kim haklı?

iyiki gitmişim:) çok keyifliydi yiğenim 3 yaşında bana çok düşkün tepemden inmedi beni görünce mutlu oldu onun için değer:)
sevındım ıyı gecmesıne ve esınınde bazı seylerı anlamıstır umarım

sevındım ıyı gecmesıne ve esınınde bazı seylerı anlamıstır umarım
umarım canım. en azıından kuzu gibi ne derse yapmayacağımı biliyor. annesi gelince eninde sonunda saçma bi organizasyon yapar dizim var ben gelemicem sen git diyeceğim artık böyle

minnie cim farkettin mi bilmiyorum , eşin önce işine gelmeyen konularda önce trip yaparak bi şansını deniyor , sonra duygu sömürüsüne geçiyor baktın sen dik duruyorsan karşısında yine püsük gibi dediğine geliyor bu kaçıncı , önceki durumlarda da böyle olmuştu :)

bu arada arkadaş listemi yanlışlıkla sildim yeniden ekleyim seni .

farkındayım tabi ki.sen de çok güzel analiz etmişsin. bu demek oluyor ki benim dik duruşumu bozmamam gerek

evet canim, bizim hatamız HAYIR dediğimiz zaman yuvamızın huzuru bozulacak korkusundan mı nedir panik olmamız tamamen. bayramdan öncede aynısını yapmıştı sana , sonra bayramda dik durdun , taşınırkende perde vs konusunda yine döndü dolaştı adam oldu, demekki hyr demeyi yavaş yavaş öğreniyoruz :) bende kp den dertliydim bayramda burnumuzdan geitrmişti pis pörsük adam , bu sefer gitmiyorum dedim ve gitmedim , kendiside gidemedi, demekki gücümüzün farkına varıyoruz artık

birazda artık sabrın taşmasıyla alakalı bir durum yap yap nankörlük geliyor sonra bi patlıyorsun gözün bişy görmüyor eşlerde bunu görünce kendilerine çeki düzen veriyor galiba

evet susmam hep huzursuzluk çıkmasın diye. ama baktım susmam mutlulukta getirmiyor bende sesimi çıkarmaya başladım o da benim farkında şu an çünkü karşımdaki insan susmamdan cesaret alıyor ona bu fırsatı vermem artık.aslında bayramlarda huzursuzluklardan yana deilim ama gitmemekle iyi yapmışsın önceki bayram üzmüşlerdi yanlış hatırlamıyorsam.dediğin gibi bazı şeyler sabrın bitmesiyle alakalı benim yaşadığım tamamen bu

En doğrusunu yapmışsınız.
Sizin en doğal hakkınız yeğeninizin doğumgününe gitmek.
Bu tarz konularda kendinizden emin davranırsanız kapris yapamayacağını ve duracağı yeri öğrenir eşiniz.

evt tatlım kp olacak büyük şeytan ortalığı karıştırmıştı , en sonunda bende patlamıştım, varlıkları bile rahatsız ediyor şuan , hatırladıkça cinleniyor insan birde gidip sahte gülücüklerle pis ellerini öpmeye hiç niyetim yoktu haketmiyorlardı zaten, aramayacaktım bile ama sırf günahım dökülsün diye aradım kuru bi kutlaştım tmm çok bile, bundan sonra hak edene hak ettiğini vercem 3 yıl ii çekmişim diorm

gitmesem pişman olacaktım hem de eşimin dediği olsun istemedim açıkçası.çünkü taviz tavizi getiriyor ben zararlı çıkıyorum

açıkcası eşinin tepkisini merak ettim

bayramda gitmemem konusunda ise zaten işleri yoğundu, öyle olmasına rağmen istesek her şekilde araya sıkıştırır giderdik , ama ben ramazan bayramı dönüşü söylemiştim zaten bundan sonra ailenin evine adım atmam haberin olsun diye, o da gördü zaten herşeyi ailesinin terbiyesizliğini, ramazanda 4. gün olmuş hala aileme bayramlaşmaya göndermicekti kp , ben ne dersem o olur, burda benim emirlerim geçer, sen gidiosanda git oğlumun ne işi var orda ben onu gelin vermedim seni gelin aldım, dedi, ondan öncesinde eşim su verirmisin diye eşime etmediği hakareti bırakmadı, çarp ağzına su getir lan desene , şımartıyon böyle, kadın dediğine saygımı duyulurmuş bilmem ne diye, herkes kendisini kınadı zaten, 60 yaşındaki kardeşi boşanma arefesinde kp yüzünden kendi kardeşinin yuvasını bile bozan bi adam, ağzı küfürlü terbiyesizin teki, üzerime yürüyor ailenizi görmiceksiniz biz ne dersek o diye adi herif, sen kimsin yani, ailemle bi sorun olsa tmm dicem o da yok, sırf egosu tatmin olsun çingenenin.

bende dedim ki kızın aynı şehirde old. halde neden sabahın köründe geliyor ? oda gelin , ona gelince neden damadına küfredip .erefsizlik yapmasın tabide gelecek gidecek verdik diye vazmı geçtik diyorsunuz da eşşek gibi getirecek diyorsunuzda bize gelince neden 4. gün olmuş 5 dk lık ailemin gidip elini öpemicekmişim dedim , ben senede 1 kere görüyorum ailemi, buna siz karar veremezsiniz dedim, 3 yılın dolumunu patladım valla, sonra gittim içeri , eşimde karışmayın demiyormuyum dedi, ben zaten gelene kadar pazarlık yapıyorum 17 gün bizde 3 gün sizde kalıncak diye birde siz mi çıkıyorsunuz dedi, her halukarda adil olmadıklarını biliyor zaten eşim, sonra yanıma gelince söyledim beni dedim sabah babamlara bırak sen de ne halin varsa gör dedim, gerçekten gözüm bişy görmedi ama, oda dedi hep böyleler bak tüm çocuklarına yapıyor amcamın bile geldiği noktayı gördün onun bile yuvasını bozan bi adam napiyim dedi ilk defa toz kondurmayan adam ,sonra zaten çıktık geldik yaşadığımız şehre.

sonuna kadar haklısın terbiyesiz adam insan biraz empati yapar hem neden onlarda 17 sizde 3 gün kalınıyor erkek aaileleri hep bi şekilde sivriliyor gıcık oluyorum.neyse bundan sonra ağırdan al canını sıkma

niye 10-10 değil, 17 gün nasıl dayanıyosun???

niye 10-10 değil, 17 gün nasıl dayanıyosun???

dayanıyordum ama gel sen bana sor , her gidişimiz bir olay, mutlaka ne yapar eder bizi birbirimize düşürürlerdi , eşimde başta gaza geliyordu ama artık görüyor bazı şeyleri,
ayrıca dedimki bunun normali 10-10 dur , o daha büyük olay oldu, kudurdu resmen üzerime yürüyor , oğlunun karısının ailesinin yanında ne işi varmış o ERKEK MİŞ , ben kadınmışım, kim nederse onu yapmaya MECBUR muşum, o 3 gün kalmamda eşim kalmıyordu bile, sadece ben kalıyordum, bunun çok kavgasını yaptık 3 yıldır, bende dedim ki siz egolarınızı tatmin etceksiniz diye ben neden yalnız gdip geliyorum, millet hersene bana da diyordur ozaman yine mi küsmü gelmiş kocası hiç gelmiyor demezmi dedim, kızlarında damat bi kere gelip kalmamış diye ortalığı ayağa kaldırmışlardı , 15 dk mesafede oturuyor kızı , 1 kere damat kalmamış ne küfürler ettiler çocuğa, bize gelince ne işi varmış o erkekmiş, gelin gitmemiş vs.
öyle görgüsüzlerki tahammül edemiyorum artık, hiç birşeyden memnun olmayan , nankör aç gözlü ve gün görmemiş insanlığı sıfır ucubeler benim gözümde, dünya hep kendilerine dönsün istiyorlar, kv o sırada başladı biz ne konuşuyoruz o diyoki beni oğullarımdan ayıramazsn ben büyüttüm onları ay şaka gibi ya, ne alakası var oğullarınla konumuz ne sen ne diosun anne dedim, neden çarpıtıyorsunuz dedim, öyle alışmışlarki duygu sömürüsüyle insanları kullanmaya otomatiğe bağlamışlar direkt öyle giriyor, ayrıca diğer oğullarından banane laf işte , sonra ben içeri gittim , eşim dediki neden böyle yapıyorsunuz dedi kv cadısı diyorki oğlum aileme diye nereye gidecek bakalım, nası cinlendim şeytan dedi çık benzin dök yak, allahm dedm sen görüyorsun nası biliyorsan öyle yap , üste çıkmak için her pisliği yapabilcek tip oldklarını anladım o an,insan Allahtan korkar bundan herşey çıkar, eşimde çok sinirlendi ailesine doyamıyor bile nereye gitcek ne biçim konuşuyorsun diye , kp diyorki bağırışını da bi gör 5 gelin de kudurmuş anam diye .ok mu var ne işleri varmış her geldiklerinde görmek istiyorlar, kendi kardeşinin kızı da gelini o na hiç bişy yok oda kendi annesine 5 dk aynı şehirde hiç çıkmaz annesinden onu hiç katmıyor , kendi kenarından olduğu için, benimde en büyük tahammül edemediğim şeydir haksızlık, hep eşim diye yuttum artık yutamıyorum taştım

Son düzenleme:
bu arada geçen hafta taşındım 3 saat daha da uzağa gittim, memleketimden uzaklaştıkça sevineceğim hiç aklıma gelmezdi, onlar yüzünden aileme hasret kalıyorum, RABBİM NASI BİLİYORSA ÖYLE YAPSIN .

eşin de adaletli değil sen 17 gün onlara tahammül ediyosun o 3 gün sana eşlik etmiyor ayıp ediyor sana karşı o zaman o 20 gün boyunce herkes kendi ailesinde kalsın

eşin de adaletli değil sen 17 gün onlara tahammül ediyosun o 3 gün sana eşlik etmiyor ayıp ediyor sana karşı o zaman o 20 gün boyunce herkes kendi ailesinde kalsın

ailecek hepsi öyle, eşimde onların dırdırından çekiniyor gelmiyordu , ailemde üzülüyor biliyorum ama bana hiç yansıtmıyorlar, aman kızım orda kalsın nolcak felan diye, o kadar anlayışlılarki, görgü başka bişy, sakın deme bizde kal diye yuvanın huzurunu kaçırma gereksiz yere felan diye, aksini hiç duymadım sen nası kalıorsn o da kalcak bilmem ne diye, hep boşver sen gel oda yeter diye , eşimde geldiklerinde okadar iyi davranırlarki ne yedireceğini şaşırırlar, bizde gidince aynı yemek ısınır ısınır kahvaltı dahil önümüze konur , artık köpürür bayatlıktan , sen yiyecek al götür buzluğunda saklar sen pişirmek için çıkarırsın o geri koyar , o kadar çok ki hangisini anlatayım, 3 yıl buraya sığmaz

artık hiç umrumda değil ama kim ne demiş bırakcam kendileri hesap versin millete herkes biliyormuş zaten ne olduklarını, 2 gün gelenlerle bile kokmuş desinler yani, dicem eşime sen gidersen güle güle , herkes kendi ailesinde kalsın sen de ne yaparsan yap diye, madem aile dediğin ayrı takılabiliyormuş , öyle yapalım bakalım

senin ailende benimkiler gibi anlaşılan huzursuzluk çıkmasın diye herşeyi anlayışla karşılıyorlar..ama inan yaranılmıyor böyle yapınca kendimden biliyorum.ama sana tavsiyem bi daha gittiğinizde eşine rica et 1 haftada beraber biz de kalıcaz sen nasıl gurbetteysen bende öyleyim bende özlüyorum de.ayrıca sen oraya gidince konu komşu akrabalar altında bişey arar bunu da söyle eşine güzellikle kendi tarafına çekmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…