Kim Haklı Siz Söyleyin........

Bu olaydan iki gün sonra facebook una şu şarkı sözünü yazmış..
Sizce bu bi göndermemidir. Şarkı dinlemeyi çok severdi o ama..

Aşk artık senin neyine.
En sevdiğin bile el oldu sonunda,
En iyisi bundan böyle kimseyi sevme.
Efkar basar geceleri,Yazılmışsa alnıma yaşarım düşeni payıma.
Sen yanımda olmasanda,
Bir kadehte sana içerim

bana gecmişindeki aşk acısıyla ilgili geldi biraz sanki:hulya:

bana gecmişindeki aşk acısıyla ilgili geldi biraz sanki:hulya:

senağlama senağlama senağlama senağlama

Ühüüü ühüüü yane..
Benim göreceğimi bile bile....
senağlama

:1shok:

Yawww kızlar bırakın şuna okkalı bişeyler yazayımm..Bırakın beni yaa nolurrr bi bırakınn :roflol: a.s

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

salı verin küçük damatı:roflol::roflol::roflol::roflol:

bence hiç o taraflı olma canım
kendini bi halt sanıcak ararsan bu kız benden vazgecemiyo vay bee neymişim ben der gibi
bi tarafları kalkar:hulya:
o senin üzerine düşsün düşücegi varsa...

bide şurdan bak olaya
yaa bazı şeyler gelişmiş olduktan sonra sana böyle yapsaydı...
haline şükret bence olumunekankayizsmile

ne yazarsan yaz ofken dınmıcek kı bı de sen yazdıktan sonra naber ya gorusemıyoruz bayadır gıbı pıskın bır tavırla donerse sana hepten kendını kotu hıssedıceksın
o da senın sabrının bıtmesını ve ona bı laf atmanı beklıyo bu tuzaga dusmmeeee

He yaaa..
Şimdiden 2 hafta için böyel oluysam bi de sevseydim ne olurdu halimi düşünemiyorum..
Zaten çok duygusalımm..

Doğru canım yaa..
Resmen bi sabır savaşı içindeyiz...
Ben aslında sabırsız bi insanım... İşte insan herkesten bişeyler öğreniyo ya, aştım kendimi...
Eğer böyle düşünürsekk gerçekten bu kadar zaman sabrettimm asıl aramamam gereken zaman şu saatten sonra dimi..
Sen bu kadar bekle bekle arayacak diye..
Anaa bi bakmışım 20 gün olmuş...
Dumur oldum resmen
...eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Vay şerefsiz it...:kedi: :kedi: :kedi:
olumunekankayizsmile

Ben de korkuyorum aslında herhangi bişey yapsam mesela.. Öyle pişkin davransa offff düşünemiyorum sinirimden yarılırım herhalde... Tahammülüm yok benim hiç öyle pişkinliklere ciddiyetsizliklereee...Amannn en iyisi bu kadar sinirle yetineyim ben...
Ama çok gıcığım yaaaa...
Beter olsun köpekk...
Erkeğim diye gezmesin ortalarda...
sempatiksalakcinni klava:

koptummmmmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol:

son cümlen tam oturdu böylesillere:icecream:

koptummmmmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol:

son cümlen tam oturdu böylesillere:icecream:

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

alkisalkisalkis yoruma bayıldımm hiç güleceğim yoktu şu saatte, harikasın

üzgünüm ama aranıza soğukluk girmiş bence unutmalısın artık aramaz senii.erkekler birinden soğudumu geriye dönmezler. hem sen sık aradın mı iyice üstüne gitmiş olursun. o seni merak etmiyorsa gerçekten seni düşünmüyordur. üzgünüm sende onu artık merak etme.. erkekler iltifata başladımı bekleki senden başka daha nicelerine söylemişlerdir böyle güzel sözleri....
yani benim hissettiğim elde edene kadar prensessin elde ettik sonra sıradan bir bir kız oluyorsun....mutlu günler mutlu bir aşk mecaresı bitti demelisin....

Saol canım klava: klava: klava:

Sizin nezdinizde msn ya da face iletilerini dikkate alan tüm hanımlara sesleniyorum, elbette bu iki platformda da aranıza soğukluk giren ya da geleceğiniz olup olmadığını bilmediğiniz insanla karşılaşabilirsiniz. Çevrimiçi olduklarında içiniz kaynar, heyecanlanırsınız. Her ne kadar kızsanız da listenizden silmeye eliniz gitmeyecektir bir süre... Lakin o da sizi silmiyorsa böyle "arada kalmış durumlarda" sebep sizin için silmenin içinizden gelmeyişi, erkek tarafı içinse "bulunsun" mantığıdır. Listesinde sizin gibi hanımlar vardır, "iki yıldızlı söz" yazar, bakalım kim üstüne alacak da "neşemize bakacağız" der... Bu kadar kesin konuşmamın sebebi lisede, olgunlaşmamış erkek çocuklarının bile gerçekten sevdiği zaman böyle üstü kapalı mesajlar vermek yerine bariz adımlar attığıdır. Hele ki sizin/onun yaşında insanların ileti üzerinden "mesaj vermeleri" mantığın alacağı şey mi? Eğer öyleyse asıl "kara haber" budur zira açıkça kendini ifade etmek varken böyle "sapa yolları" seçen adamdan hayır gelir mi? :1no2:

Daha da mühimi, bir sorun yaşadığınızda önce erkek arkadaşınızı suçluyor, sonra "hayır hata bendeydi" diyorsanız ve bu gelgitler devam ediyorsa (onun ilgisizliğinin suçunu bile kendinizde aradınız günlerce akannehir ) o ilişki "sağlıksızdır" zira adam "dengesizdir". Ortada bir mesele varsa kabahati olan bellidir, en azından "kıvılcımı çakan" bellidir. ınsan ömrü sorun yaşamakla, suçluyu aramakla, halletmeye çalışmakla geçer mi? Hele ki "aşk" ki kişilikken tüm bu aşamaları "tek başına" yaşamak zorunda bırakılıyorsanız... Onu kayıp olarak görmeyin. "Kayıp" lüzumlu, değerli bir varlığın yitirilmesidir, bırakın da karşınızdaki ne kaybettiğini anlasın... buyrunnnnnnnnn

Ben gerçekten yazdıklarınızdan çok etkilendim..

Çok güzel ifade etmişsiniz...

Çok doğru bu olanlar çocukça şeyler..

İnsanın psikoljiis ne kadar bozuluyor ki haklıyken bile bi anda kendini suçlu hissedebiliyo...

Ve evet o benim için bi kayıp olmamalı çünkü onun benim için hiçbir değeri yoktu, olmamalı da...

Şu an ki üzüntüm kayıp meselesi değil zaten..

Gücüme giden şey neden...

Neden ben, neden yine, neden bu kadar hızlı, neden bu kadar karmaşık...

Ve sanırım bunun cevabını da yine siz verdiniz..

Bu onun suçu ve sorumluluğu..

Benim kaderimse onun karşısına çıkmam ve ona yenilmem...

eyvahedigeldismile

Tekrar teşekkür ederim yorumunuz için....

Kaç yaşında bunları yapan kişi merak ettim. Ben şu anki nişanlımla tanıştığımda 20 yaşındaydık ikimizde. Aynı senin yaşadıklarının benzerini yaşadım bende o zamanlar. Daha ilk haftamızı doldurduk, telefonlarıma çıkmamaya başladı bir iki gün. O öyle yaptıkça bende karşılıksız bıraktım. 2 gün sonra geri döndü, hiç bişey olmamış gibi konuşmaya devam etti. Hoşlanıyorum, tripte yapamıyodum o yüzden. Sürekli böyle bir anda ortada hiçbişey yokken ayrılmalar falan yaşadık. En son 2. senemize girmeden artık daha fazla dayanamayacağımı anlayıp ayrıldım, tam 5 ay görüşmedik. Arayıp sordu, geri dönmedim, bitti benim için dedim. Sonra sevgililer gününde mesaj attı bana, barıştık, evlenme teklif etti. Askere gitmesine yakın sözlendik. Şimdi nişanlıyız ve kısmetse eylülde de evlenicez.

O huyunu uzun süre çektim ben, daha sonra yaşı ilerledikçe o da düzene girdi. Ben çocukluğuna verdim, çünkü erkekler daha geç olgunlaşıyorlar. Gerçi seninkinin yaşı kaç bilmiyorum, belki büyüktür. Ama bu tip hareketlerin altında kesinlikle kişisel veya ailevi problemler yatıyor. Ben senin yerinde olsam bu kadar hoşlanıyorsam hala son bir kez arar, yüzyüze görüşmeyi teklif ederdim. Yoksa sürekli kafanda soru işaretleriyle dolaşırsın. Yüzyüze görüşmedikçe hiçbir sorun kolay kolay çözülmez. Hele ki msn gibi sanal bi ortamda karşındaki anlayabilmen çok daha zor. ınşallah bir an önce mutluluğu yakalarsın. opuyorumnanaktan

Canım 28 yaşına gircek 10 gün sonra.. Yaşı küçük değil aslında.. Bir de ikizler burcu. Dengesiz tavırları normal olabilir... Benim de aklıma çok takılıyo aramalımıyım diye... .. Bu hafta 1 ay olacak nerdeyse... Etrafımdaki herkes arama diyo ama ben de bi yandan çok merak ediyorum... Ters tepki almaktan korkuyorum... Belki de sildi beni diyorum.. Az önce kuzeni ile yazıştık, ona kızlarla çok mu ilgilidir dedim. O da ben hiç kızla görmedim ki onu, çok serttir abim dedi... Gerçekten herkes öyle söyledi bana.. Çok sinirli olduğunu söylediler.. Ama benimle hiç öyle değildi. Çok şaşırmıştım.. O da demişti çok sinirliyim diye. Ama karşımdakinin kalbini kırmam ben sinirimi başka şeylerden çıkarırım demişti... Hala siniri geçmediyse filan diye düşünüyorum ama.. 1 gün değil 1 hafta değil. Nerdeyse 1 ay oldu. Arasam mı aramasam mı diye çok git geller yaşıyorum. En azından arayıp da neden böyle yaptın bu kadar büyültecek bişey yoktu filan mı desem ki diye düşünüyorum ama en son mesajı da ben attım ona yüzyüze konuşalım dedim... Bilmiyorum canım ya hiç bilmiyorum.. Kafam çok karışık.. Çok da hoşlanıyorum.. Ve aklım hep onda.. Bitti diyip gidemiyorum bi türlü...

Aklında hep onun olmasındansa, ya da ne oldu diye kafanı soru işaretleriyle doldurmaktansa, "Koskoca insanlarız konuşup anlaşamayacağımız birşey yok, iki olgun insan gibi gel yüzyüze konuşalım. Olmuyorsa olmuyor, tek taraflı ilişki zaten olmaz bunu bende biliyorum. Sadece aklımda kalan soru işaretlerini cevaplamak adına son kez yüzyüze görüşelim" diyebilirsin. Baktın bundan da anlamıyor, o zaman onsuz hayatını çok da güzel yaşayabileceğini ona da göstermelisin. :)

Öylemi dersin... Ya aramızda bi ilişki vardı diyemiyorum tam olarak.. Çünkü başlangıçtaydıkk henüz...Ya bilmiyorum.. Çok istiyorum ama cesaretim yok hiç... 1 ay olması beni istemediği anlamına gelmez mi ki.. Daha çok gururumun kırılmasından korkuyorum red cevabı alarakk.. Kafam allak bullak.. Bir de ilk başlarda olsa böyle gaza gelsem arardım ama aradan nerdeyse 1 ay geçmiş.. Belki de ooooo unutmuştur bile beniii ( Ya arasam mı kii Cesaretimi toplamam lazım ..Bazen diyorum acaba o da benden mi bekliyo ki.. Kırıldı sanırım sonuçta bana.. Offf.. Saopl canım bu arada yorumların için :)) Bu konuya yazan olmasada benim hep aklımda hala

kırıldı da beni aramıyo mu ki diye düşünmene gerek yok, kırılmanın k'sini yaşamamıştır emin ol. unut gitsin yahu!

kırıldı da beni aramıyo mu ki diye düşünmene gerek yok, kırılmanın k'sini yaşamamıştır emin ol. unut gitsin yahu!

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Offf offf..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…