- 3 Nisan 2014
- 36.216
- 147.763
- 798
Yaşı değil de egosu dağlardan büyük
Allah büyük işte dağına göre kar veriyor ..
benim elimde olsa ego mego kalmazdı

bide trip yapmış hem suçlu hem güçlü mübarek..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşı değil de egosu dağlardan büyük
Hay Allah razı olsun dilinize sağlıkA a neden? sirf kavga yasanmasin diyemi? Yapmayin. bu erkeklerin kendini bulunmaz hint kumasi sanmalarinin sebeplerinden birisi analariysa, digeride boyle iyi niyetli( saf demiyorum, boyle adlandiralim) eslerdir.
Valla ben o zaman koca bir dağımAllah büyük işte dağına göre kar veriyor ..
benim elimde olsa ego mego kalmazdı
bide trip yapmış hem suçlu hem güçlü mübarek..
Mesele kahve yapmak değil ki mesele hep kendi isteklerinin önemli olup ben bişey isteyince uğraşamam demesiYahu tamam kadın dayanışması, kadınlar kendini ezdirmesin falan ama bir fincan kahve yapmak 2 dknı almazdı. Madem tripcan bi kocan var huyunu biliyorsun sende inat etmişsin yani.
Gerçekten öyle ama illa onun dediği onun dediği şekilde olacakHer şeyi istediği dakika yapılmasına alışmış herhalde eşiniz , ne olacak o gidip hayvanlara yemek verseymiş sizde kahvesini yapardınız.
Öyle olmadığını öğretin siz de o zaman. Erkeğin trip yapanı da çekilmezGerçekten öyle ama illa onun dediği onun dediği şekilde olacak
Maalesef geç kaldım 15 yıl bitti baştan her dediğini yapınca o aliştı artık bana ağır gelince de o sıkıntı yapıyorÖyle olmadığını öğretin siz de o zaman. Erkeğin trip yapanı da çekilmez![]()
Maşallah olmuş baya ben yeni sandım. O zaman değişmez hiç bir şey.Maalesef geç kaldım 15 yıl bitti baştan her dediğini yapınca o aliştı artık bana ağır gelince de o sıkıntı yapıyor
Bakın burda o kadar bayan o kadar hafif ve bir ceviz kabuğunu doldurmayacak şeylerden dolayi eşiyle problem yaşıyor çok üzülüyorum severek evleniyorsunuz ilk 3 aylar çok güzel sonrası tartışmalar git gönlünü al neden kırma gereği duyuyorsun ki çöpü sonra götür yada kahvesini yap içsin yada baş başa için sonra de ki hayatım çok yorgunum bunu atıp gelirmisin deyin.. yani sayginizi kaybetmeyin tatlı dilinizi kaybetmeyin ki sevginiz sapan sağlam dursun.. İyi olun yaİyi geceler herkese..bir saat önce mutfağı topladım ben her gece çöpün arkasındaki toprak tepeciğe hayvanlar için artan yiyecekleri bırakırım.eşim benden kahve istedi bende "artıkları dökeceğim,sen dök ben kahveyi yapayım"dedim o yok uğraşamam dedi.o zaman ben dökmeye gidiyorum deyince kahve öyle git dedim ben hem dökmeye gitme hem hemen iste dedim neyse döktüm geldim kahve istitormusun dedim bana dişlerinin arasından git dedi öbür odada trip yapıyor konuşmuyor.
Birisinin anasi olmadigi kesin ben bilmiyorum ama esinin her istedigini yapan biriyim salakmiyim neyimA a neden? sirf kavga yasanmasin diyemi? Yapmayin. bu erkeklerin kendini bulunmaz hint kumasi sanmalarinin sebeplerinden birisi analariysa, digeride boyle iyi niyetli( saf demiyorum, boyle adlandiralim) eslerdir.
Hayir yapin yine. Anlasamayan, birbirne kedi kopek gibi inatlasan iki kardes gibi olmayin. hayir sen yap hayir ben yapmam hayir senin sucun hayir senin sucun gibi kavgalar cikarmayin. istedigini yapin asik oldugunuz adamin. Ama o asik oldugunuz adamda karsilikli olsun. Oda bazen hissettirsin ozel oldugunuzu. Hep kendinizden odun vrmeyin.Birisinin anasi olmadigi kesin ben bilmiyorum ama esinin her istedigini yapan biriyim salakmiyim neyim