bence sen abartıyorsun bunu kocana söleme gereği duyman bile yanlış ne var büyükler hep böle oluyo en iyisi de içinden geçen olmayınca böle saçma tepkiler verebiliyorlar takılmaman gerekti boş yere kendi canını sıkıyorsun ayrıca cinsiyet genleri babadan gelir yani kızın olacaksa bunu babası belirliyor bi de ilk çocuk çok da takılmamak gerek hiçbişeye özellkle büyüklerin sözlerine ..İyi günler herkese 16 haftalık hamileyim Allah nasip ederse bir kızım olacak. Eşim hep derdi ki 3 çocuğumuz olsun en küçüğü kız olsun yanımızda daha çok durur hem de diğer ikisi ona abilik yapar. Ama Allah böyle kısmet etti asla üzülmedi kız olduğunu duyunca Allah evlat verdi ya ama ilk çocuğum erkek olsun isterdim dedi.
Dün kayınvalidem beni aradı kızım kızın olacakmış hayırlı olsun dedi ben de sağ ol anne öyleymiş hayırlısı dedim o da teselli eder gibi "olsun olsun" dedi kötü bir niyeti olmadığını biliyorum ama bence yanlış bir cümle kullandı eşime bunu söyledim bunda yanlışlık yok ne varmış dediyse benim oğlum olsun da istemiş olabilirler kötü bir şey dememiş diyor ben de diyorum tamam kötü bir şey demedi ama yanlış cümle kurdu, hayır bir yanlışlık yok diyor dün bunun için bayağı tartıştık aramız da bozuk sizce ben mi abartıyorum o mu ?
İyi günler herkese 16 haftalık hamileyim Allah nasip ederse bir kızım olacak. Eşim hep derdi ki 3 çocuğumuz olsun en küçüğü kız olsun yanımızda daha çok durur hem de diğer ikisi ona abilik yapar. Ama Allah böyle kısmet etti asla üzülmedi kız olduğunu duyunca Allah evlat verdi ya ama ilk çocuğum erkek olsun isterdim dedi.
Dün kayınvalidem beni aradı kızım kızın olacakmış hayırlı olsun dedi ben de sağ ol anne öyleymiş hayırlısı dedim o da teselli eder gibi "olsun olsun" dedi kötü bir niyeti olmadığını biliyorum ama bence yanlış bir cümle kullandı eşime bunu söyledim bunda yanlışlık yok ne varmış dediyse benim oğlum olsun da istemiş olabilirler kötü bir şey dememiş diyor ben de diyorum tamam kötü bir şey demedi ama yanlış cümle kurdu, hayır bir yanlışlık yok diyor dün bunun için bayağı tartıştık aramız da bozuk sizce ben mi abartıyorum o mu ?
Aslında bu ilk torunu değil onların kız torunlarına bayılırlar çok da severler neden böyle dedi anlamadım ben de eşime ayrı bir düşkünlüğü var oğlu mu olsun istiyordu bilmiyorumHer ne kadar belli etmemeye çalışsalar da belli erkek ile kız evladı ayırt ettikleri.
Kusura bakmayın ama ben buna biraz cehalet diyorum. Bence siz haklısınız.
Ama üzerine uzun uzun kavga edilecek bir mesele de değil çünkü bu saatten sonra insanlarn zihniyetini değiştiremezsiniz.
Hayırlı olsun bu arada
bence sen abartıyorsun bunu kocana söleme gereği duyman bile yanlış ne var büyükler hep böle oluyo en iyisi de içinden geçen olmayınca böle saçma tepkiler verebiliyorlar takılmaman gerekti boş yere kendi canını sıkıyorsun ayrıca cinsiyet genleri babadan gelir yani kızın olacaksa bunu babası belirliyor bi de ilk çocuk çok da takılmamak gerek hiçbişeye özellkle büyüklerin sözlerine ..
Niye her düşüncenizi söylüyorsunuz ki?
Bu kafayla giderseniz tartışmalarınız ömür boyu sürer.
Buluttan nem kapmışsınız resmen.
Yapacak bir şey yok maalesef ama bu kadar gereksiz uzamasına üzülüyorumErkek sevdalısı aile vol9567984365
Valla gayet anladığın gibi olmuş. Lakin yapacak bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?