Kim olabilir

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
Selam kızlar yeni evliyim eşim işi gereği kongresi vardı 7 gündür başka bir ilde bugün bana mesaj atmış ki bana mesaj atan sensin biliyorum beni denemene gerek yok diye oysa ben hiçbir sosyal medyayı kullanmıyorum kendisinin kullandığı bir adet hesabı var ondada hiçbir şekilde resmi yok sadece ismi var yani kim niye eşime mesaj atsin aklıma gelen acaba o gittiği yerden birisimi oldu evli insana niye yazarlar ki tanisalm görüşelim diye anlayamadm ben

Kim olduğunu bulması zor değildir herhalde ..sen olmadığını anladığına göre iletişim kurup öğrenebilir yada en güzeli hiç görmemiş gibi davranıp yoluna bakar ..

Bana 2011 de bir mesaj gelmiş hatta mesaj yağmuru ..nasıl olduysa görmemişim ,geçen tesadüfen gördüm .eşime de gösterdim ..önce çok sinirlendi sonra zaman aşımına uğradığı ve benimle iletişim kuramadığı için çok sallamadı. .isim cisim bişey olsa yine bakılır da adam hesabı dondurmus. .

Kısaca önemseme ...

Takıldı beynime

Yaptığınız çok yanlış, zamanında denememeliydiniz bu şekilde adamı.

Engellesin gitsin, üstüne durmaya değmez. Densizin biridir.

Niye yazarlar bilmiyorum ama yazıyorlar işte. Çok üzerinde durarak olayı büyütmemek lazım. Önemli olan karşı tarafın mesaj atması değil eşinizin bu duruma nasıl karşılık vermesi

Kocanız sizi denemiş.
Zamanında siciliniz pek temiz değilmiş zaten
Sırf kavga etmek için böyle numaraların zararını birtek siz görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…