bende katılmak isterm hanımlar...
hızlı kilo alıp hızlı verenlerdenm 
eksik olan ise azmim onuda burada arıyorum kendi günlüğüm de var ama burada da yazışmak isterm...
ev sahibesii??

Selam EliFeyza,
Günlüğüne biraz göz attım,
hızlı kilo veriyormusun bilmiyorum o kadar okumadım ama neden hızlı kilo aldığını biraz okuyunca anladım...
Bizim günlüğümüzün kuralları biraz serttir.. Önceleri gelen her arkadaş, kolay uyum sağlayacağını düşünüyor ama sonrasında zorlanabiliyor..
Öncelikle sayfa 4'teki listemize göz atmanı tavsiye ederim, bir çok şeyi hayatından çıkarman gerekecek burda devam etmek istersen...
Burda değilde kendi günlüğünde devam etmek istersen eğer, bir kaç ufak önerim olacak..
Öncelikle kullandığın tabak ve kaşıkları değiştir..
Kendine koyu renkli (mümkünse koyu mavi-lacivert renkli) tabak ve tas al, kaşık olarak tatlı kaşığı ve çatalı kullan...
Koyu renkli tabaklarda yediğin yemek hem gözüne daha çok görünecektir, hemde küçük çatal ve kaşık kullandığında yeme süren uzayacağından daha çabuk doyacaksın... Böylelikle gözünde karnında doyacak...
Zayıflama da ilk adım, gözümüzü doyurabilmektir.. Çünkü asıl açlığı o çeker..
Burda ki her arkadaşa aynı şeyi söylüyorum, sana da tavsiye ederim, vücudundaki her bir kiloyu 4 paket sanayağı olarak hesapla.. Örneğin 5 kilo fazlan var ise bu 20 paket sanayağı yapar... (1 paket sanayağı = 250 gr x 4 = 1 kilo )
Ve mümkünse al birkaç tane sanayağı buzdolabına yerleştir, görünen bir yerde olsun, dolabı her açtığında sana vücudundaki fazla yağları hatırlatsın...
Asla yemekle birlikte su içme... Yarım saat öncesi yada sonrasında içebilirsin.. Ama yemekle birlikte içilen su, seni doymuşsun gibi kandırır ve bu da bir süre sonra açlık atağına sebep olur.. Yemeğini yerken doyman önemli, kendini kandırman değil.. Doymayacağını farkediyorsan mutlaka salata + çorba ekle menüne
Ve son tavsiyem, kaçamaklara dur de...
yarım puaça yemek sana sadece kilo yapar.. üzerinde yeterince yok mu sence?
daha fazlasına ne gerek var?
Bunlar sadece öneri, dikkate alırsan ne mutlu bana..
almazsan, en azından burdaki arkadaşlarıma bilgi olur..
Dilediğin kiloya hedeflediğin sürede ulaşman dileğiyle,
Sevgiler