Kim haklı ?

Ben ortada haklı birini göremedim kızın olacakmış hayırlı olsun diyen Bi kayınvalideye evet anne öyleymiş dersen o da olsun der ben kızım olacağını öğrendiğimde gözlerimin içi parlıyordu o kadar sevinmiştim ki etrafımda erkek çocuk manyağı insanlar bile oh oh Allah gönlüne göre verdi diyordu

Benimde cinsiyeti erkek ,bir kızım var ,çocukken de hep bir kızım bir oğlum olsun isterim derdim Rabbim nasip etti ama kızdan sonra 2 düşüğüm var,şimdi karnımdaki kızmı erkekmi umurumda değil eli yüzü düzgün,sağlıklı olsun yeter önce sağlık gerisi boş,cinsiyet ayrımı yapan zihniyetlerede inanamıyorum bu devirde hala devam ediyor . Hepinizde malesef yapmışsınız.

Sen abartiyorsun kadın ne güzel konuşmuş. Herkeste vardır biraz erkek çocuk merakı. Ama kadın sana nasıl yani nasıl erkek olmaz tarzı bi konuşma yapmamış. Oğlunun isteğini de biliyor kadın teselli etmiş kendince üzülme diye. Bunda bişey yok

Haklı bir taraf yok eşinizin düşünceside yanlış ilk ikisi erkek sonuncusu kız olsun.Burada sizin kullandığınız cümlede yanlış sağol anne hayırlısı buymuş derseniz kadında olsun olsun der,kayınvaliden o cümle ile erkek torun sevdalısı bir babaanne gibi durmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…