Kim haklı ?

bak bu kırmızı yerde eşin sanki kız çocuğu istemiyor da olana razı olmuş gibi.

mavi yerde sen de işte ne yapalım öyle oldu der gibisin.

yeşil yerde de k.validen olsun demiş.yani zaten senden ve eşinden bu yüzü bularak demiş.

o yüzden hepinizin tepkisi kötü bence.

Yok hani surat asmadı tavır yapmadı anlamında dedim eşim dört erkek kardeş kız evldı bilmiyorlar.
Haklısın Allah hayırlı evlat versin

daha iyi ya, o kadar erkek varken insan neden erkek isterki, yani kaynanana daha da şaşırdım şuan, 4 oğlu olan normal bi babaanne genelde kız torun ister

ya şimdi senin 3 de eltin olcak demi, durum daha vahim bi hal alcak onların erkek çocukları olursa, malesef bizi toplumda hala böyle gariplikler oluyor, erkek çocuğu çok olanın üstün görülmesi gibi

Kesinlikle öyle bu benim en büyük hatam en ufak bir şeye takılıp söylüyorum aslında çok da rahat görmezden gelinecek bir şey ama susamıyorum.
böyle yapınca ne oluyor biliyor musunuz?
dırdırcı eş siz, iyi niyetli anne kv niz
yapmayın lütfen bunu bundan sonra bir daha
o annenizin her dediğini size söylese üzülmez miydiniz?

Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Ben söylemekle hata yaptım da evet yanlış bir cümle kurmuş öyle demek istememiştir deyip beni rahatlatmasını bekledim belki de doğru erkekler biz kadar ince ayrıntı düşünmüyor

Ben söylemekle hata yaptım da evet yanlış bir cümle kurmuş öyle demek istememiştir deyip beni rahatlatmasını bekledim belki de doğru erkekler biz kadar ince ayrıntı düşünmüyor
tabi cnm onlar direk sonuca bakar öle ayrıntılı düşünemezler ama hak vermk lazım bütün sorumlluk onlarda sonçta boşver üstüne gitme hatta özür dilerim bn abarttım de kapt konuyu hamillkten hassasım biraz de

siz ailecek bence bebeğin sağlıklı olduğuna şükredin.hepiniz bi garipsiniz.

Tabi ki şükrediyoruz bunda ne gariplik var ben sadece farklı bakış açıları olsun diye açtım konuyu benim haksız olduğum yerler varsa gösterilsin diye benim için cinsiyet hiç önemli değil Allah'ın bana bunu nasip etmesi önemli cinsiyeti öğrenmeyi sadece hazırlık ypmak için istedim yoksa öğrenmesem bile olurdu kırıcı olmuşsunuz

kırıcı değil gerçekçi oldum.ikinci mesajımda renk renk belirttim hatalarınızı.bana göre tabi.

bence de yanlışlık yok.
kimin ne dediğine takılırsak. istediğimiz gibi cumle kurmadı vs dersek ohooo. bu dünyayı toptan değğiştirmemiz lazım ki o da mümkün değil.
bence hamilelik nedeniyle alıngan davranıyorsunuz

Cahil bir aileye dusmususnuz sizin icin uzuldum insanlar cocuk sahibi olmak icin servetler ve yillarini harcarken begenmemezlik yapmak onlarin ayibi.Hayirli ve saglikli olsun gerisi muhim degil umarim siz bunun farkindasinizdir.Allah bagislasin.

Kesinlikle haklısınız Allah isteyen herkese versin evlat. Tabi ki farkındayım benim için önemli olan hayırlı ve sağlıklı evlat olması. Allah razı olsun amin.

Hala erkek evlat diye direnen kaldı mı ya

Yanlış anlaşilmasında doğuda genelde daha bir erkek isterler ama simdi doğulu arkadaşlarımla konuşuyoruz onlar bile kız sevdalısı oldu

Allah evladın hayirlsiini versin ama kız evlat candır kurban olayım kizima.

Bide bunun genelde dindar aileler söylüyor ben şok ya peygamber efendimizin sav bile soyu kızından devam etmişken...

gozunuz aydın inşaallah o kızı hayırlı bir şekilde yetistirirsiniz kim ne derse de desin Allahın hikmetine kim karışabilir

bence de yanlışlık yok.
kimin ne dediğine takılırsak. istediğimiz gibi cumle kurmadı vs dersek ohooo. bu dünyayı toptan değğiştirmemiz lazım ki o da mümkün değil.
bence hamilelik nedeniyle alıngan davranıyorsunuz

Zaten ben de dışarıdan tepkim doğru mu yanlış mı görünüyo bunu öğrenmek, fikir almak için açtım konuyu . Tabi ki kimse sizi suçlayamaz taşlayamaz da.

Kayınvalideme hissettirmedim kırıldığımız zaten eşime dedim o da olay büyüdü benim için cinsiyet mühim değil biz de 3 kız kardeşiz erkek nasıl bir şey bilmiyorum Allah ikisini de tattırsın önemli olan sağlıklı ve hayırlı olması

Allah size de versin inşallah en kısa zamanda benim için önemli olan sağlıklı ve hayırlı olması

Hangi devirdeyiz yahu benim kızım olacak kayınvalide kız olduğunu duyunca sevinçten çığlık attı, ben erkek istiyodum kocam kız istiyodu kızım olacağını duyunca sevindim hayırlısı olsun dedim. Karnımı seviyorum güzel kızım diye ikinciye de oğlum olsun isterim ama kızım olursa da üzülmem evlat evlattır.

Kırıldım ya haklısın der belki dedim demedi ben çok küçük şeylere takılıyorum zaten söylemekle hata yaptım

Asla üzülmedi derken hani olur ya bazı erkekler kızı olacağını duyunca çok üzülür o anlamda dedim yoksa ikimiz için de sağlıklı olması mühim olan.
Benim cümlem yanlış olabilir belki yanlış cümle kurmuşum haklısınız ama bu şekilde düşünmüyorum hatta 3 kız kardeşiz erkek nedir bilmem evlenmeden önce bile kızım olsun isterdim ben asla üzülmedim kızım olacak diye aksine sevindim.
Kayınvalidemin eşimin düşüncesinden haberi bile yok yüz bulacak bir durum olmadı.

Allah hepsine sağlık versn de kızım abla olmasa canavar erkek kardeşi ile tek başıma başedemezdim iki erkek kardeşi oldu , ama iyiki kızım var, yaramaz olan oğlum ilk olsaydı tek çocukta kalırdım muhtemelen
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, gerisi boş aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…