- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
 dün başladım dikkat etmeye soya birşey soracağım yeşil kahve içiyorum baya etkili bende  iştahımı kapatıyo yemeklerden yarım saat önce sabah akşam olarak sen ne dersin merak ettim bu arada 88 kg yum sopanı bana kullanabilirsin
dün başladım dikkat etmeye soya birşey soracağım yeşil kahve içiyorum baya etkili bende  iştahımı kapatıyo yemeklerden yarım saat önce sabah akşam olarak sen ne dersin merak ettim bu arada 88 kg yum sopanı bana kullanabilirsin  bu arada aranıza yeni katılan arkadaşlar çok şanslısınız soyanın dediklerine harfiyen uyarasanız kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kilolarınıza veda edersiniz ben eski kadrodan inci 3 ayda 20 kg vermiştim sonrasında hamile kaldım ve dikkat etmedim 25 30 kilo aldım doğuma kadar ve vermek için hiç çabalamadım doğum yapalı 19 ay oldu ben hala şişkoyum koca sarkık çatlak bi göbeğim var mutlumuyum değilim tabiki
bu arada aranıza yeni katılan arkadaşlar çok şanslısınız soyanın dediklerine harfiyen uyarasanız kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kilolarınıza veda edersiniz ben eski kadrodan inci 3 ayda 20 kg vermiştim sonrasında hamile kaldım ve dikkat etmedim 25 30 kilo aldım doğuma kadar ve vermek için hiç çabalamadım doğum yapalı 19 ay oldu ben hala şişkoyum koca sarkık çatlak bi göbeğim var mutlumuyum değilim tabikiMerhabalar yaklasik bir haftadir ben de sizleri takip ediyorum ve hepinize cok tesekkur ediyorum acaba ogle yemeginde cig kofte yenilebilir mi olcusu ne kadar olmali ?
geçmiş olsun soya,nasıl oldun iyimisin şimdi?
soyamızz kendine çok dikkat et migren felaket bişey Allah yardımcın olsunsoğuk almaman lazım.
20 yıldır migren hastayısım canım ))
ne kadar dikkat edersem edeyim bi yerlerden girip tutuyo işte ))

soyacım gunde 1 çay kasıgı arı sütü polen probılıs karısımı yesem sorun olurmıkı