Kim haklı sizce..

Yorgunum demişya bence alınmayın. Alışkanlık yapmaz diye düşünüyorum. Bence böyle bi sebepten ne kendini nede onu üz
Tamamen haksızsın
Lindacim ayıptır sorması 3 yıldır her gece ne konuşmayı bekliyorsun :) önemli olan konusmanin sayısı degil kalitesi. Eminim gün icinde whatsapptan falan birbirinize komiklikler falan yapiosunuzdur zaten.
Sevgilinin sabrına hayran kaldım...
9 saatlik yoldan yanıma geldi herşeyi unutturdu
Sorun halloldu şimdilik çok Mutlu etti beni

Sorun halloldu şimdilik 9 saatlik yoldan yanıma geldi

Ben daha dikkatli olucam bundan sonra çünkü çok uzak yoldan benim için geldi çok Mutlu etti beni

Sorun halloldu şimdilik 11 saatlik yoldan yanıma geldi

karar ver yol kaç saatlik

şaka şaka

önemli olan basit bir hamle ile sorunu çözmek değilki

sorunun temeline inmek

adam fedakarlık yapıp gelmiş ama sen de kendini ona göre dizginlemelisin basit şeyleir trip haline geitrmemelisin

Son düzenleme:
Uzak yoldan benim için geldi şimdilik unuttum beni çok şaşırttı

Klavye hatası
Evet bundan sonra üzerine gitmicem bu konuda sizden de buradaki yorumlardan da ders çıkararak yaklaşıcam inşallah..
Üzüldüğüm gün bana sürpriz yapmış kapının önüne kadar gelmiş haberim yoktu şok oldum
Yalnız ufak birşeye daha takıldım benim bugün doğum günüm dün gece yarısına kadar yanımda olmasına rağmen kutlamadı kendisi hediye evet ama en azından kutlayabilirdi tabi bunu yansıtmıcam ona..

Klasik, ''Erkeğim her işi bıraksın sadece bana odaklansın, çalışırken bile hep arasın mesaj atsın ben ben ben'' Türk kızı tribi. Bu genler bize ne zaman nasıl geçti bilmiyorum ama herkesin kendi hayatı var.

Doğru söylüyorsun
Erkeklere kızıyoruz da biz de az değiliz ne yapsalar yaranamıyorlar valla. Romantik konuşsa bıktırdın deriz, hediye alsa bende bundan var ya da hep bu tarz hediye alıyorsun deriz, kıskansa bir rahat bırak, kıskanmasa sevmiyorsun deriz... Amaaan zor iş valla.

Evet çok haklısınız hep daha fazlasını istiyoruz. Ben üzüldükten sonra 9 saatlik yoldan yanıma geldi.Ve doğum günümdü gideceği gün hediye almadı kutlamadı bile memleketine gittikten sonra kutladı şimdi de bunu düşünüyorum ama ona yansıtmıcam

Bende diyorum neden kulağım çınladı

Belki cebinde fazla parası yoktu?

Bu kadar şekilci olmayın, sevgiyi saygıyı ilgiyi günlük telefon ve mesaj sayısına yahut aldığı hediyelere oranlamayın lütfen. Gerçekten bir süre sonra kaprisli, insanı yoran bir kadına dönüyor ve ilişkiyi yıpratıyorsunuz.

Adam yoğun, konuşacak hali yok, sırf dırdır çekmemek için sizi arayacak. Çünkü aramazsa mazallah kıyameti koparıyorsunuz. Benim sevgilim böyle davransa hep diken üstünde ve huzursuz olurum, herşey görev gibi gelir.

Kişi genel olarak iyiyse, saygılıysa, düşünceli ve ilgiliyse, sizin alanınıza müdahele etmiyorsa, lütfen öpün başınızın üstüne koyun. Maalesef böyle erkeklerin nesli tükeniyor.

Belki cebinde fazla parası yoktu?
Para mı
Maddi durumu çok iyi tanınmış bi aile..
Ve benim yanımda yeğenine hediye aldı ayıcık satan mağazanın önünden geçiyoruz ay dedi bi anda ben de bana alıcak sandım.. Yeğenime hediye alsam burdan dedi şok oldum..

O zaman bilemem ama her davranışını düşüncesizliğe bağlama.

Ben olsam yanıma geldin niye burda kutlaması derdim bazılarına cidden iterek öğretmek gerekiyor ben çok mücadele verdim anne ler gün ve doğum günümü es geçmez ama ne tripler attım geçen sene saatini1 hafta önceden kurmuş hergün hatirlatma var vecokguzel bir süpriz yapmış ama evlilik yıldönümü muz hep bir şekilde sabote olur olsun 2 günü kurtardık o bile iyi .gidince telden kutlamasıni ben başına kalkardim ne yapmam içinde tutacağı na sal gitsin o patlasin

Aramak isteyen insana hiç bir şey bahane olamaz. İsteyen bir şekilde arar... Ama tartışma yaratacak kadar da önemli bir konu değil. Belki de sevgiliniz sizi alıştırmamak için özellikle yapıyordur. Yani belli saatlerde zorunluluk olmasın diye free takılıyodur bu konuda.. Beklenti olmasın diye...

Söyledim doğum günü benim için önemli neden yanındayken kutlamadın dedim bakalım ne dicek zaten özel gün kutlamıyoruz doğum gününü de kutlayalım bi zahmet yanımdayken hiç ses etmedi ve o gün yeğenine hediye aldı benim yanımda bana da alabilirdi ya da bi küçük pastayla kutlayabilirdi. Ayıcık satan bi mağazanın önünden geçiyoruz durdu ay falan dedi bana alıcak sandım Xe alıyımı dedi çok oldum yeğeni için tamam alsın küçük çocuk ama beni de düşünmesini beklerdim yeğeni aklına geliyo..

valla benim sana tüm konularında yazdığım şey hala geçerli siz evlenirseniz bende tekrar nikah tazeleyip balayına çıkacam valla bak.

Yanıma geldi unuttum o konuyu fakat bu defa da yanımdayken doğum günümü kutlamadı bi cafede oturuyorduk istese küçük bi pastayla kutlayabilirdi..
O gün yeğenine hediye aldı benim yanımda beni düşünmedi bile.. Ve bana alıcak sandım heyecanlandım Xe hediye alıyım mı burdan diyince şok oldumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…