erkekler kırılmak için değil kırmak için yaratılmıştır, bunu bi an önce anlamakta fayda var. düşünme öyle hiç.
Tamam doğru.. O zaman kırılmak kelimesini bi tarafa bırakalım. O biraz bahane gibi olduu..
Ya hazmedemiyorum.. Gücüme gidiyo..
Arayıp da"bak görüşmek için aradığımı düşünmek, merak ettiğim için arıyorum... bir mesajla olacvak iş değil bu ne oldu da böyle oldu merak ediyorum sıkıntın ne ki senin bana açıkça burcu seninle görüşmek istemiyorum diyemiyosun bana" demek istiyorum... neden açıkça söylemiyo bana neden kaçıyo
çünkü biliyor ki bir kıza ışık yakıp kaçtıklarında o kız onu düşünüp duruyor. çok hinler çokk... sen öcünü alamadığın için içinde birikmiş duygularını sevgi ya da ne bileyim aşk filan sanıyor olabilirsin. bence hemen öcünü al. yani mesela bir sevgilin olduğunu duymasını sağla. ama o kadar. daha fazlasına gerek yok.
Yok canım ya sanma değil bu.. O konuşmasını surat ifaedisini düşündükçe kendi kendime gülüyorum...Gerçekten bişeyler hissediyoırum ona karşı.. Üstelik bu nerdeyse bi sene önce başlamıştı ama bizim buluşmamız bi seneyi buldu nerdeyse... O kadar gözümün içine bakıp ya ne bileyimm( Böyle bitmemeliydi.. ıki kelimeyi haketmiştim.. En azından bi açıklamayı.. Bu kadar abartılacak bişey de yok.. Beni böyle yolun ortasında bırakıp kaçtı.. Bunları ona söyleyemem belki de ne çok ümitlenmiş der.. Ama bilmiyorum. Neden neden neden.. Bana sen arama ben seni arayana kadar diyo ve 1 ay oldu aramadı.. Bumuydu bundan mı bahsettibilmiyorumkismile Çıldırcam artık düşüne düşüne bekleye bekleye...
:)))) ne diyim ben artık sana.
Ara işte konuş, kendini bu kadar kasmana gerek yok. Ne kaybedersin ki? En azından kafandaki soru işaretlerini sonlandırma gibi bir şansın olur. Ben olsam arar arkadaş gibi konuşur, artık ondan soğuduğumu hissetirirdim. Sonra o gelir senin peşinden, kaçan her zaman kovalanır. Ondan sonra bi daha da arayıp sormazsın, zaten konuşunca kafandan daha rahat silebilirsin. Böyle giderse sen düşünmeye devam edip kendini yıpratırsın sadece. :1closedeyes:
haa unutmadan ki unutmuşum =) kesinlikle arama işi olur meşgule alır kalbin kırılır
tel yanında değildir açmaz gururun incinir....
bence dikil karşısına ya incelir kopar yada sımsıkı bağlanır :)
Bence sen cok fazla adim atmissin.
Maca gitmis mac nasildi diye mesaj atmissin. O gün onun aramasini bekleyip aradiginda sorabilirdin.
Ertesi gün 5e kadar aramiyor sen ariyorsun. Sonra ayni gece mesaj atmiyor sen atiyorsun.
Sonra ertesi sabah mesajina cevap gelmeyince ariyorsun, mesgule atiyor ve üzerine gereksiz bir mesaj atiyorsun.
Birak o arasin seni. O merak etsin.Numarani isteyen senle tanismak isteyen o degilmiydi?
Simdi bana kizacaksin belki, hatta bazi arkadaslarda kizabilirler ama bence bir bayan biraz yerini bilmeli. Öyle hoooopp diye hoplamamali hemen.
Bir kadin ne kadar yerini bilirse bir erkek o kadini o kadar cok arzu eder, daha cok kiymeti olur.
Aslinda senin yaptiginda ters birsey yok, tamamen sevgiyle ilgiyle yaklasarak aramis mesaj atmissin ama erkegin beyni bunu algilamiyor iste, erkek biraz kadinin pesinden kosmak, sürünmek istiyor.
Süründükce, pesinden kostukca deger veriyor.
Kadin o yüzden iliskinin baslarinda mesafeli olmali.
çok sinir bozucu bir durum yaaaklava:...ne ya bu umursamaz rahat tavırlar,şımarık şey ...boşver sakın arama birdaha sende canımm...
Sinirleri hopluyormuş beyefendinin bak hele ..
Sen fazlasından çok kendineden ödün vermişsin
bence artık zorlama ve neden diye düşünme
Aksine böyle dengesiz birinden kurtulduğun için otur kalk şükret
Bence en iyisi hattınıda değiştir , arkadaşınada onla ilgili sorular sorma
meleğim yaa erkek iştebende bi değişiğini yaşadım.... aradım açmadı mesajlarıma karşılık vermedi...öğrenciydik :) kontorö yoktur die kontör atıp sonra mesaj atıyodum kontöe kızıyodu sonra yine cevap vermiyodu :) erkekler bu kadar basit işte...eğer gerçekten sana değer verseydi bi kez de olsa bağırıp çağırmak için de olsa bi alo derdi diyememiş =)
en güzeli onun peşinde koşturmadığını bilsin...hatta imkan varsa hattını felan değiştir aradığında bu şebekeye bağlı bi numara yoktur desin...kesin arar o...aradan zaman geçince ne yaptım ben bi o benle ilgileniyodu der ararhyr başıma geldi ondan biliyorum :)
kendi değeriyle kalsın düşünmeye bile değmez böyleleri...hayallerimizle oynuyorlar aklımıza giriyorlar ufacık şeyde yok oluyorlar...güle güle...erkeklerin köküne kibrit suyu dökülmedi ya :)
allahım karşına öyle birini çıkarsın ki allah seni o kadar çok mutlu etsin ki yüzünden tebessüm hiç eksik olmasın inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?