala ilk günkü gibi yazar ve kavgalarımızın sebebi o evde yokken arayıp sormaman İlgisiz bıraktığımı düşünmesi Şu yazışmalara bak zorla değerini göstermeye çalışıyorsun ve üstüne yine görmüyorsun. Diyiceklerim bu kadar.
Şaka gibi gerçekten bende evlensem öyle olurdu huy bu sanırım seviyor mu sizce sizi huy diye düşünüyorum amaHerkesin bir huyu varevlennce ayni evde mutlaka konusacak çocuklar i merak edecek vs dyordum...
Ailesi cok iyi annemler cok onaylamsti tahsili aile yapisi vize uygun diye bende çok seviyordum
Çok teşekkür ederimMaşallah Allah bir ömür mutlu etsin
Sırrı nedir bu ilişkinin :) benim için hayal sanırımÇok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?