• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kim haksız

babanızın 'böyle şeylere' karşı olduğunu bilmiyo muydu almasaymış keşke. Sende en azından hiç olmazsa 2 3 tane gülü yanına alabilirdin. Ahhh ahh böyle erkekler bize niye hiç gelmez bilmem ki... ha birde kimseyi hayatınıza karıştırmayın buna babanız da dahil.

Aynı şeyleri bizde yaşamıştık.. ben alamam geri götür demedim hic.. desem kirilmakta haklı olurdu. Mesela ben alt komşuya bıraktım öyle çıktım eve. alt komşu evde olmasa çaktırmadan kapının arkasına koyar, çaktırmadan yine alirdimmm .. şimdi senede bir kez gül getirse oh ne ala :) özel günlerde aklına eserse ancak :) bende niye masraf yaptın bunlara, nasılsa solacak der oldum :)) inanılır gibi değil :)))

Ben buketin içinden 1 çiçek alır eve götürür onu saklardim.. buketi de genelde tontis yaşlı bir teyzeye hediye ederdik eşimle.. o günleri hatırladım..

Sonuçta eve goturemeyeceginizi bilerek kocaman buket almış siz de sevinmissiniz gerisi çok önemli değil.. çöpe atmamis birilerini daha mutlu etmiş..

Ara bozacak kadar büyütmeyin derim.. tek bir gül alır bu dersten sonra..

Bu konu beni gülümsetti :)
Eşimle ilk sevgili iken bana buket cicek almış. Ama daha kimsw bilmiyor evden öyle sevgilim olduğunu.
Bende baştan eve nasil götürcem etcem çanta küçük dedim baktim suratı düştü aldim sokuşturdum çantaya. Evde de kıyafetlerin en altına saklamistim. :)
Tabi annem buldu sonradan ama olsun.
Keske ezilsede alsaydin. Erkekler böyle malesef benimde eşim sırf elinde tasimamak için neleri çöpe atiyor bir bilsen manyaklar :(

arkadasının yanında almalıydın eve götürmesen de burada o haklı
eve göturemezdın baban var burada da sen haklısın :=) yani o gullerı arkadasının yanında almalıydın
burada gurur meselesı olmus

Olan olmuş gönlünü alın siz de madem.
Yarın yolculuk varsa sabah erkenden güzel bir börek ya da kurabiye yapın. Ya da güzel bir müzik listesi koyun mp3 e arabada dinleyin birlikte.
Çiçek alan erkekleri de kırmayın bi daha soyları tükeniyor:)

Yani gülden yere kavga ettik ilk kavgamizdi acayip kirildim ona sizce kim hakli?[/QUOTE]
Haksızsın.

o haklı. o senin gulu eve goturememeni anlayisla karsilams sen de butun gun elinde gulle dolasamayacagindan baska cifte vermesni dogal karsilamalisin.

Sevgilinizin ki ergen tribi ,babanizin tavrini biliyorsa madem size kalici size ozel bir sey ya da tek gul alsaydi ,saklardiniz ,ya da yarin alsaymis ,
Siz eve goturemediniz diye baskasina vermesi size bir ders olsun ,
Bu adam her begenmedi tavriniza sizi yaralayacak bir tepki olarak verecek belli ,

Ne olursa olsun almalıydınız sevgilinizin de büyük bir suçu yok ama o da tutup başkasına vermemeliydi.Bende sevgilimin aldığı çiçekleri büyük bir koliye koyup eve öyle sokarım kargo niyetine binbir zahmetle :halay:

Kizlar meseleyi konuştuk hallettik.
Beni dinleyince hak verdi sanirim özür diledi.
Mesele aslında gül de değildi mesele benim ona emanet ettiğim değer verdiğim bir şeyi saklamayip tembih ettiğim halde başkasına vermeseydi.Sonuçta ben o gülü aslında kabul etmemezlik yapmadim sadece sakla yarin getirirsin diye ona emanet ettim.
Bir aksam onun gülle dolasmasi ne onun erkekliginden birşey eksiltirdi ne de fazlalastirirdi.
Aramizda resmi birşey yok ben her ihtimali düşünmek zorundaydim keşke al diyen arkadaşlar olmuş bende almak isterdim.Ama babam evde her odayi dolasan bi insan görse ne açıklama yapardim diye düşündüm.
Alamadigim için kirilmis tabi o da çok ama beni anlayinca hak verdi.

Kizlar bugün sevgilim yasadigim şehre geldi gezdik falan güzel bir gundu.
Her neyse bu bana çiçek almis büyük bir kirmizi gül buketi ben çok sevindim tabiki de ama alamadim evde babam var eve sokamam diye.
Şimdi diceksiniz cantana soksaydin goturseydin ama buket büyüktü ve çanta da ezilmesin diye kiyamadim.
Her neyse benim bu sevgilim olucak sahisa dedim ki sakla sen bunlari yarin getir gotururum.Yarin beraber yolculuk yapicaz benim okudugum şehre gidicez.
Neyse geldikten sonra mesajlastik bu benim ondan sakla diye alamadigim gulleri tutmuş başka bi çifte vermiş cildirdim.

Ben bütün gün çiçekle mi gezicektim dedi.Sen alip gizlide eve sokabilirdin dedi babam evde bütün odalari dolasan insan ona ne derim.Adamin bu konulara karsi tavrı belli.

Resmen bana hediye ettiği hediyeyi başkasına hediye etti.Nasil üzüldüm bana aldiği ilk cicekti.
O da arkadasinin yaninda almadim diye kizmis.Ne olursa olsun almaliymisim gerekirse bi sokakta biraksaymisim da yahu dedim bi sokakta birakicaksam almanin ne mantigi var ben onu saklicaktim.
Yani gülden yere kavga ettik ilk kavgamizdi acayip kirildim ona sizce kim hakli?
Keske alsaydinizda. Siz baskasina verseydiniz. Cocuk hakli ertesi gune kadar elinde ciceklemi dolasacak. Alsaydiniz kirilmazdi oda. Illa cicegi naptiginizi soylemenizde gerekmiyordu

Kizlar bugün sevgilim yasadigim şehre geldi gezdik falan güzel bir gundu.
Her neyse bu bana çiçek almis büyük bir kirmizi gül buketi ben çok sevindim tabiki de ama alamadim evde babam var eve sokamam diye.
Şimdi diceksiniz cantana soksaydin goturseydin ama buket büyüktü ve çanta da ezilmesin diye kiyamadim.
Her neyse benim bu sevgilim olucak sahisa dedim ki sakla sen bunlari yarin getir gotururum.Yarin beraber yolculuk yapicaz benim okudugum şehre gidicez.
Neyse geldikten sonra mesajlastik bu benim ondan sakla diye alamadigim gulleri tutmuş başka bi çifte vermiş cildirdim.

Ben bütün gün çiçekle mi gezicektim dedi.Sen alip gizlide eve sokabilirdin dedi babam evde bütün odalari dolasan insan ona ne derim.Adamin bu konulara karsi tavrı belli.

Resmen bana hediye ettiği hediyeyi başkasına hediye etti.Nasil üzüldüm bana aldiği ilk cicekti.
O da arkadasinin yaninda almadim diye kizmis.Ne olursa olsun almaliymisim gerekirse bi sokakta biraksaymisim da yahu dedim bi sokakta birakicaksam almanin ne mantigi var ben onu saklicaktim.
Yani gülden yere kavga ettik ilk kavgamizdi acayip kirildim ona sizce kim hakli?

Haksızsın napar eder posete koyar yine de gotururdum

çocuk hakli.....bi sekilde eve sokabilirdiniz bi yerde gizleyebilirdiniz.hic olmadi bi yere birakabilirdiniz .ama cocugu incitmissiniz.sonrada niye romantik degil bizim adamlar dersiniz vallaaa adam dahada almaz cicek micek.ben olsam bende almam.hevesi kirilmistir.

Bence haklisin odunluk etmiş hamurlarında var iste ruhsuz şey

Bir markete girip büyükçe bir poşet alsaydınız atsaydınız içine. Eve girince de direk odaya geçip bıraksaydınız. Yada hava soğuk zaten kaban vardır üstünüzde eve girmeden montu çıkarıp çiçeğin üstüne atsaydınız...

Adam sizi mutlu etmek istemiş çiçek almış bir de bütün gün elinde mi gezdirecekti. Ben sevgilinin yerinde olsam alır atardım çöpe. Bir daha da almazdım çiçek falan..

Back
X