Kim haklı ?

Kesinlikle eziklikten degil yemedigi halt yok bence ya hani benim o taraklarda bezim yoktur diyerek kizin rahat uyumasini saglamis o kadar, yersen

ilk defa mesajımı okumayıp çıktığını görünce sorup geçmek istedim, bu soru ona saçma geldiyse bile konu kapandıktan saatler sonra hatırlatması sizce normal mi ? bu olay birkaç kez tekrarlansa rahatsız oldu diyebiliriz ama ilk defa sorduğumda neden baskı altında hissedip korumaya ihtiyaç duyuyorum der ki bir insan. üstelik ilk konuşulduğunda tepki vermeyip sonradan tepki vermesi.. bilemiyorum.

Whatsapp kullanmaması imkansız bence.
Artık okul,iş aklınıza gelebilecek her alanda Whatsapp uygulaması kullanılıyorken,genç bir yazılım mühendisi Whatsapp kullanmıyor olamaz diye düşünüyorum

kastettiğim, benim gibi biriyle düzenli olarak konuşma yapmaması. arkadaşı kuzeni pek yok. iş arkadaşlarıyla da başka gibi uygulamalar üzerinden iletişim kuruyor

Sevgili chopstick canimi sushi cektirdin
Cok tuhaf bi tip bu asosyal olduguna kesinlikle inanmazdim ben olsam. Hangi applermis o isten arkadaslariyla gorustugu? Ve neden instada cok aktif? Hic mi suphe duymuyosun cidden bak ben dis gozum ve su an hicbi sey gormeden iskilleniyorum

bence burada asıl konu, güven! wp detay. siz onun söylediklerine inanıyor musunuz? güveniyor musunuz? bazen ben de anlık girerim yazamam, yazılanları o an okuyamam çünkü bir belge göndermişimdir acil onla ilgili geri bildirim bekliyorumdur, sevgilime arkadaşıma kalp çiçek atamayabilirim. hepimiz yaşıyoruzdur bu tarz şeyler. ama asıl konu samimiyet, o ne durumda?

Adam güvenilir veya değil o kısma yorum yapamam belki diğer üyelerin dediği gibidir ama ben de bu sorudan çok rahatsız olurdum. Açıkçası bu tarz baskı vs konusunda fazla hassas olduğum için sonradan da konuyu açıp bunun beni rahatsız ettiğini vs yine dile getirebilirdim.

Evet bu konuda adam hakli zaten, sadece verdigi tepki daha ilk soru oldugu icin cok fazla sanirim konu sahibi de bunu tuhaf bulmus. Yani bi yandan wp senin icin kullaniyorum baska kimse yok diyen birisi ilk soru karsisinda noluyoruz'a getirmemeliydi. Garip davranislar. Yoksa hakli yani ben bazen bi bakiyorum gormusum 1 saat susmusum yogunluktan

yazılımcı ve whatsapp pek kullanmıyor demek:))))))))))))))))))) diyeceklerim bu kadar...
Kardeşlerimden biri yazılımcı ve hayatı whatsappta geçiyor.

Ben olsam ben de tepki verirdim açıkçası bu kadar büyütmesem de.Yeni tanıştığım birinin böyle soru sorması bana tuhaf gelirdi.Mesela ben de bazen mesajları görüyorum ama başka bir işle meşgul olmam gerekiyor daha sonra cevap veriyorum bazen saatler sonra hem de.

Çalışıyor mu peki,çalışıyorsa normal çünkü böyle şeyler

Daha dün 1 bugün 2, neden güveneceksin ki? Varsa babanızın oğluna bile yeri gelir güvenemezsin sonuçta. Sadece kılıfı aramadan bulmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…