- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Suçlama değil genelde ben evlenmeden önce o şekilde mesajlar yazardım ona o yüzdenBen olsam öncelikli olarak niye beni suçladığını düşünürdüm.
Takıldı beynimeKim olduğunu bulması zor değildir herhalde ..sen olmadığını anladığına göre iletişim kurup öğrenebilir yada en güzeli hiç görmemiş gibi davranıp yoluna bakar ..
Bana 2011 de bir mesaj gelmiş hatta mesaj yağmuru ..nasıl olduysa görmemişim ,geçen tesadüfen gördüm .eşime de gösterdim ..önce çok sinirlendi sonra zaman aşımına uğradığı ve benimle iletişim kuramadığı için çok sallamadı. .isim cisim bişey olsa yine bakılır da adam hesabı dondurmus. .
Kısaca önemseme ...
Eh biraz var kıskançlıkEşiniz sizden niye şüphe etti anlamadım çok mu kıskançsınız
Eh biraz var kıskançlık
Sildim diyor cek resmini at konuşmanin dedimdeO zaman sizdne şüphe etmesi normal seyahatte gelince birlikte bakarsınız kimmiş diye
Öncesinde neden denediysen o yüzden der eminim çünkü önceden cok kez böyle şeyler yapmisligim varneden deneyeyim seni diye sor. cevap vermedinizmi?
siz de fenaymışsınız:) neden deniyorsun ki adamıÖncesinde neden denediysen o yüzden der eminim çünkü önceden cok kez böyle şeyler yapmisligim var
Güveniyordum daha çok güvenmek istiyordum birde açıkçası rutin giden ilişki bana bana göre değil sazan gibi atlarsa kavga sebebim olsun diyede yszmisligim cok: )siz de fenaymışsınız:) neden deniyorsun ki adamıgüvenmiyormusun şaka mı yapmaya çalışıyorsun;?
Güveniyordum daha çok güvenmek istiyordum birde açıkçası rutin giden ilişki bana bana göre değil sazan gibi atlarsa kavga sebebim olsun diyede yszmisligim cok: )
Suçlama değil genelde ben evlenmeden önce o şekilde mesajlar yazardım ona o yüzden
Selam kızlar yeni evliyim eşim işi gereği kongresi vardı 7 gündür başka bir ilde bugün bana mesaj atmış ki bana mesaj atan sensin biliyorum beni denemene gerek yok diye oysa ben hiçbir sosyal medyayı kullanmıyorum kendisinin kullandığı bir adet hesabı var ondada hiçbir şekilde resmi yok sadece ismi var yani kim niye eşime mesaj atsin aklıma gelen acaba o gittiği yerden birisimi oldu evli insana niye yazarlar ki tanisalm görüşelim diye anlayamadm ben
Denemek çok itici olmuş. Hiç sevmemÖncesinde neden denediysen o yüzden der eminim çünkü önceden cok kez böyle şeyler yapmisligim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?