Kim haklı şimdi ?

Yolda yürürken elimi bile max 5 dk tutuyor bunlar normalde ben mi anormalim ya biraz objektif olun

Yolda yürürken elimi bile max 5 dk tutuyor bunlar normalde ben mi anormalim ya biraz objektif olun
neden bu kadar fazla detay‘a takiliyorsun ki? Ben biz bile 5 dk fazla tutamayiz ya yürüyüs yaparken eller sabit durulmuyor. Cok takilma böyle seylere sen cocukla anlasabiliyor musun ona bak

Dilenerek ilgi alınmaz öncelikle! Bitane bende de vardı ama ben sizin gibi yapışıp diretmedim (ki gerçekten çok yoğun iki iş idare ediyordu) Bi dönem izledim gidişatı devam etti, sonra sessizleştim düşündüm bana yeterli gelmiyor, ayrıldım.. 3yıl oldu bitteli düzenli 6ayda bir ilişki teklifiyle gelir

Akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor mesela o arada 5 dakikalık beni arayamaz mı
Ay adam aramak istemiyor işte. Görüşmekte istemiyor ki 15 gün oldu görüşelim demedi diyorsunuz. Umrunda değilsiniz, sadece vakit geçiriyor, boşta kalırsa elinin altında biri hazırda dursun istiyor.
Sizde peşinde yapışmışsınız adama sanki bir ilişki varmış gibi ortada.
Bırak gitsin, yazma, ilgilenme.
Ayrıca seviyorum ondan peşindeyim falan da deme senin de hoşlandığın araplar varmış bunla beraberken. Sevgi de yok takıntı mı yaptınız nedir

Bitirdim ben de ağlaya ağlaya istemeyerek ama ilerisi de yok böyle başka seçeneğim yoktu

Ayrıldım bitirdim ilişkiyi

Yokmuş işte zaten, neden diretiyorsunuz ki? Adamın görüşmeyi bile istemediği bariz değil mi? Adamın değer vermediği ortada. Kestirin atın, kendinize bu şekilde davrandirmayin.

Buarada çocuğun mesajları teker satır yazmasına sinir olan tek ben olamam herhalde.

Çok kaba buldum bazı cümlelerini, çocuk sıkılmış gibi duruyor, ayrıl derim.

Ayrılık mesajı da bu şekilde

Eklentiler

• 7AA874DD-E0EB-4B8E-9149-C163F7FD6A00.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 58

Eklentiler

• 1EE4E570-FEA1-4E06-B2D0-11B23744DB08.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…