ama susman lazım bunda krılacak bişey yokki benm kv de kız istiyordu ki dünya tatlısı kadındır o da ilk tepkisi olsun olsun hayrlısı olsun dedi ki iyi niyetli olduunu bilyrm bunu eşine sölememnin anlamı yok yoksa daha çok tartışırsınız ki adamlar çok sıkılıyor böle şeylerdenCinsiyetin ondan geldiğini çok iyi biliyor Allah evlat verdi ne kızı ne erkeği fark etmez de diyor ama işte benim en büyük sorunum zaten en ufak bir kırılganlığımı söylemem susamıyorum bir türlü.
Amin çok teşekkürler keşke eşim de benim tarafımdan bakabilsebence de yanlış bir cümle. haklısınız. bu durumda teselli edilecek bir şey yok ki olsun olsun ne? Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
buda son günlerin moda konusu erkek çocuk meselesi 6 yıldır evleyim ve bebeğim yok bu msjımı okutun bence eşinizeİyi günler herkese 16 haftalık hamileyim Allah nasip ederse bir kızım olacak. Eşim hep derdi ki 3 çocuğumuz olsun en küçüğü kız olsun yanımızda daha çok durur hem de diğer ikisi ona abilik yapar. Ama Allah böyle kısmet etti asla üzülmedi kız olduğunu duyunca Allah evlat verdi ya ama ilk çocuğum erkek olsun isterdim dedi.
Dün kayınvalidem beni aradı kızım kızın olacakmış hayırlı olsun dedi ben de sağ ol anne öyleymiş hayırlısı dedim o da teselli eder gibi "olsun olsun" dedi kötü bir niyeti olmadığını biliyorum ama bence yanlış bir cümle kullandı eşime bunu söyledim bunda yanlışlık yok ne varmış dediyse benim oğlum olsun da istemiş olabilirler kötü bir şey dememiş diyor ben de diyorum tamam kötü bir şey demedi ama yanlış cümle kurdu, hayır bir yanlışlık yok diyor dün bunun için bayağı tartıştık aramız da bozuk sizce ben mi abartıyorum o mu ?
Amin çok teşekkürler keşke eşim de benim tarafımdan bakabilsebence de yanlış bir cümle. haklısınız. bu durumda teselli edilecek bir şey yok ki olsun olsun ne? Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Öyle olmuş olsa bile eşinize neden söylediniz?
Sizden taraf olmayacagını bilemednz mi?
Amin çok teşekkürler keşke eşim de benim tarafımdan bakabilse
Çok haklısın kırıldım diye söyledim ama söylemesem daha az kırılırmışım
aslında senin yazında da yanlış bir cümle var "...ama asla üzülmedi kız olduğunu duyunca...
eşinin cümleside yanlış, "Allah verdi ya ama ilk çocuk erkek olsun isterdim" napalım madem der gibi
kayınvalide de "olsun olsun" diyerek tüy dikmiş
valla bence herkes tüm bu cinsiyet olayını bırakıp bebeğin olduğuna ve sağlıklı olduğuna odaklansın
valla kimse oğlum var diye sevinmesin ne oğlanlar görüyoruz... muhtemelen ilerde iyi kız olmuş dicek herkes
İyi günler herkese 16 haftalık hamileyim Allah nasip ederse bir kızım olacak. Eşim hep derdi ki 3 çocuğumuz olsun en küçüğü kız olsun yanımızda daha çok durur hem de diğer ikisi ona abilik yapar. Ama Allah böyle kısmet etti asla üzülmedi kız olduğunu duyunca Allah evlat verdi ya ama ilk çocuğum erkek olsun isterdim dedi.
Dün kayınvalidem beni aradı kızım kızın olacakmış hayırlı olsun dedi ben de sağ ol anne öyleymiş hayırlısı dedim o da teselli eder gibi "olsun olsun" dedi kötü bir niyeti olmadığını biliyorum ama bence yanlış bir cümle kullandı eşime bunu söyledim bunda yanlışlık yok ne varmış dediyse benim oğlum olsun da istemiş olabilirler kötü bir şey dememiş diyor ben de diyorum tamam kötü bir şey demedi ama yanlış cümle kurdu, hayır bir yanlışlık yok diyor dün bunun için bayağı tartıştık aramız da bozuk sizce ben mi abartıyorum o mu ?
Doğru belki de benim cümlemin yanlış gidişatından böyle olmuş. Hormonlarım fena oynuyor cidden benleSen kv ne teselli vermissin asıl . saol anne hayirlisi oyleymis dersen kadinda olsun olsun der yani. Hormonlarin oynuyor .
Diyorum ya kötü niyet yok biliyorum ama cümle yanlış geldi bana galiba fazla alınganlık yaptımKadın gayette güzel yaklaşmış.
Hormonlardan böyle düşünüyosunuz sanırım.
Kız torunları var zaten çok da severler eşim de diyo o kız kendini bana nasıl sevdirir şimdi kızları da çok sever ama ilk çocuğun erkek olması hayaliymiş :)İkinci yegenim Kız olsun diye çok dua ettim babam çok kizmistı bana erkek olsun tabi falan muhabbeti sonra kuzenim kızıyla bizle 1 hafta tatile geldi babam kızına resmen aşık oldu yok şimdi anneme sürekli der inşallah 3 getirirlerde kızları olursen hiç üzülme kızın olsun bak bakalım nasıl seviyorlar kız çocuk kendini sevdirmesini çok iyi bilir.
Evet yine bir pipi konusu. Sen kimsenin ne düsündügüne ne istedigine kulak asma. Herşeyin hayırlısını istemiyormuyuz. Rabbim böyle istemiş böyle uygun görmüş.
Bunlarıda kafana takma.
Bu zihniyet sadece bizim milletimize özgü bir beklenti degil buda böyle biline. Avrupanın en modern yerlerinde bile insanlar mutlaka erkek bebekleri de olsun istiyorlar.
erkek olsun ıstemısİyi günler herkese 16 haftalık hamileyim Allah nasip ederse bir kızım olacak. Eşim hep derdi ki 3 çocuğumuz olsun en küçüğü kız olsun yanımızda daha çok durur hem de diğer ikisi ona abilik yapar. Ama Allah böyle kısmet etti asla üzülmedi kız olduğunu duyunca Allah evlat verdi ya ama ilk çocuğum erkek olsun isterdim dedi.
millet habire kız doğuruyorBuara amma cok acılıyor bu konular
Hayirli evlat olsun diye dua edin vallahi yazik su erkek olsun kiz olsun dusunceleri yaa..inanki bitane olsun ama hayirli evlat olsun illa bi sayida koymayin onunuze. 7 tane olsa hepsi erkek/kiz olsa ve hayirsiz olsa neye yarar.
Sizde karamsar davranmisiniz karsidakide oyle cevap vermis. Allahin verdigine karsi gelinmez nolcak yani cinsiyetimi degistirebilirler bu saatten sonra?
Allah isteyen herkese nasip etsin benim için sağlıklı ve hayırlı olması önemli.Millet hastanelerde çocuk tedavisi görüyor,parası gidiyor,stres sahibi oluyor,çocuk aşkıyla yanıyor,millet kız olmuş diye üzülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?