evde yalnız kalmak işine gelmiyor sıkılıyor hizmet edeecek biri de lazım tabiEsinle her zaman berabersin.. ablan sehir disindaymis 2-3 gun gorusmussun ama buda dogum gunu gitmek hakkin bence sen haklisin..Esin gitmiyorsa kendi bilir macini izlesin sana niye mani oluyor
evde yalnız kalmak işine gelmiyor sıkılıyor hizmet edeecek biri de lazım tabi
akşam olacak doğum günü beni almazsan maçtan sonra kalırım dedimm ama ne aypıyım gece gece gelemem yaBence abartiyor temelli gitmiyorsun ya 2-3 saat dayanamiomu hasretine
öyle doyulmaz ama anlayan kimablan şehır dışındaymı herzaman goruşemezşın gıt bence ben olşam gıderdım uzun zamandır goremedıgın ablaya 3 gunde doyulmaz bence
:))anne teyzem neden dogum günüme gelmedi
enisten mac izlicekmis yavrum
gelmesi mühim değil karışmasın yeterBaslarim macina..sen ona ille de gel demiyosun ve birde senin gitmeni istemiyor..yok canim..sen ipleri vermissin..ben boyle bi konuda tartismaya bile girmem..sonuna kadar haklisin..
aynen öyle kendi ailesiyle aynı semtteyiz zırt bırt görürler birbirlerini doymazlar biz 3 gün üst üste yapınca sıkıntı olduEşin ayıp ediyo
Kendi bile katılmalı
Ama madem maçı var ve istemiyor
Sana karışmamalı
İstediği tribi yapsın, git bence
Ablan şehir dışındaymış, eşin hep burda
Kendi aileleri olsa her gün bile giderler, eş ailesi olunca mı yeni görüştük diyo paşa
düzeldi canım 2 ay falan olduAaa esinle annenin arasi duzeldimi?
dogru okudum degilmi esin annenlere gitti :)
aynen öyle kendi ailesiyle aynı semtteyiz zırt bırt görürler birbirlerini doymazlar biz 3 gün üst üste yapınca sıkıntı oldu
söyledim bişey diyemiyor.maç olunca kendi ailesi da dahil pek bi yere gitmez onun gelmesi önemli değil beni kızdıran bana engel olmaya çalışmasıSöylemiyo musun
Şimdi mi böyle oldu de, seninkilere her gün gitsek sesin çıkmıyo
Bende sana böyle yapsam iyi mi olur, nedir bu çifte standart de
Ondan da icazet bekleme
Kalk git
Kendi de gelmeli, hiç mi hatırın yok sen hiç onu yalnız bırakıyo musun sanki
söyledim bişey diyemiyor.maç olunca kendi ailesi da dahil pek bi yere gitmez onun gelmesi önemli değil beni kızdıran bana engel olmaya çalışması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?