Kim haksız ona göre hareket edicem. Ben mi o mu ?

Canım aynı bensin orası tamam da, on günde bunu yapamazsın. Hakkımız yok biz kimiz hani dimi? Ben de senin gibiyim ama hep tutmaya çalıştım kendimi. Şuan biz kim oluyoruz diye düşünmen gereken bi aşama. Her aradığında konuşması saçma ama ispat isteyemezsin maalesef..

on günlük bir ilişki bu yanlış okumadım değil mi
boynuna yağlı bir urgan çekip sandalyeye bir tekme atsaydınız daha kolay boğardınız. zorlama olmuş.

erkek arkadaşının basireti varsa bir haftaya kalmaz ayrılırsınız. yoksa zaten ona da sana da revadır.

Haksızsınız. Tamamını okuyamadım 10 yıl 10 gün kısmına kadar okudum. 10 günde niye güveneyim demişsiniz de yaptıklarınız ancak siz yıllarca ona güvendikten sonra güveninizi sarsacak bir şey yaparsa yapılabilecek bir şey, o da belki. O durumda bile yapılabilecek bir şey mi emin değilim. Size bunu kim alıştırdı? Siz böyle yaptınız da bunu çeken biri oldu mu daha önce? Okuyunca çok şaşırdım.

Bana kalirsa psikolojik bir sorunun var bu konuda su anlattigin sey hic normal degil 10 gundur tanidigim adama hesap sorma hakkini kendinde nasil bulursun ? Adam hakli sana hesap mi verecek ne fotograf atmasi yani cidden ilkinde bile sabirli davranmista atmis.
Ciddi problemlerin var annen sana sevgili bulacagina seni bir doktora gotursun 10 gunluk tanistigin cocuk sevgilin degil nisanlin degil kocan degil hicbirseyin degil cunku kimse kimsenin birseyi olmaz 10 gunde. Adam seni ikna etmek veya guvenini kazanma cabasi icine niye girsin ki ?
Birde galiba aldatildim yazmazmisin adamla ne zaman sevgili oldun sen ?
Tedavi olmani oneririm yoksa bu disile birinin basini yakarsin sen.

Ayy bu ne yaa bir de soruyor musunuz sonuna kadar haksızsınız ne bu güvensizlik Allah aşkına ne demek konuştuğun herkesi kanıtla fotoğrafını at. Çok çirkin bir şey ve karşınızdaki insanı aşağılayan bir şey yani. Bu insanın hiç mi arkadaş çevresi konuştuğu olmayacak. Size neyi kanıtlamak zorunda evlendiğinizde de her an adam size hesap mı verecek gerçekten sizin gibi bir insanla değil evlenmek yakınından bile geçilmez. Bir de siz aramazmışsınız o aramalıymış olduu canım. Aynı şeyi o size yapsa her teliniz meşgul olduğunda kimle konuşuyordun diye hesap sorup resim at dese ay düşünemiyorum.

Fotoğraf at
Sadece arama durumlarında mı böylesiniz,
yoksa her durumda mı geçerli ilginç tavrınız.
W.c, yeme, içme.. İspat edilmesi gereken bir ton
durum söz konusu olabilir.
Aman aman...
Çok feci çooook!!!!

Sen haksızsın tabi ki bir insan bu kadar sık boğaz edilmez bence güven problemin var bunu aşmadan biriyle birlikte olma derim. Kimse hele ki daha 10 gün once konusmaya basladigin biri sana hesap vermek zorunda değil yada kimle konuştuğunu kanitlamak zorunda degil. Herkes normal arkadaşıyla telefonda 17 dk ve daha fazlada konuşabilir ayrica :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…