He yaniAy adam aramak istemiyor işte. Görüşmekte istemiyor ki 15 gün oldu görüşelim demedi diyorsunuz. Umrunda değilsiniz, sadece vakit geçiriyor, boşta kalırsa elinin altında biri hazırda dursun istiyor.
Sizde peşinde yapışmışsınız adama sanki bir ilişki varmış gibi ortada.
Bırak gitsin, yazma, ilgilenme.
Ayrıca seviyorum ondan peşindeyim falan da deme senin de hoşlandığın araplar varmış bunla beraberken. Sevgi de yok takıntı mı yaptınız nedir
5 yıllık evliyiz benim adam liseli aşıklar haltetsin yanındaMerve gayet normal hislerin, her iliski bi sure sonra yavaslar evet ama sevgi baki kalir, hisler istekler guzel sozler baki kalir. Adam seninle iletisimi kesmis. Burda sevgi mevgi yok, baskalari var. Uzme kendini buyuk ihtimalle yasin kucuk daha, fazla beklenti uzer, elma agacindan cilek vermesini bekleyemezsin
Kaçan kovalanır cnmEvet bu doğru asla düzgün birine denk gelemedim. Tüm çevrem bile farkında artık bana üzülüyorlar
Eki Görüntüle 3265030 4 aylık ilişkim var daha önce de konusunu açmıştım ilgisizliğinden şikayetçiydim. Gün içinde hiç arama yok mesela. Mesaj desen 2-3 tane. O kadar doldum ki artık dün ses kaydıyla her şeyi anlattım yaptıklarından rahatsız olduğumu. Şimdi buraya mesajlaşmamızı atıyorum. Sizce kim haklı benim hatalarım neler daha objektif yorumlarsınız diye konu açmak istedim.
Ayrıldım zaten dün bittiBoş yere darlamissin kes at bundan olmaz. 9 yil olcak evlendigim eşimle hala sürekli işe gitse bile her zaman mesajlasir görüntülü konusurz
Bak şimdi nasıl peşinde koşacak.Giyin süslen kendine bak.Ulaşılmaz ol.Ama sakın arkana bakmaAyrıldım zaten dün bitti
Dün mesaj atmış bir belge hazırlayacaktı okulla alakalı onu atmış :) bu ifadeyle ben de güzel olmuş yazdım ne alaka şimdiBak şimdi nasıl peşinde koşacak.Giyin süslen kendine bak.Ulaşılmaz ol.Ama sakın arkana bakma
Daha duuurrr daha olayın şokunu atamadıDün mesaj atmış bir belge hazırlayacaktı okulla alakalı onu atmış :) bu ifadeyle ben de güzel olmuş yazdım ne alaka şimdi
Aaaa bu o mu? Hatırladım. Bu hanımefendi çok duygusal biri. Hiç mantıksal davranmıyor. Sanırım şimdi bu beyefendiye aşık oldu. Hata üstüne hataKonu sahibinin ilgi odağı da bu değil Dubai'de yaşayan eski sevgilisi. Muhtemelen o geri dönsün diye bununla birlikte
Beni çok iyi özetlemişsin evet duygusal hareket ettiğim için hep bu durumdayımAaaa bu o mu? Hatırladım. Bu hanımefendi çok duygusal biri. Hiç mantıksal davranmıyor. Sanırım şimdi bu beyefendiye aşık oldu. Hata üstüne hata
Hayır önce ben diyorum orda sana hediye alacaktım vs sonra o diyor ben de sana alacaktım mücevher büyük ihtimal ironi yaptı orda. Neyse sonuç olarak ayrıldık bittiAllah affetsin, çok güldüm. Adam demiş ki, "ben sana hediye alacaktım,konser bileti alacaktım, mücevher alacaktim"
Sen de demişsin ki 'ben de alışverişe gidince sana hediye almayı dusundum'
Adamın cevabı; 'icraatle gel, ya da hiç bahsetme,bu işin raconu'
E kendi ne yapmış, o da vermediği hediyenin artistligini yapmış bir ton
Bu şekilde hep önemsiz biri olursun. Bak instagramda iliskikocubal ı takip et bence sana çok faydası olurBeni çok iyi özetlemişsin evet duygusal hareket ettiğim için hep bu durumdayım
Heee, ben paylaşım sırasına göre gittim, komik geldi.Hayır önce ben diyorum orda sana hediye alacaktım vs sonra o diyor ben de sana alacaktım mücevher büyük ihtimal ironi yaptı orda. Neyse sonuç olarak ayrıldık bitti
Bence onemli olan ne kadar yazdigi aradigi degil. Sizin ne hissettiginiz.Eki Görüntüle 3265030 4 aylık ilişkim var daha önce de konusunu açmıştım ilgisizliğinden şikayetçiydim. Gün içinde hiç arama yok mesela. Mesaj desen 2-3 tane. O kadar doldum ki artık dün ses kaydıyla her şeyi anlattım yaptıklarından rahatsız olduğumu. Şimdi buraya mesajlaşmamızı atıyorum. Sizce kim haklı benim hatalarım neler daha objektif yorumlarsınız diye konu açmak istedim.
Nefes ver yahuuEki Görüntüle 3265030 4 aylık ilişkim var daha önce de konusunu açmıştım ilgisizliğinden şikayetçiydim. Gün içinde hiç arama yok mesela. Mesaj desen 2-3 tane. O kadar doldum ki artık dün ses kaydıyla her şeyi anlattım yaptıklarından rahatsız olduğumu. Şimdi buraya mesajlaşmamızı atıyorum. Sizce kim haklı benim hatalarım neler daha objektif yorumlarsınız diye konu açmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?