Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kilo verenleri okuyunca mutlu oluyorum, ne güzelsiniz hep var olun ))
sizi seviyorum
haftaya daha rahat olacağım
şimdilik yoğunluk devam ediyor
sevgiler ))
teşekkür ederim tatlım aynen öyle valla.selamlar geçmiş olsun arkadaşım paçavra hastalığı dedikleri kadar var insanı yoruyor.kendine dikkat et canım
canım kimse olmayınca haliyle yazmak gelmiyor içimden.Selam kızlar
hani nerde bu azimli bayanlar
soya gelmiyor diye uğramazlık yapmayın
soya bir söz verdi mi yapar sizleri zayıflatmadan bırakmazz benim cnm arakadaşım
benim sorunlarım olmazsa burayı hiç bırakmam
kilom inan şu an hiç bilmiyorum
10 gün önce falan 64 kg
şimdi çok şişim
hareketsizlikten kabızlık problemi varrr
su içmeyi bile unutuyorum çünkü günlerim çok yoğun geçiyrooo
hadi bakalım sayfayı boş bırakmayınnnn
fadime
kriztanem
genic
gwertybaby
canım kimse olmayınca haliyle yazmak gelmiyor içimden.
ben de dikkat ediyorum, 700 gr. verdim bir haftada, inşallah daha da devam eder. spor da yapıyorum, Soyanın tavsiyesiyle parçalar halinde, 15er dakikalık bölümler halinde yapıyorum. Daha kolay oluyor benim için. Bir de eve trambolin aldım, orda da yapacağım, bakalım inşallah en kısa zamanda 60 ı, sonra da 55 i görürüm diyorum.
gittigidiyor dan aldım canım, 80 tl ye aldım. geçenlerde burda 3.sınıf anneleri varya, orda konuşuyorduk, kızım da kilolu benim ufak 9 yaşında 45 kg. ondan bahsediyordum, arkadaşının kızı trambolinle zayıflamış. Ben de araştırdım, epey kullanan var, özellikle kızım için de aldım, tabii kendime de yararlanacağım inşallah.görürsün cnm
sen uğra
soya yazamasa bile yazdıklarınızı okuyordur muhtemelen
tramboli nerden aldın kaç tl aldın
gittigidiyor dan aldım canım, 80 tl ye aldım. geçenlerde burda 3.sınıf anneleri varya, orda konuşuyorduk, kızım da kilolu benim ufak 9 yaşında 45 kg. ondan bahsediyordum, arkadaşının kızı trambolinle zayıflamış. Ben de araştırdım, epey kullanan var, özellikle kızım için de aldım, tabii kendime de yararlanacağım inşallah.![]()
araştır canım, hiç hareket yok bu zamane çocuklarında, evden okula-okuldan eve, sabah okula da biz bırakıyoz zaten, o yüzden hareketsizlik bir de düzensiz beslenme. inşallah faydasını görürüm canım.ay benim yeğende tombişş oda 45kg 9 yaşında bende araştırayım onun için yeme dediğimizde kızıyor bize küsüyor
araştır canım, hiç hareket yok bu zamane çocuklarında, evden okula-okuldan eve, sabah okula da biz bırakıyoz zaten, o yüzden hareketsizlik bir de düzensiz beslenme. inşallah faydasını görürüm canım.
ya işte benim ki de tatlı türüne çok düşüyor, anneannede kalıyorya, eski zaman insanı, habire bişeyler yedirmeye çalışıyo, görmüyo ki çocuğa kötülük yapıyor, anlatamıyorum işte. Benim ki sebze yemez ama ete bayılır, bir de abur-cubura.sorma
servis kapıdan alıyor kapıya bırakıyor
kalkıp kendine bir bardak su bile almaz o kadar rahat bir çocuk
sebze yemez et yemez değişik bir çocuk
saralle yer nuget,pilav,makarna,yoğurt çorbası,salata başka doğru dürüst yemez bunlar olmazsa oturur kuru ekmek yer
allahtan dersleri falan iyi
ya işte benim ki de tatlı türüne çok düşüyor, anneannede kalıyorya, eski zaman insanı, habire bişeyler yedirmeye çalışıyo, görmüyo ki çocuğa kötülük yapıyor, anlatamıyorum işte. Benim ki sebze yemez ama ete bayılır, bir de abur-cubura.
zamane çocukları çok değişik canım yaaa, aslında hareket olsa, hertürlü erititrler de, işte hazır gıdalardan da uzak durmak lazım ama.
yani dikkat ederler inşallah. benim büyük kız da, 14 yaşında ama 62-63 kg. o da kilo aldı bu sıra, ama hiç kafaya takmaz. bişey dedim mi amaaan boşver oluyor. akşam zorla onu da zıplattım 1 dakika söyleye söyleyeaman akılları başlarına gelince dikkat ederler herhalde
tabi bizde uzaktan takip etmemiz gerekkk
benim oğlan 13 yaşında daha 48 kg ama metebolizması maşallah hızlı saat başı bişey yer kendileri hiç doymaz ama önüne ne koyarsam yer
kızın dişleri ne alemde
bizim ki inci gibi olduuuu
rahmetliye kalsa büyünce aklı erince kendi yaptırsın diyordu ş......
yani dikkat ederler inşallah. benim büyük kız da, 14 yaşında ama 62-63 kg. o da kilo aldı bu sıra, ama hiç kafaya takmaz. bişey dedim mi amaaan boşver oluyor. akşam zorla onu da zıplattım 1 dakika söyleye söyleye
ay aynı benimkinin lafı kız, hepsi mi aynı bunların, bazen o da der.
damaklık vardıya bizde o çıktı, üst dişler hep etin içine gömülmüş, salı günü operasyon yapcaklar. inşallah çok zor geçmez.
maşallah canım, tedavi devam ediyor mu, bitti mi sizin?
iyi bari az kalmış sizin canım, bizim daha asıl teller takılmadı bile. Neyse şükür tedavisinie başladıkya, o da gelir geçer.DEVAM ediyor
20 günde bir kontrol oluyor nisan ayına biter gibi herhalde öyle tahmin ediyorum
ama her yıl kontroluolacak
20 lik dişler çıkarken tekrar yamulma ihtimali olabilrmişşşş
iyi bari az kalmış sizin canım, bizim daha asıl teller takılmadı bile. Neyse şükür tedavisinie başladıkya, o da gelir geçer.
her sene kontrol mü olacakmış demek, Allah sağlık sıhhat versin de, yaptırırız ne yapalım ama.
aminnn.aman bizim çoğu gitti azı kaldı artıkım
darısı zizn başınızaaa