Kim haklı ?

ben de kendimi suçlu görmüyorum açıkçası konuyu uzatmadım, inanmamazlık etmedim. yanlışlıkla girdim dedi tamam deyip geçtim. saatler sonra arayıp baskı altında hissettim demesi neyin nesi yani..
Bu kadarcık şeyden baskı altında hissederse ilişki nasıl yaşayacaksınız? Sonuçta her iki taraf da sorumluluk sahibi olacak. Bu insan hiç sıkıntıya gelemez. Yarın öbür gün Nerdesin deseniz bana güvenmiyor musun hesap mı soruyorsun der.

ben sana hiçbir şey soramayacak mıyım diyorum soru var soru var diyor. sanki çok garip bir şey sormuşum gibi

ailesiyle yaşıyor o yüzden her aradığımda açamıyor müsait olamıyor. onun dışında hemen bakıyor mesajlarıma vs
32 yaşında yazılım mühendisi birisi hala ailesi ile yaşıyorsa baştan ele bunu sen. Cidden söylüyorum ya bişeyler saklıyor ya da aşırı demode, uyuşamazsin

İletişimi kesmeseniz de çok bağlanmayın ve büyük anlamlar yüklemeyin. Yüz yüze görüşüp tanımadan ilişki olmaz. 1 ayda uzaktan onu ne kadar tanıyabilirsiniz ki? Söyledikleri ne kadar doğru acaba?
Ben temkinli olun diyorum. Evli olabilir. Zırt pırt aramayın diye, teli açamadığında ya da mesaj atamadığında arayıp hesap sormayın onu da ailesinin yanında zor duruma düşüremeyin diye önlem almak için aşırı tepki veriyor olabilir.

peki sizce bu iletişimi kesmek için yeterli bir sebep mi ? gerçekten kafam karıştı
Biraz daha tanıyın ama asla güvenmeyin. Bu şekilde yine bazı cümlelelerinizle adamın tepkilerini ölçmeye çalışın, instagramda mesela bu kim benim de önerime çıktı vs diyerek. Yine mi aynı tepkiler olacak

ailesiyle yaşıyor o yüzden her aradığımda açamıyor müsait olamıyor. onun dışında hemen bakıyor mesajlarıma vs

32 yaşındaki insan ailesiyle yaşadığı için niye müsait olamıyor teli açmıyor?
ben mesela bulaşık yıkıyor bile olsam tel çalınca elimi kurulayıp açıyorum.
sizde ailenizle mi yaşıyorsunuz?
biri aradığında açmıyor musunuz?
hayır yani benim 16 yaşındaki oğlum bile her tel çaldığında açıyor müsait oluyor aile içinde birlikte film saati kitap okuma saati bilmem ne mi yapıyorlarda müsait olamıyor.
yoksa çamaşırı elinde yıkarken elimde deterjanlı müsait değilim açnayayayım mı diyor.
çok saçma bir argüman sunduğu.
müsait olamaması benim için sadece karısı yanındayken açamıyorsa mantıklı geldi kusura bakmayın.
whatsapa gelince adam zaten yazılım mühendisiymiş vardır bir numarası diye düşünüyorum. söylediği gibi hiç arkadaşı eşi dostu yoksa o da başka türlü bir problem.
size verdiği tepkiyide garip buldum önden önünüzü kesmiş bu hep böyle mi olacak diye. bana söylense ilk anda tepki verirdim düşünüp taşınıp bu konuda bir daha nasıl sorgulanmam diye yapılmış bir konuşma gibi olmuş.
velhasılı bence adam evli.

ailesi baskıcı ve yobaz tipler anlattığı kadarıyla, kendisi de bizzat ne kadar baskıcı olduklarından o yüzden rahatça bir kızla telefonla konuşamayacağından bahsediyor. evli olsa instagramda en ufak bir emare de olsa göstermez miydi? ya da tüm yazdıklarıma anında cevap nasıl verebilirdi, haftasonları nerdeyse sabaha kadar mesajlaşabiliyoruz bunu nasıl yapacaktı ki?

çalıştığı kuruma birime kadar tüm bilgilerini verdi evli olsa sizce çekinmez miydi.. gerçekten kendisi hakkında kafam çok karıştı. evli olmasa bile benim en ufak bir sorumla önümü kesmesi bu kadar abartması bana garip geldi.

aslında her fırsatta buluşmak istiyor benim çok yoğun işlerim o yüzden buluşamıyoruz bir türlü. bugün gel desem gelecek. daha çok beni hizaya getirmeye çalışıyor gibi geldi açıkçası
Ama öyle olsa,o kadar arzu,etse bu firsati kullanıp sizi görmekten ziyade basit bir wp sorgusuna neden 9,10 yıllık evliymissiniz gibi cevap versin.
Bunaldım,boğuluyorum demek biraz fazla sanki.

Adam whatsappı daha çok sizin için kullandığını söyleyerek en büyük yalanı atmış zaten. Ağaç kavuğundan mı çıktı bu adam da kimsesi olmayacak yaa saçmalık. O kadar asosyalse internetten biriyle tanışıp flörtleşemezdi
Siz bence çok fazla didiklemeden kaçın. Dertsiz başınıza dert arıyorsanız bişey diyemem tabii

Ama öyle olsa,o kadar arzu,etse bu firsati kullanıp sizi görmekten ziyade basit bir wp sorgusuna neden 9,10 yıllık evliymissiniz gibi cevap versin.
Bunaldım,boğuluyorum demek biraz fazla sanki.
ne yaptığımı sorman hoşuma gidiyor, iş stresinden başkasıyla konuştuğumu ima ettin sandım vs dedi sonradan ama ben kıvırdığını düşünüyorum hoşuna giden insan dediğiniz gibi bu triplere girmezdi sanki

soğudum zaten, bir soruma bu tepkiyi veren insanla devam etsem de bir yerde patlak vereceği belli maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…