Yolda 1 saat yürüyorsak sadece 10 dk elimi tutarak yürüyorNe iş yapıyor bu arkadaş bukadar meşgul arayıp yazamıyor?üzgünüm ama ihtiyaç için sizi hayatında tutuyor sevgi yok olsa hissedersiniz zaten ,beklentileriniz bukadar yüksekken bu adamla olmaz ayrılın
8 yıllık evliyim asla elimi bırakmazBugün buluştuk çocuk yolda yürürken bile bazen elimi tutuyor bunlar normal mi ben mi abartıyorum
Yolda yürürken elimi bile max 5 dk tutuyor bunlar normalde ben mi anormalim ya biraz objektif olunCok darlandim okurken. Baslarda tamam gayet normal ama zamanla yavas ilerler. Asiri ilgi odagina baglisin sanirim. Biraz dozunda yasamaya calis. Erkek arkadasinin beklentinin altinda ise ayril ne var bunda? Iliskiyi zorla devam ettirmenin anlami yok. Baski falan bende hic gelemem kusura bakma siz baya baya skntilisin.
Terket onu da aklı başına gelsin.Kendini bi bok sanmış sayende cnmBugün buluşalım dedi ne yapayım
neden bu kadar fazla detay‘a takiliyorsun ki? Ben biz bile 5 dk fazla tutamayiz yaYolda yürürken elimi bile max 5 dk tutuyor bunlar normalde ben mi anormalim ya biraz objektif olun
Ay adam aramak istemiyor işte. Görüşmekte istemiyor ki 15 gün oldu görüşelim demedi diyorsunuz. Umrunda değilsiniz, sadece vakit geçiriyor, boşta kalırsa elinin altında biri hazırda dursun istiyor.Akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor mesela o arada 5 dakikalık beni arayamaz mı
Bitirdim ben de ağlaya ağlaya istemeyerek ama ilerisi de yok böyle başka seçeneğim yoktuDilenerek ilgi alınmaz öncelikle! Bitane bende de vardı ama ben sizin gibi yapışıp diretmedim (ki gerçekten çok yoğun iki iş idare ediyordu) Bi dönem izledim gidişatı devam etti, sonra sessizleştim düşündüm bana yeterli gelmiyor, ayrıldım.. 3yıl oldu bitteli düzenli 6ayda bir ilişki teklifiyle gelir
Ayrıldım bitirdim ilişkiyiAy adam aramak istemiyor işte. Görüşmekte istemiyor ki 15 gün oldu görüşelim demedi diyorsunuz. Umrunda değilsiniz, sadece vakit geçiriyor, boşta kalırsa elinin altında biri hazırda dursun istiyor.
Sizde peşinde yapışmışsınız adama sanki bir ilişki varmış gibi ortada.
Bırak gitsin, yazma, ilgilenme.
Ayrıca seviyorum ondan peşindeyim falan da deme senin de hoşlandığın araplar varmış bunla beraberken. Sevgi de yok takıntı mı yaptınız nedir
Dönme geri seni yoklayabilir arada hiç cevap vermeAyrıldım bitirdim ilişkiyi
Yokmuş işte zaten, neden diretiyorsunuz ki? Adamın görüşmeyi bile istemediği bariz değil mi? Adamın değer vermediği ortada. Kestirin atın, kendinize bu şekilde davrandirmayin.Yüz yüze gelince çok iyiyiz birlikte eğlenebiliyoruz. Ama onun dışında böyle uzak en son 15 gün önce görüştük bi kere bile görüşelim demedi şimdiye kadar bu şimdi normal mi hiç mi vakti yok 15 gündür
Çok kaba buldum bazı cümlelerini, çocuk sıkılmış gibi duruyor, ayrıl derim.Eki Görüntüle 3265030 4 aylık ilişkim var daha önce de konusunu açmıştım ilgisizliğinden şikayetçiydim. Gün içinde hiç arama yok mesela. Mesaj desen 2-3 tane. O kadar doldum ki artık dün ses kaydıyla her şeyi anlattım yaptıklarından rahatsız olduğumu. Şimdi buraya mesajlaşmamızı atıyorum. Sizce kim haklı benim hatalarım neler daha objektif yorumlarsınız diye konu açmak istedim.
AyrıldımÇok kaba buldum bazı cümlelerini, çocuk sıkılmış gibi duruyor, ayrıl derim.
Ayrılık mesajı da bu şekildeYokmuş işte zaten, neden diretiyorsunuz ki? Adamın görüşmeyi bile istemediği bariz değil mi? Adamın değer vermediği ortada. Kestirin atın, kendinize bu şekilde davrandirmayin.
Buarada çocuğun mesajları teker satır yazmasına sinir olan tek ben olamam herhalde.
Bu nasıl dört aylık bir ilişki bu adam seni istemiyor belli şuan yada yedekte tutuor bence sende çok sık bogaz ediyorsun boşver gitsin
Okudum gözlerim kanadı.
Acil ayrıl bu adamdan, umarım ayrılmışsındır. Umurunda bile değilsin ve seni sevmiyor o kadar net ki. Sen de hala ilgi göster ara vs demeye devam et :) kıyamam.
Bana ilgi göstermeyecek erkeği kapımdan sokmam, ki uzun uzun ilgi göster diye ses kaydı atacaksın bir de. 4 ay diyorsun, ben evliyim ve eşim ilk gün nasıl ilgiliyse bugün de öyle olmak zorunda. Yoksa katlanmam, ses kaydı bile atmam, bir harf yazmam ilgi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?