- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.331
- 158
Yok canım. Geçmişle yaşamam ben. Hatta bu konuları tekrar ediyor muyum diye örnek vererek anlatıyorum. Ben o ana ve o andaki soruna odağımdır. Konuşup çözmek isterim.Canim sen eşine niye herseyi anlatiyorsun ya eşinde anormallik var bence ruh sagligi bozuk yoksa senin yaptiklarin normal şeyler yani olmasi gerektigi gibi sen peki esinin basina yasadiginiz olaylari kakiyormusun eger basina kakıyorsan oda aynisini sana yapiyordur
Bende oyleyim gecmisimle asla yasamam ama demekki senin eşin takintili yada baska birseylerden stres yapıp mesela is araba kendi ailesi vs.vs. onun sinirini stresini senden cikartiyo olabilir bence esini karsina alip konusmalisin neden boyle yapiyorsun diye sakin sakin sebep nedir sorunun varsa beraber cozelim gibiYok canım. Geçmişle yaşamam ben. Hatta bu konuları tekrar ediyor muyum diye örnek vererek anlatıyorum. Ben o ana ve o andaki soruna odağımdır. Konuşup çözmek isterim.
Maalesef öyle. Tedavi olmasını başlarda çok söylüyordum. Sonra Vazgeçtim. Hatta haklılığımı unuttum. Şimdi kendisi gideceğim diyor. Bende kendi iyiliğin için gitmelisin. İster git ister gitme dedim.Oha 3 sene önceki önemsiz bir konuyu önünüze getirip hakaret mi ediyor?? Eşiniz ciddi şekilde hasta tedavi olmasını filan istediniz mi, insanlara yardımcı olmak yahut çalışma arkadaşının yoğurt yiyip yemediğini bilmek, hasta babasını sormak ne zamandan beri hakaret aşağılanma sebebi oldu ki? Siz uzun zaman bu psikolojik şiddete maruz kaldığınız için artık kendinizi suçlamaya ve eşinizi haklı görmeye başlamışsınız. Eşimin okulda işi erken biterse ders çıkışları bazen erkek meslektaşım evim onun yolu üzerinde olduğu icin beni bırakır, ya da tenefüslerde arkadaşlarım hamile olduğum için halimi hatırımı sorarlar kimisi canım çeker diye elindeki yiyeceği kendinden önce bana verir, ya da o gün şık olmuşsam çok güzel olmuşsunuz derler, ben de aynı şekilde karşılık veririm filan şimdi sizin konuyu görünce o zaman eşinize göre bunlar da tam katil olmalik sebep yani, biz buna nezaket incelik diyoruz. Aşağılık kompleksi filan mı var acaba eşinizde şimdi o geldi aklıma, uç noktada yaşadığı bir kıskançlık sorunu da olabilir davranışlarının sebebi.
Aile iş vs stresi çok büyük. Ben artık çok mutsuz ve yorgunum. Ne yapacaksa kendi yapacak. Boşanma süreci veya herhangi bir noktada küfür aşağılama istemiyorum diye çok net konuştum.Bende oyleyim gecmisimle asla yasamam ama demekki senin eşin takintili yada baska birseylerden stres yapıp mesela is araba kendi ailesi vs.vs. onun sinirini stresini senden cikartiyo olabilir bence esini karsina alip konusmalisin neden boyle yapiyorsun diye sakin sakin sebep nedir sorunun varsa beraber cozelim gibi
Hakaret etmesi çok kötü. Belli ki sizi deli gibi kıskanıyor. Bir aile terapistine veya eşiniz psikolağa giderse düzelebilir diye düşünüyorum. Evide terkettiniz burnu iyice sürtecektir. Belki aklı başına gelir bir şans daha vermenizden yanayımEvi terkettim. Birkaç gün önce. Aradı kafanı topla evine dön dedi. Kararım kesin dedim. Son durum bu.
Lutfen kendinizi gucsuz hissetmeyin isiniz gucunuz var hem.niye donuyorsunuz ki eveTekrar merhaba. Eşimden ayrıldım iki haftadır ayrıyız. Kendisinin cebinde beni ara lütfen yaşanmışlıklara saygın varsa yazan not bulmuştum. Neyse arayıp her konuda beni suçluyor. Notla ilgisi yokmuş. Evine dön falan. Kızlar dönmek istemiyorum. Bir sürü aksilik yaşıyorum. Çok kötü ruh halindeyim. Destek olun güçlü olmam dönmemem için.
Kaza yaptım. Şuan kaldığım evi su bastı. Ruhum daralıyor. Mutsuzluk ta tavan yaptım. Sanki dahada kötü olacak. Evime dönmeyi düşünmüyorum ama çok mutsuzum şuan.Lutfen kendinizi gucsuz hissetmeyin isiniz gucunuz var hem.niye donuyorsunuz ki eve
Kıyamam size ya nelerden hakaret yemişsiniz.. bu not olayı nedir eşinizin cebine başkası mı atmış?Tekrar merhaba. Eşimden ayrıldım iki haftadır ayrıyız. Kendisinin cebinde beni ara lütfen yaşanmışlıklara saygın varsa yazan not bulmuştum. Neyse arayıp her konuda beni suçluyor. Notla ilgisi yokmuş. Evine dön falan. Kızlar dönmek istemiyorum. Bir sürü aksilik yaşıyorum. Çok kötü ruh halindeyim. Destek olun güçlü olmam dönmemem için.
hersey daha iyi olacak caninizi sikmayin kaza olayi zaten bunlardan bagimsiz suan kaldığıniz ev neresi yeni bir ev mi tuttunuz bir arkadasiniz akrabaniz falan varsa onda kalinKaza yaptım. Şuan kaldığım evi su bastı. Ruhum daralıyor. Mutsuzluk ta tavan yaptım. Sanki dahada kötü olacak. Evime dönmeyi düşünmüyorum ama çok mutsuzum şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?