Kim haksız ona göre hareket edicem. Ben mi o mu ?

çok haksızsın hem de.
benden böyle bir talepte bulunsa ister 10 günlük tanıdığım ister 1 yıllık sevgilim inadımdan atmam.
konuştuğunuz kişinin tek hatası ilk istediğinizde atması olmuş. insanlara güvenmemek için sebep olmalı, siz en baştan zaten güvenmem diye yola çıkmışsınız. yanlışsınız.

Bence de haksizsiniz 10 günde bir insani nasil bu kadar takinti haline getirebildin allah askina? Bu kadarcik zamanda neden bu kadar takiyorsun? Ki taksan bile hesap sorma hakkini nerde goruyorsun? Adam korkup kacar ben sana soyliyim. Hicbir erkek baglanmadigi kadinin kiskanclik krizlerine tahammul etmez. Daha dur bakalim. Tanisma evlelerinizi mahvediyorsun sen resmen. Kendine hakim ol biraz. Ozur dile adamdan birbirinize guvendiginizi hissettirmezseniz biter bu iş. Guvensiz iliski olmaz.

Ayyyhhhhh okurken bile bana daral geldi yemin ediyorum. Ayrılmanız en hayırlısı olmuş. Adamın verilmiş sadakası varmış ki hayatı kurtulmuş. Bu ne böyle yahuuu böyle hayat mı olurrr???

Kesinlikle ama kesinlikle haklı olan bir tarafınızda yokkk...

Halen daha bence yalan söyledi diye ısrar ediyorsunuz. Kaldı ki adamı daha tanımıyorsunuz bile. Belkide çok düzgün bir insanı kendi ellerinizle kaybettiniz... Gene iyi sabırlıymış. Hakkında hayırlısı olmuşşş...

Haksızsınız.

Hadi belli bi tanımışlığınız olur, adamın huyunu suyunu kavrarsınız da sorarsınız "Kimle konuşuoduun?" filan.
Bismillah 10 gün olmuş henüz, ben mi yanlış okudum?
10 günlük tanışma evresindeki adama böyle mi davrandınız gerçekten?

Biri bana böyle davransa, özür dilerim ama onun akıl sağlığını sorgularım.
Kaldı ki "Fotoğraf at" filan nedir?
Normal değil bu davranış.

Haksızsın tabikide .. Bana daha yeni tanıştığım biri ortada bir sebep yokken her telefonum meşgul çaldığında inanmayığ kanıt istese ben bir daha asla muhattap olmam o insanla ..
Sadece kendi saplantın yüzünden adama aldatmış hain muhamelesi yapıyorsun .
Sakın yanlış anlama da tedavi olmayı düşündün mü ??
Karşına belkide çok iyi biri çıktı ve sen onu takıntıların yüzünden kaybettin ..

Oha ya şaka mısın. Biri bana böyle yapsa ağzıma geleni sayar kaçarım adam kibar adammış. Her konuştuğunu sana mı söyleyecek 10 günlük tanıyorsun benden önemli kim olabilir diyosun şaka gibi. Bu adamı Allah korumuş da yenileri bakalım basıl olacak

Özgüven problemin var daha ilişki başlamamış bile yarın nikah mı yapacaksınız metin hesabını soruyorsun adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…