Kim hakli ?

Yok gelemez yani gelir ama uçakta şekeri düşerse diye korkarım ben Aklım kalır
Uçağa binmeden önce durumunu bildirirse ilgileniyorlar korkmayın. Kardeşimin tansiyonu düştü hostesler dört döndü etrafında sürekli ilgilendiler.

Nasıl yumusaticam bilmiyorum ki. Kendisini yatak odasına kilitledi sonra da neden gelmedin diye söylenip tekrar kilitledi. Konuşmama izin vermiyor kendisiyle ufacık konu nerelere geldi tadım tuzum kaçtı
Şuan eşine çok gıcık oldum senden özür diliyorum. Ama konu uzamasin evliliğinizin tadı tuzu kaçmasın bir mesaj yaz "hayatım böyle olmaz sorunlarımızı kaçarak halledemeyiz hadi aç kapıyı yanıma gel küs uyumayalim halledelim" de sonra da durumu izah et çözüm yolunu sun.

Bence de öyle ama esimde hep bir babamın bizi yönlendirdiği ve emir verdiği izlenimi var. Gerçekten çok zorlanıyorum babamla arasını bulmakta. Babam birkaç kez tartismamizi duymuş ve eşime kızmış ve bagirmistı. Kızımı alıp götürürüm gibi şeyler söylemişti eşim hâlâ buna mı bilendi acaba geçmedi mi diye düşünüyorum.
Bence aralarını yapmaya çalışırsanız siz arada kalırsınız ve yipranirsiniz.
Bence annenin babanın kız çocuğu evlendiğinde arkasında durduğunu göstermesi gerekiyor.
Eşiniz hatalı bana göre
Aynısı onun annesinin başına gelse oraya da giderdiniz.o zaman eşiniz de babanızdan mi izin alacak.
Kadinlar kendi başına karar veremiyor mu?
Kizkiza tatile gidiliyor sanki.

Ay bu mesajı okuduktan sonra fikrim değişti. Al çantanı git çocukla mi evlendin kapı kilitlemek falan. Ne saçma gereksiz hareketler ya en sevmediğim huy derdin neyse konuş ya çocuk gibi küsmek ne ?
Ben de hiç hoşlanmam daha önce hiç böyle yapmadi. Çok gereksiz ve beklemediğim tepkiler veriyor şuanda çok şaşkınım

Şuan eşine çok gıcık oldum senden özür diliyorum. Ama konu uzamasin evliliğinizin tadı tuzu kaçmasın bir mesaj yaz "hayatım böyle olmaz sorunlarımızı kaçarak halledemeyiz hadi aç kapıyı yanıma gel küs uyumayalim halledelim" de sonra da durumu izah et çözüm yolunu sun.
İçimden zerre gelmiyor gerçekten çok alındım bana sanki anne babamın ihtiyacı olduğunda sorun yapacak gibi hissettirdi. Ki benim onlara düşkünlüğümu bilir. İnadına gidince annemi de alıp ufak bir tatile çıkacağım o kadar öfkeliyim şuanda

Bence aralarını yapmaya çalışırsanız siz arada kalırsınız ve yipranirsiniz.
Bence annenin babanın kız çocuğu evlendiğinde arkasında durduğunu göstermesi gerekiyor.
Eşiniz hatalı bana göre
Aynısı onun annesinin başına gelse oraya da giderdiniz.o zaman eşiniz de babanızdan mi izin alacak.
Kadinlar kendi başına karar veremiyor mu?
Kizkiza tatile gidiliyor sanki.
Çok öfkeli ve kırgınım. Pazartesi gidecektim ama yarın sabah gideceğim annemi de alıp tatile çıkacağım. Aşırı uyuz oldum haklı mı acaba diye konu açtım ama kendisini odaya kilitlemesi bana örtü getirip oturma odasında uyu falan demesi çok sinir etti beni. O yokken kendi anne babam vardı ve ona da çok iyilikleri dokundu. Hakkında şuan nankör diye düşünüyorum ve acayip geriliyorum

Gideceğim zaten gitme dese de giderim. Eşim ona sorulmamasini dert ediyor ama babam eşimden izin mi alacak Yani benden bir şey isterken. Gerçekten anlayamıyorum neye triplendigini
Senin bu tavrına sinir olmuştur, yoksa konuda bir şey yok.
Baban eşini hiç saymadan sana emrivaki 'gel' demiş.
Ne münasebet.
Kaynanan seni aramadan eşini arayıp yatıya gelse bir ton surat yaparsın,şu olayda adamın neye sinir olduğunu anlamamışsın bile.
Esin her sene babanın gittiğini biliyordur elbet. Onunla sohbet ederken babanla konuştuğunu, şu tarihlerde gideceğini, anneni yalnız bıraktığı için kizdigini, senin de onu yalnız bırakmak istemediğini söylesen eminim eşin ya git derdi,ya bize gelsin derdi.
Ama senin tavrın su;
Ne münasebet Yaaaa
Koskoca babam ona mı soracak, ondan izin mi alacak (alt metni; o kim ki?)
Gitme dese de giderim
Şu tavra herkes sinir olur .
Haksizsiniz.
Eşiniz de uzatmakta, ergen gibi kendini kitlemekte haksiz

Çok öfkeli ve kırgınım. Pazartesi gidecektim ama yarın sabah gideceğim annemi de alıp tatile çıkacağım. Aşırı uyuz oldum haklı mı acaba diye konu açtım ama kendisini odaya kilitlemesi bana örtü getirip oturma odasında uyu falan demesi çok sinir etti beni. O yokken kendi anne babam vardı ve ona da çok iyilikleri dokundu. Hakkında şuan nankör diye düşünüyorum ve acayip geriliyorum
Kaç yıllık evlisiniz?

Sizi bu yasa getiren kadına gideceksiniz die kendini odaya kilitliyorsa sizde kapının arkasından bi kilit daha atın bu ne böyle 15 yaşında falan mı.
Babanız eşinizden izin almak zorunda da değil anneniz sonuçta böyle bi triplenmesi ayrı bi gariplik. Şimdi gitseniz dünyayı size dar eder bu habire hergun trip mesajları atar arar laf sokar gibime geliyor.

Kızlar selam. Eşimle bir anlaşmazlık yaşıyoruz. Sizlerden bir yorum rica ediyorum.
Biz ailelerimizden uzak bir şehirde yaşıyoruz. Benim bu üç hafta boşluğum var. Babam bu haftasonu yurtdisina gidecek bir proje ile. Tek çocuğum ve annem diyabet hastası. Yani babam gittiğinde annem evde tek kalacak. Şekeri oynak biraz bir düşüyor bir yükseliyor. Babam annemin yanında kalmamı rica etti bir hafta kadar. Eşim bu duruma bozuldu, babamın emrivaki yaptığını düşünüyor. Babamla konuşmuyor, babamın kendisini dikkate almadığını düşünüyor. Şeker hastası eşini bırakıp gitmesine ben de kızıyorum. Bu arada babam her yıl yurtdisina çıkan biri. Bu durumlarda genelde ben annemle kalırdım. Ama eskiden bekardım tabi karışan olmazdı. Şimdi esim var. Doğrusu ben eşimin abarrtigini düşünüyorum. Ciddi şekilde tripli ve tartışma çıktı evde. Sinirim çok bozuk. Ne yani ben anne babamın ihtiyacı olduğunda yanında olmayacak miyim? Sakinligimi korumaya çalışıyorum sizce kim haklı? Ve eşimle nasıl bir konuşma yapmam gerekiyor şuan mutfakta bir şeyleri çarpa çarpa bulaşık yerleştiriyor asabım bozuldu
Bence siz haklısınız annenizin yanında kalmanız gerekir, eşiniz çocuk gibi şımarıklık ediyor

Kızlar selam. Eşimle bir anlaşmazlık yaşıyoruz. Sizlerden bir yorum rica ediyorum.
Biz ailelerimizden uzak bir şehirde yaşıyoruz. Benim bu üç hafta boşluğum var. Babam bu haftasonu yurtdisina gidecek bir proje ile. Tek çocuğum ve annem diyabet hastası. Yani babam gittiğinde annem evde tek kalacak. Şekeri oynak biraz bir düşüyor bir yükseliyor. Babam annemin yanında kalmamı rica etti bir hafta kadar. Eşim bu duruma bozuldu, babamın emrivaki yaptığını düşünüyor. Babamla konuşmuyor, babamın kendisini dikkate almadığını düşünüyor. Şeker hastası eşini bırakıp gitmesine ben de kızıyorum. Bu arada babam her yıl yurtdisina çıkan biri. Bu durumlarda genelde ben annemle kalırdım. Ama eskiden bekardım tabi karışan olmazdı. Şimdi esim var. Doğrusu ben eşimin abarrtigini düşünüyorum. Ciddi şekilde tripli ve tartışma çıktı evde. Sinirim çok bozuk. Ne yani ben anne babamın ihtiyacı olduğunda yanında olmayacak miyim? Sakinligimi korumaya çalışıyorum sizce kim haklı? Ve eşimle nasıl bir konuşma yapmam gerekiyor şuan mutfakta bir şeyleri çarpa çarpa bulaşık yerleştiriyor asabım bozuldu
Evlendiniz birinin eşi oldunuz diye artik anne babanizin evladi degil misiniz yani?
Pardon da eşiniz neyin tribini yapıyormuş?
Annemin babamin bana ihtiyaci varken şımarık bir kocanın kaprisini bir an bile olsun ciddiye almam.
Cok sinir bozucu esinizin yaptiklari. Ne demek babanizla konusmamak. Babaniz esinizden izin mi alacaktı bir yere giderken. Evlat yetistirmisler. 1 hafta annesine refakat edemeyecek mi evlatlar.
Sınırlarınızı cizin. Esiniz de olsa duracagi yeri bilsin. Bilmiyorsa ayni uslupla ogretin bence

Başta ben eşime hak vermek gibi bir hata yaptım. Babam aynı yıl içerisinde birkaç kez çıkıyor bazen yurtdisina. Geçtiğimiz aylarda da çıktı ama o zaman süre kısaydı ve gitmedim annemin yanına. Babamın annemi bırakıp gitmesine ben de kızıyorum ama imkanım olsa proje ile ben de giderim doğrusu. Her şeyi proje karşılıyor sonuçta. Eşim, baban anneni nasıl tek bırakıyor ya dediğinde haklısın dedim. Bundan mı yüz buldu bilmem şimdi ben neyim bana neden sorulmuyor falan diyor yani çok garip. Odaya gidip kapıyı falan kitliyor gerçekten regl oldu galiba yani gülüyorum artık
Ayy o ne ya oyle cocuk gibi kapi kilitlemeler falan.
Aman sakin yüz vermeyin sonra önünü alamazsiniz belli ki.

Abartmıyor musunuz?

Eşinizin önce oturup neye alındığını konuşmanız gerekir. Belki yok sayıldığı için bu şekilde tepki vermiştir. Eşiniz hayat arkadaşınız sonuçta. Sizin yeni bir aileniz var evlenerek yeni bir aileye sahip olur insanlar öncelikleri değişir. Orta yol bulabilirsiniz. Anneniz siz de gelip kalabilir. Madem tatile gidecek paranız da var. Annenizin yanına uçakla gidin, kendi evinize getirin, uçakta da yalnız kalmamış olur.

İçimden zerre gelmiyor gerçekten çok alındım bana sanki anne babamın ihtiyacı olduğunda sorun yapacak gibi hissettirdi. Ki benim onlara düşkünlüğümu bilir. İnadına gidince annemi de alıp ufak bir tatile çıkacağım o kadar öfkeliyim şuanda
O kadar haklısın ki ve o kadar yapmalısın ki. Ama işte evlilik olunca söz konusu bir şey diyemiyorum.

Nasıl yumusaticam bilmiyorum ki. Kendisini yatak odasına kilitledi sonra da neden gelmedin diye söylenip tekrar kilitledi. Konuşmama izin vermiyor kendisiyle ufacık konu nerelere geldi tadım tuzum kaçtı
Ayy cocuk gibi.
Madem o cocuk gibi davraniyor siz de kapris yapan cocugu gormezden gelin ki aliskanlik haline getirmesin.

Back
X