kim haklı?

minnie

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.593
10.168
773
Ankara
eşimin bütün ailesi bayramda tatile gitttiler biz de bayramın 1. günü eşimin ananesine kahvaltıya gittik sonra annemlere ve yengeme
2. gün ananeme gittik ablamlar şehir dışından geliyor onlarla orada görüştük ablam normalde fazla gelemiyor yeni taşındığım içinn 3. gün annemlerle bize geldiler bugün de eşimle evdeydik bi yere çıkmadık yarın annemler ablamlar evlerine dönmeden yiğenime doğum günü yapacaklar eşim 3 gün beraberdik doğum gününe gitmesen de olur diyor benn sen istersen gelme ben gideyim diyorum yalnız kalmak istemiyorum diyor doğum günü gereksiz boşver diyor hiçç görüşmesek anlarım v.s diyor bende ablam şehir dışında uzun süre görüşemeyiz diye düşünüyorum eşim maç izliycem deyip tavır yapıor ben onun gelmesine meraklı değilim ama bana engel olmaya çalışıyor sizce napıyım ?eşim haklı mı yarını evde mi geçireyim

Esinle her zaman berabersin.. ablan sehir disindaymis 2-3 gun gorusmussun ama buda dogum gunu gitmek hakkin bence sen haklisin..Esin gitmiyorsa kendi bilir macini izlesin sana niye mani oluyor

Esinle her zaman berabersin.. ablan sehir disindaymis 2-3 gun gorusmussun ama buda dogum gunu gitmek hakkin bence sen haklisin..Esin gitmiyorsa kendi bilir macini izlesin sana niye mani oluyor
evde yalnız kalmak işine gelmiyor sıkılıyor hizmet edeecek biri de lazım tabi

ablan şehır dışındaymı herzaman goruşemezşın gıt bence ben olşam gıderdım uzun zamandır goremedıgın ablaya 3 gunde doyulmaz bence

anne teyzem neden dogum günüme gelmedi

enisten mac izlicekmis yavrum

Baslarim macina..sen ona ille de gel demiyosun ve birde senin gitmeni istemiyor..yok canim..sen ipleri vermissin..ben boyle bi konuda tartismaya bile girmem..sonuna kadar haklisin..

Eşin ayıp ediyo
Kendi bile katılmalı
Ama madem maçı var ve istemiyor
Sana karışmamalı

İstediği tribi yapsın, git bence
Ablan şehir dışındaymış, eşin hep burda
Kendi aileleri olsa her gün bile giderler, eş ailesi olunca mı yeni görüştük diyo paşa

Bence abartiyor temelli gitmiyorsun ya 2-3 saat dayanamiomu hasretine
akşam olacak doğum günü beni almazsan maçtan sonra kalırım dedimm ama ne aypıyım gece gece gelemem ya

ablan şehır dışındaymı herzaman goruşemezşın gıt bence ben olşam gıderdım uzun zamandır goremedıgın ablaya 3 gunde doyulmaz bence
öyle doyulmaz ama anlayan kim

anne teyzem neden dogum günüme gelmedi

enisten mac izlicekmis yavrum
:))

Baslarim macina..sen ona ille de gel demiyosun ve birde senin gitmeni istemiyor..yok canim..sen ipleri vermissin..ben boyle bi konuda tartismaya bile girmem..sonuna kadar haklisin..
gelmesi mühim değil karışmasın yeter

aynen öyle kendi ailesiyle aynı semtteyiz zırt bırt görürler birbirlerini doymazlar biz 3 gün üst üste yapınca sıkıntı oldu

Aaa esinle annenin arasi duzeldimi?

dogru okudum degilmi esin annenlere gitti :)
düzeldi canım 2 ay falan oldu

aynen öyle kendi ailesiyle aynı semtteyiz zırt bırt görürler birbirlerini doymazlar biz 3 gün üst üste yapınca sıkıntı oldu

Söylemiyo musun
Şimdi mi böyle oldu de, seninkilere her gün gitsek sesin çıkmıyo
Bende sana böyle yapsam iyi mi olur, nedir bu çifte standart de

Ondan da icazet bekleme
Kalk git
Kendi de gelmeli, hiç mi hatırın yok sen hiç onu yalnız bırakıyo musun sanki

söyledim bişey diyemiyor.maç olunca kendi ailesi da dahil pek bi yere gitmez onun gelmesi önemli değil beni kızdıran bana engel olmaya çalışması

söyledim bişey diyemiyor.maç olunca kendi ailesi da dahil pek bi yere gitmez onun gelmesi önemli değil beni kızdıran bana engel olmaya çalışması

Eşin fazla bencil
Otursun maçını izlesin, sensiz izleyemiyo mu çay çorba servisi mi bekliyo

İnsanlar birbirinin isteklerine saygılı olmalı
Evli olmak yapışık ikiz olmak anlamına gelmiyo
Sen ona maç izleme demiyosan, o da sana gitme diyemez

aynı şehirde çocuğumun doğumgününe gelmeyecek kardeşim yeğenim öyle mi
bir daha yüzüne bakmam
senin kocanın her bayramı zehir etmeye niyeti var
başka bir şey değil

Bende şehirdışında yaşayan bir ablayım, şahsen eniştem kızkardeşime böyle birşey söylese, kardeşim eşinin tribi yüzünden gelmese çok kırılırım, şehirdışındayım, sürekli göremediğim kardeşimi görme fırsatını elimden alan enişteme trip öyle yapılmaz böyle yapılır der çocuğumun doğum gününü kardeşimin evinde kutlar o maçı sabote ederdim

minnie, siz haklısınız, eşiniz gelmezse gelmesin ama siz gidin, yeğeninizin doğum gününü kutlayın, Allah sağlıklı hayırlı yaşlar nasip etsin

eşinin tripini görmezden gel haklısın iyilikle gitme isteğini tekrarla bu erkek milleti pohpohlanmayı severbirde o yolu dene istersen

cok sevindim esinin inadinin kirildigina
ama nasil gelisti nasil baristilar nasil oldu
diger konularina baktim yazmamissin

senin icin bir sakincasi yoksa anlatabilirmisin
iki ay oldu demissin baktim o tarihlerde daha bir gelisme yoktu
sik bogaz yapmis gibi olmasin o zamanlar konunu takip ediyordum
gelismeleri merak ettim sadece

madem eşine gelmesi konusunda bi baskı yapmıyosun sana engel olması çok saçma...
sen haklısın bu durumda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…