Kim Haklı Siz Söyleyin........

erkekler kırılmak için değil kırmak için yaratılmıştır, bunu bi an önce anlamakta fayda var. düşünme öyle hiç.

erkekler kırılmak için değil kırmak için yaratılmıştır, bunu bi an önce anlamakta fayda var. düşünme öyle hiç.

Tamam doğru.. O zaman kırılmak kelimesini bi tarafa bırakalım. O biraz bahane gibi olduu..

Ya hazmedemiyorum.. Gücüme gidiyo..
Arayıp da"bak görüşmek için aradığımı düşünmek, merak ettiğim için arıyorum... bir mesajla olacvak iş değil bu ne oldu da böyle oldu merak ediyorum sıkıntın ne ki senin bana açıkça burcu seninle görüşmek istemiyorum diyemiyosun bana" demek istiyorum... neden açıkça söylemiyo bana neden kaçıyo

çünkü biliyor ki bir kıza ışık yakıp kaçtıklarında o kız onu düşünüp duruyor. çok hinler çokk... sen öcünü alamadığın için içinde birikmiş duygularını sevgi ya da ne bileyim aşk filan sanıyor olabilirsin. bence hemen öcünü al. yani mesela bir sevgilin olduğunu duymasını sağla. ama o kadar. daha fazlasına gerek yok.

Yok canım ya sanma değil bu.. O konuşmasını surat ifaedisini düşündükçe kendi kendime gülüyorum...Gerçekten bişeyler hissediyoırum ona karşı.. Üstelik bu nerdeyse bi sene önce başlamıştı ama bizim buluşmamız bi seneyi buldu nerdeyse... O kadar gözümün içine bakıp ya ne bileyimm ( Böyle bitmemeliydi.. İki kelimeyi haketmiştim.. En azından bi açıklamayı.. Bu kadar abartılacak bişey de yok.. Beni böyle yolun ortasında bırakıp kaçtı.. Bunları ona söyleyemem belki de ne çok ümitlenmiş der.. Ama bilmiyorum. Neden neden neden.. Bana sen arama ben seni arayana kadar diyo ve 1 ay oldu aramadı.. Bumuydu bundan mı bahsettibilmiyorumkismile Çıldırcam artık düşüne düşüne bekleye bekleye...

:)))) ne diyim ben artık sana.

:)))) ne diyim ben artık sana.

Ne bileyim ara demenizi bekliyorum belki de.. Yada siz arayın öğrenin neden böyle yapmış diye..
Kafamda bin tilki dönüp dolaşıyo neden neden nedennn..
Neden ben neden böyle...
Offf isyan edicem artık arayıpp.. Ona karşı bi tarafım çok sinirli bi tarafım da özledi bekliyo onu...

Ara işte konuş, kendini bu kadar kasmana gerek yok. Ne kaybedersin ki? En azından kafandaki soru işaretlerini sonlandırma gibi bir şansın olur. Ben olsam arar arkadaş gibi konuşur, artık ondan soğuduğumu hissetirirdim. Sonra o gelir senin peşinden, kaçan her zaman kovalanır. Ondan sonra bi daha da arayıp sormazsın, zaten konuşunca kafandan daha rahat silebilirsin. Böyle giderse sen düşünmeye devam edip kendini yıpratırsın sadece. :1closedeyes:

Offf... O da doğru ama bozulmaktan korkuyorum..
Daha da çok bi tarafları kalkar diye korkuyorum..
1 ay oldu sonuçta şuna bak kaç zaman oldu hala unutamamış beni arıyo der diye..
Ters yada soğuk konuşur diyee..
Belki de hayatında başkası var...
Bazen bi mail yazmak istiyorum... Kendimi yazarak çok güzel ifadde ederim ama bu sefer de bunu yapmak istemiyorum..

Anneme sordum o da adım atmış olursun ne için ararsan ara dedi...
Bi ablam var ona sordum o da bundan sonrasında sana ne yapsa hakkı olur o hakkı vermiş olursun kendini zaten bişley sanıyo belli iyice havalanır sana karşı dedi...

Ya yaptığımda da bişey yok..

Offf ya böyle böyle kendime eziyet ede ede bitmesini beklicem bu işkencenin...
Yada en sonunda dayanamayıp ariicam artık

Allah ım nolur kendisi bi arasa da neysi derdi söylese adam gibi ama sanırım şu saatten sonra aramaz..

burcucuğum bi önerim var belki karşı çıkacaksın ama...
çalıştığı yeri biliyosundur... işten çıkış saatinde dikil karşısına...
özledim seni de aramanı bekledim ama seni çok kırdım biliyorum affedebilecekmisin beni bilmiyorum ama gibi kısa cümlelerle kendini ifade et bence ne olursa olsun gözlerine bak hemde gözlerine baka baka söyle....tepkisinden anlarsın hiçbirşey söylemesede söylemek istediklerini...
kim bilir belki bi akşam yemeğinde barışmanızı kutlarsınız =)

haa unutmadan ki unutmuşum =) kesinlikle arama işi olur meşgule alır kalbin kırılır
tel yanında değildir açmaz gururun incinir....
bence dikil karşısına ya incelir kopar yada sımsıkı bağlanır :)

Bence sen cok fazla adim atmissin.
Maca gitmis mac nasildi diye mesaj atmissin. O gün onun aramasini bekleyip aradiginda sorabilirdin.
Ertesi gün 5e kadar aramiyor sen ariyorsun. Sonra ayni gece mesaj atmiyor sen atiyorsun.
Sonra ertesi sabah mesajina cevap gelmeyince ariyorsun, mesgule atiyor ve üzerine gereksiz bir mesaj atiyorsun.
Birak o arasin seni. O merak etsin.Numarani isteyen senle tanismak isteyen o degilmiydi?

Simdi bana kizacaksin belki, hatta bazi arkadaslarda kizabilirler ama bence bir bayan biraz yerini bilmeli. Öyle hoooopp diye hoplamamali hemen.
Bir kadin ne kadar yerini bilirse bir erkek o kadini o kadar cok arzu eder, daha cok kiymeti olur.
Aslinda senin yaptiginda ters birsey yok, tamamen sevgiyle ilgiyle yaklasarak aramis mesaj atmissin ama erkegin beyni bunu algilamiyor iste, erkek biraz kadinin pesinden kosmak, sürünmek istiyor.
Süründükce, pesinden kostukca deger veriyor.
Kadin o yüzden iliskinin baslarinda mesafeli olmali.

Son düzenleme:
haa unutmadan ki unutmuşum =) kesinlikle arama işi olur meşgule alır kalbin kırılır
tel yanında değildir açmaz gururun incinir....
bence dikil karşısına ya incelir kopar yada sımsıkı bağlanır :)

Saol canım fikirlerin için ama artık çok geçç..
Yine aynı şey oldu ve bu sefer bitti..
Dün aradım onu. Sabah 10 dan öğlen 3 e kadar aradım açmadı...
ılk mesajım da şuydu...

Aslına bakarsan aramayacaktım seni aramamalıydım.. Ama merakıma yenildim. Dün gece uyuyamadım aklıma takıldı. O msj ı bu kadar uzatmadığını ikimizde biliyoruz onda çözülmeyecek bişey yoktu... Bi yanlış anlaşımla varsa bu medenice çözülürdü.. Hata bendeyse özür dilemekten gocunan birisi değilim...Ben 'neden' diye merak ettim. Burcu ben görüşmek istemiyorum, yada burcu birisi vardiyemeyecek birisine benzemiyorsun hiç. Ben de anlayışsız birisi değilim. Biri var hayatımda de, görüşmek istemiyorum de, demelisin, demeliydin...Bi " kendine iyi bak" lafını haketmicek bişey yaşamadık biz. Hani dedin ya son konuşmamızda sinirliyim seni kırmak istemiyorum diye.. ınan bağırsaydın kızsaydın bu kadar kırılmazdım.Nerdeyse 1 yıl olacak seninle tanışalı. O düğün gününde hoşlanmıştım senden yalan değil, sonra olmayınca kısmet dedim, yoluma baktım, bak 1 yıl olacak kimseye bi daha öyle bi duygu hissetmedim, kimse girmedi hayatıma..Seni ciddiye alışım bundandır belkide..Sen şimdi ben seni aramadım say, merakımı yenerim sorun değil, madem konuşamayacağız.. Hayatımdan beni suçlayarak çıktın belki ama ben yapabileceğim son şeyi bile yaptım, o yükü attım üstümden...

Baya uzun yazmışım valla aynen geçirdim tel.den..
Baktım hala cevap yok aradım aradım açmıyo, meşgule de atmıyo..
Bi mesaj daha attım neden açmıyosun ki bu kadar inatlaşacak bişey yok ben sana görüşelim demiyorum ben sadece aç bana neyse derdin onu söyle diyorum dedim.

Yine yok en son bi mesaj geldi..

Burcu bak yine aynı şeyi yaptın. tlf num yanımda yoktu aynı şekilde yine saçmalamışsın.. Sinirlerimi hoplatıyorsun artık hiç görüşmeyelim benim canımı sıkıyosun yazmış..

Öyle bi kaç daha mesajlaştık.. Ben alttan aldım nerden bilebiliridim 1 aydır aramıyosun sen olsan sen ne düşünrsün dedim..Aç tlf da konuşalım dedim. Konuşacak bişey yok kendine iyi bak uzatmaya gerek yok mesaj atma artık da cevap vermem dedii..
Ben bu arada arıyodum arama bidaha dedi...

Yani yine haklıyken haksız duruma düştüm..
Elim ayağıma dolaşıyo artık..
Onun ki sinir değil hastalık.. Ota boka sinir mi olur yaa..
Kapris yapıyo bana.
Çok üzüldüm dün çok kötüydüm..

Bu arada canım senin de içine doğmuş sanırım ararsın açmaz filan demişsin yaa..
Aslında o senin dediğin benim de aklıma gelmişti ama bu biraz ağır kaçar diye düşünmüştüm bi bayan için ...

Doğru canım haklısın..
Ama insan evladını bilirsin..
Çoğumuz öyleyizdir..Şöyle ki ilgi görürüz görürüz sonra o ilgi biraz azalsın yada kendini geri çeksin hemen biz bişeyler yaparız...
Bu insanın elinde olan bişey değil...
Ve ben onu o kadar fazla aradığımı da düşünmüyorum o dönemde...
Çünkü içim içimi yiyodu o günlerde aramadığım için haber almadığım için...

çok sinir bozucu bir durum yaaa klava:...ne ya bu umursamaz rahat tavırlar,şımarık şey ...boşver sakın arama birdaha sende canımm...

Sinirleri hopluyormuş beyefendinin bak hele ..
Sen fazlasından çok kendineden ödün vermişsin
bence artık zorlama ve neden diye düşünme
Aksine böyle dengesiz birinden kurtulduğun için otur kalk şükret
Bence en iyisi hattınıda değiştir , arkadaşınada onla ilgili sorular sorma

çok sinir bozucu bir durum yaaa klava:...ne ya bu umursamaz rahat tavırlar,şımarık şey ...boşver sakın arama birdaha sende canımm...

Şu saatten sonra zaten aramam canım..
Artık çok yoruldum ya düşünmek istemiyorum.
Çok sinirli bi yapısı olduğunu biliyodum ama bu kadarını da beklemiyordum..
Yada başka biri var yada başka sebep bana açıkça söylemiyo...

Hala beni suçluyo ya deli oldum..

Allah aşkına ne var benim mesajlarımda.. Kuruntu yapıyorum diye saçmalıyormuşum..
Ne var bunda aç telefonu burcu telefon yanımda değildi yanlış anlamışsın yine de ..
Yok beyimiz sinirli agresif ya..
Yürüsün gitsin ya..
O tek çocuksa ben de tek çocuğum onun kaprisini ben hiç çekemem şımarık şey...

Ya öylee.. Sinilerine tüküreyim ben onunn...
Yok artık düşünecek bişeyim kalmadı herşey ortada canım ya dengesizin önde gideni. Ne hali varsa görsün..

Hattımı değiştireceğimi sanmıyorum..
Arayacağını da sanmıyorum..
Ama eğer arasada o zevki tatmak isterim onu bozarak ne yüzle arıyosun diyerek...
Şu saatten sonrada adını bile anmam yaa..
Aptal şeyy..
Ölüyodum ben de alttan aldıkça kendini bişey sandı..
İnsana kendini nasıl suçlu hissettiriyo ya deli oldum.. Aradan bi 1-2 saat geçti dedim noluyo ya ben ne yaptım ki mesajımı okudum dedim bunda kızacak ne var Allah aşkına..

meleğim yaa erkek işte bende bi değişiğini yaşadım.... aradım açmadı mesajlarıma karşılık vermedi...öğrenciydik :) kontorö yoktur die kontör atıp sonra mesaj atıyodum kontöe kızıyodu sonra yine cevap vermiyodu :) erkekler bu kadar basit işte...eğer gerçekten sana değer verseydi bi kez de olsa bağırıp çağırmak için de olsa bi alo derdi diyememiş =)
en güzeli onun peşinde koşturmadığını bilsin...hatta imkan varsa hattını felan değiştir aradığında bu şebekeye bağlı bi numara yoktur desin...kesin arar o...aradan zaman geçince ne yaptım ben bi o benle ilgileniyodu der arar hyr başıma geldi ondan biliyorum :)
kendi değeriyle kalsın düşünmeye bile değmez böyleleri...hayallerimizle oynuyorlar aklımıza giriyorlar ufacık şeyde yok oluyorlar...güle güle...erkeklerin köküne kibrit suyu dökülmedi ya :)

allahım karşına öyle birini çıkarsın ki allah seni o kadar çok mutlu etsin ki yüzünden tebessüm hiç eksik olmasın inşallah :)

Canımmm.. Çok tatlısın.. Ve çok haklısınn.. En iyi erkeğin bilee..
Çok güzel açıklamışsın.. Resmen gelip aklıma girip kendini geri çekiyo.. Mavi boncuk dağıtıyo tabiri caizse...
Artık umrumda değil..
Arayacağını sanmıyorum..
Ama inşallah arar.. Numaramı sırf bu yüzden değiştirmem bile..
Ona ikinci kez yenileceğimi düşünecelk çantada keklik diyecek ama bu sefer ben ona aynısı yapıcam bu zevki tatmalıyım mutlaka içim rahat etmez.. İnşallah arar da...

Dileklerin için çok saol canım.. Allah razı olsun.. Sen de mutlu olursun inş..kafamçokkarıştı

Şimdi kafan daha rahat, daha huzurlu bir şekilde hayatına devam edebilirsin. Senin yapabileceğin son şey buydu, keşke aramasaydım deme sakın. Bence iyi ki aradın, aradın da gördün neden bu insanı sevmemen gerektiğini. Yoksa hep içinde acabalarla dolaşır olacaktın. Şimdi o peşinden koşucaktır senin. Neyse canım, geçmiş olsun diyelim. Umarım seni çok çok mutlu edecek biriyle karşılaşırsın. opuyorumnanaktan

boshayallersmile bak ne diyeceğim..eski sevgilimin ikiz kardeşi kız ve can ciğer kuzu sarması gibiyiz onunlakaydirigubbakcemile5
ondan ayrılınca bi süre sonra yeni biri girdi hayatıma
kardeşinden öğrenmiş dolayısıyla...internette kardeşiyle konuşurken gırgır şamata tabi haberim yoktu bizi izliyormuş dinliyormuş....o an telefonuma mesaj geldi...tamam insan değişir hayatına devam ederde senin bu kadar neşeli sempatik güler yüzlü beni hemen unutabileceğini düşünmemiştim :1shok: hayır tmm ayrılığı atlatta bu kadarını kaldıramıyorum yaff...yazmış :roflol: kardeşine söyledim kahkahalarla güldük...o da mors oldu...ohh ii oldu :teytey:
üzülmeye bile değmez tatlım hayat üzülmeyecek kadar çok kısaa aa yazık mı değil fisfisfis
çok mutlu olacaksın sen çünkü tüm kadınlar mutlu olmayı hakediyoooooooorrrr tabii sende hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…