Kim haklı ?

Kiyamam ya buna var bunun bir derdi, iki kelime yazmak hele değer verdiğin birine yazmak zor değildir. Cidden değişik bir kafa yapısı.

Ya manyak, ya bi moklar yiyor. Baska bir açıklaması olamaz.

birçok erkek tanığımı düşünüyordum bu kişi aldatacak kandıracak birine benzemiyordu ama gerçekten benim de güvenim sarsıldı.
Aklıma eski nişanlım geldi bak; tipine baksan nasıl mülayim, kendi halinde...yurtdışında çalışmaya başladı, ofistekileri falan devamlı anlatıyor yani sanki hepsi benimde arkadaşım o derece biliyorum. Ama bak birini anlatmamisti, sonunda onunla evlendi

kesinlikle öyle. madem sevgilimsin veya öyle olacaksın neden merak ettiğim bir şeyi sormayayım ki ?

Hiç yüz yüze görüşmediğiniz adamı, sevgiliniz olarak isimlendirmiyorsunuzdur umarım.

1 aydır yüz yüze görüşmeme nedeniniz, farklı şehirlerde yaşamanız mı ?

Hiç yüz yüze görüşmediğiniz adamı, sevgiliniz olarak isimlendirmiyorsunuzdur umarım.

1 aydır yüz yüze görüşmeme nedeniniz, farklı şehirlerde yaşamanız mı ?

misal olarak söyledim, yoksa sevgilim değil ama olma planım da vardı. karşılıklı hoşlantı olduğunu düşünüyordum. evet ayrı şehirlerdeyiz

ama gerçekten benim dışında uygulamaya girdiğini pek görmedim, ilk defa görüp sorunca de saçmasapan bir tepki verdi anlamlandıramadım..

Doğru söylüyor,biri yazmıştır bakıp çıkmıştır çıkınca da bir süre çevrimiçi görünüyoruz sonuçta,acil bir durum da olabilir her girdiğinde size döneceğim işim var da yazmak zorunda değil,sizden başka hayatı da var,watzapı senin için kullanıyorum demek sadece sana yazarım kimseye yazmama gelen mesaja da bakmam demek değil ki,

ama gerçekten benim dışında uygulamaya girdiğini pek görmedim, ilk defa görüp sorunca de saçmasapan bir tepki verdi anlamlandıramadım..
Yahu niye girmesin.sürekli bakıyor musunuz çevrimiçi mi değil mi diye,bakmıyorsanız da 1 ayda be çabuk tanıdınız pek uygulamaya girmez diyecek kadar

Bence bunu sormaniz ve bunu normal bulmaniz cok cocukca gurmis cikmistir illa kuzen bilmemne ile konusacak degil ya belki baska birine yazdi bir kere olan biseyi soran kisiye bende supeyle yaklasirim

whatsapa girip mesajıma cevap vermezse ben de nedenini sorarım. Sizin yaptığınızda bir şey yok. Ayrıca sadece sizinle konuşuyor kısmı da hiç inandırıcı değil.

Bence bunu sormaniz ve bunu normal bulmaniz cok cocukca gurmis cikmistir illa kuzen bilmemne ile konusacak degil ya belki baska birine yazdi bir kere olan biseyi soran kisiye bende supeyle yaklasirim

bana basit bir şekilde şuna girdim dese zaten tamam deyip konuyu kapatacaktım zira yanlışlıkla girmişimdir dediğinde de doğrudur dedim ve konuyu kapattım. sonradan bu konuyu takıntı haline getirmesine gerek var mıydı?

girip çıkmasında sorun yok ki. mesele bunu bu kadar abartması. ilk defa benim mesajımı okumadan girip çıktığını gördüm ve sormak istedim hani aklımda kalacak bir durum bile değildi. öylesine sordum ve cevabına da ha öyle mi tamam deyip geçtim. saatler sonra arayıp baskı altındayım, kendimi korumam gerekiyor gibi hissediyorum demesi ne derece normal ?

instagram girip çıkmam da mı yasak falan demeye getirdi konuyu bu arada instagramda sık sık aktif görürüm ve merak edip sormam bile ne yaptığını. instagram ne alaka mesela değil mi?

Baskı yaptığın felan yok bu güvensizliğe girmez Akışına bırakıp izleyin.

whatsapa girip mesajıma cevap vermezse ben de nedenini sorarım. Sizin yaptığınızda bir şey yok. Ayrıca sadece sizinle konuşuyor kısmı da hiç inandırıcı değil.

ben de kendimi suçlu görmüyorum açıkçası konuyu uzatmadım, inanmamazlık etmedim. yanlışlıkla girdim dedi tamam deyip geçtim. saatler sonra arayıp baskı altında hissettim demesi neyin nesi yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…