- Konu Sahibi gweny chopstick
-
Evli olmasında. Çok güvenmeyinailesiyle yaşıyor o yüzden her aradığımda açamıyor müsait olamıyor. onun dışında hemen bakıyor mesajlarıma vs
Bilmiyorum, darlamayın hiçbir şey yapmayın sormayın diye şimdiden yolunu yapıyor gibi geldi banaailesiyle yaşıyor o yüzden her aradığımda açamıyor müsait olamıyor. onun dışında hemen bakıyor mesajlarıma vs
Bu kadarcık şeyden baskı altında hissederse ilişki nasıl yaşayacaksınız? Sonuçta her iki taraf da sorumluluk sahibi olacak. Bu insan hiç sıkıntıya gelemez. Yarın öbür gün Nerdesin deseniz bana güvenmiyor musun hesap mı soruyorsun der.ben de kendimi suçlu görmüyorum açıkçası konuyu uzatmadım, inanmamazlık etmedim. yanlışlıkla girdim dedi tamam deyip geçtim. saatler sonra arayıp baskı altında hissettim demesi neyin nesi yani..
Bu kadarcık şeyden baskı altında hissederse ilişki nasıl yaşayacaksınız? Sonuçta her iki taraf da sorumluluk sahibi olacak. Bu insan hiç sıkıntıya gelemez. Yarın öbür gün Nerdesin deseniz bana güvenmiyor musun hesap mı soruyorsun der.
Bilmiyorum, darlamayın hiçbir şey yapmayın sormayın diye şimdiden yolunu yapıyor gibi geldi bana
32 yaşında yazılım mühendisi birisi hala ailesi ile yaşıyorsa baştan ele bunu sen. Cidden söylüyorum ya bişeyler saklıyor ya da aşırı demode, uyuşamazsinailesiyle yaşıyor o yüzden her aradığımda açamıyor müsait olamıyor. onun dışında hemen bakıyor mesajlarıma vs
Dış gözden bakın, normal mi adamın bu kadar tepkisi? Hem de ilk soruşunuzda. Bir söz var ya, evden çıkmadan evin havasız kaldığını anlamazsın diye. Aynen öyle sizin durum.gerçekten kendimden şüphe ettim acaba saçma bir soru muydu, sormamam mı gerekiyordu diye.
Aşırı özgür ruhlu geldi banaben sana hiçbir şey soramayacak mıyım diyorum soru var soru var diyor. sanki çok garip bir şey sormuşum gibi
Dış gözden bakın, normal mi adamın bu kadar tepkisi? Hem de ilk soruşunuzda. Bir söz var ya, evden çıkmadan evin havasız kaldığını anlamazsın diye. Aynen öyle sizin durum.
Biraz daha tanıyın ama asla güvenmeyin. Bu şekilde yine bazı cümlelelerinizle adamın tepkilerini ölçmeye çalışın, instagramda mesela bu kim benim de önerime çıktı vs diyerek. Yine mi aynı tepkiler olacakpeki sizce bu iletişimi kesmek için yeterli bir sebep mi ? gerçekten kafam karıştı
ailesiyle yaşıyor o yüzden her aradığımda açamıyor müsait olamıyor. onun dışında hemen bakıyor mesajlarıma vs
32 yaşındaki insan ailesiyle yaşadığı için niye müsait olamıyor teli açmıyor?
ben mesela bulaşık yıkıyor bile olsam tel çalınca elimi kurulayıp açıyorum.
sizde ailenizle mi yaşıyorsunuz?
biri aradığında açmıyor musunuz?
hayır yani benim 16 yaşındaki oğlum bile her tel çaldığında açıyor müsait oluyor aile içinde birlikte film saati kitap okuma saati bilmem ne mi yapıyorlarda müsait olamıyor.
yoksa çamaşırı elinde yıkarken elimde deterjanlı müsait değilim açnayayayım mı diyor.
çok saçma bir argüman sunduğu.
müsait olamaması benim için sadece karısı yanındayken açamıyorsa mantıklı geldi kusura bakmayın.
whatsapa gelince adam zaten yazılım mühendisiymiş vardır bir numarası diye düşünüyorum. söylediği gibi hiç arkadaşı eşi dostu yoksa o da başka türlü bir problem.
size verdiği tepkiyide garip buldum önden önünüzü kesmiş bu hep böyle mi olacak diye. bana söylense ilk anda tepki verirdim düşünüp taşınıp bu konuda bir daha nasıl sorgulanmam diye yapılmış bir konuşma gibi olmuş.
velhasılı bence adam evli.
Görüşmek istemiyor,bu da bahanesi olmuş.
Ama öyle olsa,o kadar arzu,etse bu firsati kullanıp sizi görmekten ziyade basit bir wp sorgusuna neden 9,10 yıllık evliymissiniz gibi cevap versin.aslında her fırsatta buluşmak istiyor benim çok yoğun işlerim o yüzden buluşamıyoruz bir türlü. bugün gel desem gelecek. daha çok beni hizaya getirmeye çalışıyor gibi geldi açıkçası
ne yaptığımı sorman hoşuma gidiyor, iş stresinden başkasıyla konuştuğumu ima ettin sandım vs dedi sonradan ama ben kıvırdığını düşünüyorum hoşuna giden insan dediğiniz gibi bu triplere girmezdi sankiAma öyle olsa,o kadar arzu,etse bu firsati kullanıp sizi görmekten ziyade basit bir wp sorgusuna neden 9,10 yıllık evliymissiniz gibi cevap versin.
Bunaldım,boğuluyorum demek biraz fazla sanki.
Adam whatsappı daha çok sizin için kullandığını söyleyerek en büyük yalanı atmış zaten. Ağaç kavuğundan mı çıktı bu adam da kimsesi olmayacak yaa saçmalık. O kadar asosyalse internetten biriyle tanışıp flörtleşemezdi
Siz bence çok fazla didiklemeden kaçın. Dertsiz başınıza dert arıyorsanız bişey diyemem tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?