Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnnnn canımsağolasın canım, kursa gitse illa ki faydası olacaktır ama vakit yok bizde, cumartesi dahil çalışıyorum, e haliyle kim getirip kötürecek? bu nedenle aldım işte eve de, ne kadar fayda göreceğiz bilmiyorum, 5 dakika 5 dakika günde 3 kere zıpla dedim ama, beslenmesini de düzenlemek lazım. offff of, heran başında değilizki, ilgilenebilelim.
Allahım kocama şöyle güzel maaşlı bir iş verse de, ben evde oturup çocuklarımla ilgilenebilsem keşke.
selam yasemin naber canımGünaydın kızlarrr
nabersiniz
soya ya whatshaptan yazdım bakalım cevap gelecek mi bende merak ettim
yasemin bende de selam söyle soyaya. dört gözle dönmesini bekliyorum geçmiş olsun dileklerimi de ilet lütfen.Kızlar soya kısa zamanda gelecek
işleri yoğunmuş birde rahatsızmış kendi toparlar toparlamaz gelecek bilginiz olsun
tamam canım, inşallah çabuk iyileşir, işleri de kolaylaşır da gelir.Kızlar soya kısa zamanda gelecek
işleri yoğunmuş birde rahatsızmış kendi toparlar toparlamaz gelecek bilginiz olsun
aminnnnn canım
selam yasemin naber canım
yasemin bende de selam söyle soyaya. dört gözle dönmesini bekliyorum geçmiş olsun dileklerimi de ilet lütfen.
Selam Kızlar,
Tam olarak tarihten emin değilim, (2 yıl olabilir) bir süre önce 88+ kilodaydım..
Bu siteye girip diyet günlüğü açtım kendime
Sonra birer birer arkadaşlar geldi benimle diyet yapmaya
Kimi gün onları, benimle diyet yaptıklarına pişman ettim yalan değil..
Hatta kızıp gidenler oldu sayfamdan..
Biraz sert, biraz gıcık ve fazlasıyla ukalayım kabul ))
Ama benimle diyet yapan kimseyi yarı yolda bırakmadım..
Hepsi istedikleri kiloya ulaştılar..
Bende tabi ki..
Hedefim 60 kiloya inmekti, 57 kiloya düştüm..
46 beden giyerken 34 beden giymeye başladım..
İnanılmaz korkunç gözüküyordum kendime.
Zayıf olmayı hiç sevemedim..
Biraz kilo aldım, 60-65 aralığında 1 sene kadar devam ettim..
En sevdiğim dönem o dönemdi..
Sonra dizimden ve belimden ameliyat olup 2 ay boyunca yatağa bağlı kalınca artık kiloları kontrol edemedim..
Aslında çok değil, sadece 10 kilo aldım ama şimdide bunu sevmedim..
Diyet yaparken yazmak bana iyi geliyor, bu yüzden buraya geri geldim..
Sevgiler ))
Not: Diyet kurallarım katıdır, asla kaçamak yapılamaz, şok diyetler, dukan, karatay, atkins vb diyetlere karşıyım, zayıflatıcı ilaçlar vb ilaçlar kullananlar hiç yazmasın lütfen.. Teşekkürler
Allahımm şuan nasıl mutluyum anlatamam soya sosu kaç gündür aklımdasın ,daha burdakı yazınızı okumadan hemen yazmak istedim çok heyecanladım birden,sizinle birlikte kilo vermiştik çok güzel günlerdi ben sizin kızdığınız hiç bir yoruma kızamadım hepsi güzeldi aklıma hep 100 gr verdikçe üzülmeyin onlar 1 hafta sonra 1 kilo gidecek derdiniz.Sizi tanımadan sevmiştim ben.Hatta kaç kez eski yazılarınızı aratıp okudumki bana ilham olsun diye, dedim bir bakayım soya sosu neler yazmıstı eski yazılarında yeni yazılarınızı görünce çok sevindim ,başladım yine okumaya,arkadaşlar soya sosu bakmayın sert olduğuna yüreği yufkadır onunSelam Kızlar,
Tam olarak tarihten emin değilim, (2 yıl olabilir) bir süre önce 88+ kilodaydım..
Bu siteye girip diyet günlüğü açtım kendime
Sonra birer birer arkadaşlar geldi benimle diyet yapmaya
Kimi gün onları, benimle diyet yaptıklarına pişman ettim yalan değil..
Hatta kızıp gidenler oldu sayfamdan..
Biraz sert, biraz gıcık ve fazlasıyla ukalayım kabul ))
Ama benimle diyet yapan kimseyi yarı yolda bırakmadım..
Hepsi istedikleri kiloya ulaştılar..
Bende tabi ki..
Hedefim 60 kiloya inmekti, 57 kiloya düştüm..
46 beden giyerken 34 beden giymeye başladım..
İnanılmaz korkunç gözüküyordum kendime.
Zayıf olmayı hiç sevemedim..
Biraz kilo aldım, 60-65 aralığında 1 sene kadar devam ettim..
En sevdiğim dönem o dönemdi..
Sonra dizimden ve belimden ameliyat olup 2 ay boyunca yatağa bağlı kalınca artık kiloları kontrol edemedim..
Aslında çok değil, sadece 10 kilo aldım ama şimdide bunu sevmedim..
Diyet yaparken yazmak bana iyi geliyor, bu yüzden buraya geri geldim..
Sevgiler ))
Not: Diyet kurallarım katıdır, asla kaçamak yapılamaz, şok diyetler, dukan, karatay, atkins vb diyetlere karşıyım, zayıflatıcı ilaçlar vb ilaçlar kullananlar hiç yazmasın lütfen.. Teşekkürler
halen yazıyormusunuz bilmiyorum deli gibi ozamanlaradn beri bir yazı yazmanızı bekledim arada yaseminle yazıştık sizi bulduğuma çok mutluyumKaratay'ın merhemi olsa önce kendi başına sürer ))
onun diyetini uygularsan zayıf ama buruş buruş bir kadın olursun Yasemin ))))))
Seviyorum kız seni
Özlemişiimmm
ya üzüldüm ya sayfanın sonuna bakınca