Kim haklı

Aman boşverin artık siz vicdanen rahatsanız önemli değil ne demiş ne yapmış. Kendi hayatınıza bakın, kimse kimseyi sürekli teskin etmek zorunda değil.

Sana ne abin le onun sorunu. Bir kere aradın almadım tavır yaptı uzak dur .ıyı olsalar kimse senin adını geçirmez kötü olsalar yeri gelir sebebi sen olursun .uzak dur ya bosver 2 yetişkin insan yaptıkları hataların cezasını da onlar ceksin onların hayatı seni ilgilendirmez karışmıyorum aranızda halledin de cık

Nie bu kadar evliliğin içine girdiniz, her kavga da neden size geldi evinde otursun kendi aralarında halletsinler gerekirse siz giderdiniz, her kavganın içinde olursanız herşeyden de sizi suçlar işte böyle, kocasıyla olan sorunlarını onunla halletmeliydi bu kadar ortalığa dökülmüş bir evlilik dağılmaya mahkum ne yazık ki

Ya bırakın ne hali varsa görsün. Bakmayın gönderilerine. Evlenmeyi bilen iki koca insan sorun çözmeyi bilsin. Çok şımartmışsınız.

Asla memnun edemiyoruz asla. Elimizde son kalan altınları bozuk kolye,yüzük aldık ben ona kredi kartımı vermiştim abim vermiyor diye yine de işin sonunda aramıyora çıktı ismimiz
Sen niye bu kadar her şeyin içindesin? Arama tabii ki

Biz artık karismiyoruz sonra kötü oluyoruz bana bir şey anlatma abimle senin aranda de geç. Abin de evlenilecek adam değilmiş zaten çocuk olmadan bitiyorsa bitsin

Ne münasebet aramayacaksınızız tabi ki..

Siz erkek ailesi olduğunuz için kocası ne yaparsa yapsın suçlusu sizsiniz. Ağzınızlla kuş tutsanız yaranamayacaksınız.

Abinizin evlenmemesi gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…