Kim haklı ?

Cinsiyetin ondan geldiğini çok iyi biliyor Allah evlat verdi ne kızı ne erkeği fark etmez de diyor ama işte benim en büyük sorunum zaten en ufak bir kırılganlığımı söylemem susamıyorum bir türlü.
ama susman lazım bunda krılacak bişey yokki benm kv de kız istiyordu ki dünya tatlısı kadındır o da ilk tepkisi olsun olsun hayrlısı olsun dedi ki iyi niyetli olduunu bilyrm bunu eşine sölememnin anlamı yok yoksa daha çok tartışırsınız ki adamlar çok sıkılıyor böle şeylerden

buda son günlerin moda konusu erkek çocuk meselesi 6 yıldır evleyim ve bebeğim yok bu msjımı okutun bence eşinize

Cahil bir aileye dusmususnuz sizin icin uzuldum insanlar cocuk sahibi olmak icin servetler ve yillarini harcarken begenmemezlik yapmak onlarin ayibi.Hayirli ve saglikli olsun gerisi muhim degil umarim siz bunun farkindasinizdir.Allah bagislasin.

bence de yanlış bir cümle. haklısınız. bu durumda teselli edilecek bir şey yok ki olsun olsun ne? Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin çok teşekkürler keşke eşim de benim tarafımdan bakabilse
Öyle olmuş olsa bile eşinize neden söylediniz?
Sizden taraf olmayacagını bilemednz mi?

Çok haklısın kırıldım diye söyledim ama söylemesem daha az kırılırmışım

Yok hani surat asmadı tavır yapmadı anlamında dedim eşim dört erkek kardeş kız evldı bilmiyorlar.
Haklısın Allah hayırlı evlat versin

kötü niyet olmadığını bile bile konuyu açıp eşle kavga etme hevesi nedir? ben de kızım olsun istiyordum oğlum oldu allahıma şükür sağlıklı bir evladım var ilk erkek olduğunu duyunca ağlamıştım şimdi beni mi taşlasınlar mesela? herkesin gönlünde bir şey var. seni aşağılayıp laf söyleseler tamam kızalım da senin tepki verdiğin şey de biraz abartı..

Kız torunları var zaten çok da severler eşim de diyo o kız kendini bana nasıl sevdirir şimdi kızları da çok sever ama ilk çocuğun erkek olması hayaliymiş :)

Benim için önemli olan Allahın bana bir evlat nasip etmesi ve onun da hayırlı, sağlıklı olması Allah ikisini de tattırsın ama bu kadar mesele olması saçma

Herzaman ilk çocuğun kız olması daha avantaj denir, ilk çocuğu kız olan anneler daha şanslı olur denir, bende öyleyim.
Bence kayınvalidenin dediğinde pek bişey Yok, gereksiz kırgınlık oluşmasın aranızda

erkek olsun ıstemıs
kız kusurlu gbi olsun olsun demıs
haklısınız ama buyutulecek bır konu değil

Allah işte verene verıyor, bi,zlere de vermıyor ki kız erkek ayrım yapmadan sevınelım
günaha giriyorum bu yapıdakı ınsanlar yuzunden

Allah bana evlat verecek ya nasipse ben buna çok şükrediyorum zaten Allah bunu nasip ederse daha sonra da olur olmaz onu da Allah bilir 7 tane kızım olsa çok sevinirim hiç erkek kardeşim yok 3 kız kardeşiz kız çocuklarına bayılırım ve çok vefalı olduklarına inanırım. Yok karamsarlık değil asla ben de herhalde yanlış cümle kurdum benim için en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması

Iyi de de bu toplumun klasik tepkisi işte

Bunu eşinize neden şikayet eder gibi söylediniz ki

Bir de cidden kız erkek ayırmam ama insan ne diyeceğini bilemiyor

Kesinlikle sormuyorum kimseye artık zira kız ya da erkek dese sağlıkla büyüsün desen cinsiyetini neden sordun der eee o zaman ne diyeceğim kız deyince hayırlısı olsun dese kızı kötü gördü deniyor vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…