Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Sağlıklı evladın oluyor ben iki bebeğimi kaybettim hem de tedaviyle uğraşıyorum ne cahil insanlar var evladı oluyor diye şükreder insanYa ben kötü niyetli demediğini düşünüyorum ama eşimin de bunun yanlış bir cümle olduğunu onaylamasını isterdim
Teselli mi benim cümle gidişatıma göre mi dendi bilmiyorum kaldı ki bunda teselli edecek bir durum görmüyorum Allah bana evlat nasip edecek inşallah verirse daha ne isterim evlattan başkaolsun olsun hepimiz insanız
ne güzel bir tesellidir bende duyarım bunu bazen
bu zihniyete aslında olsun olsun
Aslında benim hamileliğim de çok sıkıntılı başladı ama şükür şimdi düzeldi burda cahil lafını bana demediğinizi düşünüyorum çünkü ben her gün şükrediyorum Allah evlat versin cinsiyet öenmli değil . Allah size en kısa zamanda bir evlat nasip etsin inşallah.Sağlıklı evladın oluyor ben iki bebeğimi kaybettim hem de tedaviyle uğraşıyorum ne cahil insanlar var evladı oluyor diye şükreder insan
Kv niz için dedimAslında benim hamileliğim de çok sıkıntılı başladı ama şükür şimdi düzeldi burda cahil lafını bana demediğinizi düşünüyorum çünkü ben her gün şükrediyorum Allah evlat versin cinsiyet öenmli değil . Allah size en kısa zamanda bir evlat nasip etsin inşallah.
bilinç altında aslında kadın kimliğini küçük görme var ve acıma var onun için acıma belirtilmiş sizin konuşma şekliniz sadece bunu kolaylaştırmışTeselli mi benim cümle gidişatıma göre mi dendi bilmiyorum kaldı ki bunda teselli edecek bir durum görmüyorum Allah bana evlat nasip edecek inşallah verirse daha ne isterim evlattan başka
Benim konuşmam düşüncelerimi hiç yansıtmamış aksini düşünüyormuş gibi göstermiş aslında bunu buraya yazınca fark ettim.bilinç altında aslında kadın kimliğini küçük görme var ve acıma var onun için acıma belirtilmiş sizin konuşma şekliniz sadece bunu kolaylaştırmış
Küçük şeylere acayip takılırım bir de hormonlardan tamamen abarttım galiba. Şükrediyorum tabi ki . Teşekkürler
Kesinlikle öyle oluyor . Ay bu çok iyi fikir bunu yapacağım teşekkürlerBiliyor musun boyle seyler kucuk ama senin en az bir hafta uzulmeni ve o haftayi kaçırmani sagliyor.
Daha neler cikacak böyle... Bosver..
Her gununun ya da haftanin profilden bir fotografini cek, haftalik hamilelik guncesi tut. Güzel anilar biriktir.
Çok ayıp etmiş halanız. Ben kötü niyetli dediğini düşünmüyorum zaten kayınvalidemin öyle biri değildir ama ben yanlış olduğunu düşünüp kırıldımSiz haklisiniz. Esinizin annesine kizamadim kotu bisey dememis hatta teselli etmis belki sende erkek evlat bekledigini dusundu.
Benim annem en kucuklerimize hamileyken halam cinsiyetini ogrendiginde. Hamile kalip kalip kiz dogruyon ne geregi vardi bi cocuga daha demisti. Annem o gunu cok aglamisti
Çok ayıp etmiş halanız. Ben kötü niyetli dediğini düşünmüyorum zaten kayınvalidemin öyle biri değildir ama ben yanlış olduğunu düşünüp kırıldım
Kesinlikle öyle oluyor . Ay bu çok iyi fikir bunu yapacağım teşekkürler
Çok teşekkürler Allah razı olsun ben de kızların nasipli olduğuna inanırım hep Allah sağlıklı olarak kavuşmayı nasip etsinEvet yanlis uzulmeyin ginede hayirli olsun bu arada. Kiz evlat bereketiyle gelir. Allah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin
Kesinlikle öyle oluyor . Ay bu çok iyi fikir bunu yapacağım teşekkürler
Çok güzel olmuş ama ben geciktim galiba ilk aylardan başlamadımYapilmisini gordum harika bisey. Kesinlikle yapin. Kendinizi daha guzel seylerle oyalayin
http://mwebtv.hurriyet.com.tr/haber/9-aylik-hamileligini-1000-kareye-sigdirdi_70856
Benim de cümlemin gidişatı yanlış olmuş aslında buraya yazınca anladımSiz hayırlısı buymuş deyince o da olsun olsun demistir :) Bence tartışmaya değer birşey degil.
Çok güzel olmuş ama ben geciktim galiba ilk aylardan başlamadım
Biraz öyle olmus:) Kız erkek farketmez hepsi miss gibi kokuyo yaa cok tatlılar:) Allah sağlıklı bir sekilde kucağınıza almayı nasip etsin minnosuBenim de cümlemin gidişatı yanlış olmuş aslında buraya yazınca anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?