Kim haklı ?

Ya ben kötü niyetli demediğini düşünüyorum ama eşimin de bunun yanlış bir cümle olduğunu onaylamasını isterdim
Sağlıklı evladın oluyor ben iki bebeğimi kaybettim hem de tedaviyle uğraşıyorum ne cahil insanlar var evladı oluyor diye şükreder insan

olsun olsun hepimiz insanız
ne güzel bir tesellidir bende duyarım bunu bazen
bu zihniyete aslında olsun olsun
Teselli mi benim cümle gidişatıma göre mi dendi bilmiyorum kaldı ki bunda teselli edecek bir durum görmüyorum Allah bana evlat nasip edecek inşallah verirse daha ne isterim evlattan başka

Sağlıklı evladın oluyor ben iki bebeğimi kaybettim hem de tedaviyle uğraşıyorum ne cahil insanlar var evladı oluyor diye şükreder insan
Aslında benim hamileliğim de çok sıkıntılı başladı ama şükür şimdi düzeldi burda cahil lafını bana demediğinizi düşünüyorum çünkü ben her gün şükrediyorum Allah evlat versin cinsiyet öenmli değil . Allah size en kısa zamanda bir evlat nasip etsin inşallah.

Kv niz için dedim
Amin cümlemize

Teselli mi benim cümle gidişatıma göre mi dendi bilmiyorum kaldı ki bunda teselli edecek bir durum görmüyorum Allah bana evlat nasip edecek inşallah verirse daha ne isterim evlattan başka
bilinç altında aslında kadın kimliğini küçük görme var ve acıma var onun için acıma belirtilmiş sizin konuşma şekliniz sadece bunu kolaylaştırmış

bilinç altında aslında kadın kimliğini küçük görme var ve acıma var onun için acıma belirtilmiş sizin konuşma şekliniz sadece bunu kolaylaştırmış
Benim konuşmam düşüncelerimi hiç yansıtmamış aksini düşünüyormuş gibi göstermiş aslında bunu buraya yazınca fark ettim.

Küçük şeylere acayip takılırım bir de hormonlardan tamamen abarttım galiba. Şükrediyorum tabi ki . Teşekkürler

Biliyor musun boyle seyler kucuk ama senin en az bir hafta uzulmeni ve o haftayi kaçırmani sagliyor.

Daha neler cikacak böyle... Bosver..

Her gununun ya da haftanin profilden bir fotografini cek, haftalik hamilelik guncesi tut. Güzel anilar biriktir.

Siz haklisiniz. Esinizin annesine kizamadim kotu bisey dememis hatta teselli etmis belki sende erkek evlat bekledigini dusundu.

Benim annem en kucuklerimize hamileyken halam cinsiyetini ogrendiginde. Hamile kalip kalip kiz dogruyon ne geregi vardi bi cocuga daha demisti. Annem o gunu cok aglamisti

Kesinlikle öyle oluyor . Ay bu çok iyi fikir bunu yapacağım teşekkürler

Çok ayıp etmiş halanız. Ben kötü niyetli dediğini düşünmüyorum zaten kayınvalidemin öyle biri değildir ama ben yanlış olduğunu düşünüp kırıldım

Çok ayıp etmiş halanız. Ben kötü niyetli dediğini düşünmüyorum zaten kayınvalidemin öyle biri değildir ama ben yanlış olduğunu düşünüp kırıldım

Evet yanlis uzulmeyin ginede hayirli olsun bu arada. Kiz evlat bereketiyle gelir. Allah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin

Evet yanlis uzulmeyin ginede hayirli olsun bu arada. Kiz evlat bereketiyle gelir. Allah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin
Çok teşekkürler Allah razı olsun ben de kızların nasipli olduğuna inanırım hep Allah sağlıklı olarak kavuşmayı nasip etsin

Siz hayırlısı buymuş deyince o da olsun olsun demistir :) Bence tartışmaya değer birşey degil.

gayet tabi haklisiniz ben kv cok severim iyidir ama evlat konusuna gelince bazi kelimeleri cok uzuyo sinirlendiriyo ilk hamileligimde kizim oldu cok sukur sagliklica buda erkek olsun diye tutturdu bende simdi allah nasip ederse ikinciye hamileyim insallah kv ilk hamileligimde ayni sana soyleneni soyledi kiz deynce olsun canm falan dedi sanki uzuldu komsusuda hatta olsun olsun amaan dedi ya rabbim cok sukur nasip etti ben dua etmekten saglikli bir evlat dilemekten baska birsey yapamam haddim degil ama sanki cahiller anlamiyolar bu oglan olsun kusuyorum hadi cektigne degsin kusan oglan dogrur derler diyo ya ben ilkindede kustum ama anlamiyolar bi tuhaflar rabbim saglik sihhat versin ikimzde saglicakla kurtulup kucagma almayi nasip etsin yavrumu rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…